- 20 Mart 2008
- 141.997
- 214.012
- 1.423
- 60
Bazı kurumların kamyon soförlerinde böyle durumlar var .Şehir içi çalışıyorsan oluyor.
Belki oluyordur kabul,ama 15 gün yoksa şehir dışı yada yurt dışıdır kesin..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazı kurumların kamyon soförlerinde böyle durumlar var .Şehir içi çalışıyorsan oluyor.
o zaman niye evlendin kamyoncu işini beğenmiyorsan.. 5 ayda bide gebesin..Mesleği şoför herhangi bisey ise girse minimum 3000 tl alır saatleri belli olur ailesi hepsi kamyoncu diye vazgcemiuo bu işten
Ben de gece eve gelmeyen bir eş istemem. Herkesin tercihi. Ben bunu kabul etmiyorum. Kabul edene lafım yok. Kadına niye böyle kızdınız anlamadım. Adam yalan söylemiş.
Babam da şoför gayet saatleri belli sen şaka mısın asilGüzel kardeşim şoför olup da memur gibi çalışan kim var? Çok mu safsınız? Hadi bi fikriniz yoktu insan araştırır yahu. Şoför adamın saati belli olmaz.
Hadi evlendin 1 ay evlilikte 15 gün yokken hemen hamile kalmışsın. Sen şaka mısın?
hepsi duyar kastı birden. Bebeğimi benden çok düşünüyorlar gibi kojusyolar yaBen de gece eve gelmeyen bir eş istemem. Herkesin tercihi. Ben bunu kabul etmiyorum. Kabul edene lafım yok. Kadına niye böyle kızdınız anlamadım. Adam yalan söylemiş.
Bilmiyosan yorum yapma kardesHangi kamyon şoförü sabah 7 akşam 6 çalışır,sanırsın ki devlet memuru yersen tabi.
Sen kabul ettin diye beb etmek zorunda deilimNe kadınlar var be bi kaç haftalık evliydim adam görevlendirme ile yurt dışına gitti 2.5 sene görmedim bi kez olsun gikimi çıkarmadım hatun 15 gün görmemiş ortalık kan gölü vahşet evcilik mi sandın evliliği ya
Evlenmeyin ya sabrınız yoksa ev len me yin.
Konusmak için konusyolar Allaha havale ediyorum böle ben haklı olduğum halde bana sırf sıkıntıdan laf söyleyen insanlariYalan soylemıs kadına. Kandırmıs.nıye kadına yuruyosunuz. Ben de tercıh etmem evde olmayan koca. Bence de bosan.
Bilmiyosan yorum yapma kardes
Özür dilerim ozman ben baya üzüldüm yorumlaraEmredersin evlat,önce düzgün konuş senin karşında bir büyük var haberin olsun..
O zaman yapmayaydın çocukSen kabul ettin diye beb etmek zorunda deilim
Özür dilerim ozman ben baya üzüldüm yorumlara
Kendinize göre haklı olabilirsiniz ama herkes sizin gibi olmak zorunda mı? Siz gikinizi çıkarmadınız diye kimse çıkarmasın o zaman ne diyeyim.Ne kadınlar var be bi kaç haftalık evliydim adam görevlendirme ile yurt dışına gitti 2.5 sene görmedim bi kez olsun gikimi çıkarmadım hatun 15 gün görmemiş ortalık kan gölü vahşet evcilik mi sandın evliliği ya
Evlenmeyin ya sabrınız yoksa ev len me yin.
Kusura bakma evlenirken size sormadigim icino zaman niye evlendin kamyoncu işini beğenmiyorsan.. 5 ayda bide gebesin..
Allah razı olsunKendinize göre haklı olabilirsiniz ama herkes sizin gibi olmak zorunda mı? Siz gikinizi çıkarmadınız diye kimse çıkarmasın o zaman ne diyeyim.![]()
kamyon şoförüymüş. Saatleri belli olan bir iş değil o. Ben saati belli olan yük şoförü görmedim hiç. O yüzden inanmıyorum size.Babam da şoför gayet saatleri belli sen şaka mısın asil
Abla herkes yok ben Bebek yapmaya çalışıyorum sen nasıl 1 ayda tutturdun yazdı. Yok bebeğe yazık. Yok evlenmeseydin sabır taşı olsa çatlar. Senin bebeğin olmuyosa benimde mi olmaması lazim . Rabbim herkese isteidyi vakitte evlat versin.Özürünü kabul ediyorum,arkadaşların demek istediği eşinin sana yalan söylemeseydi.