Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

İnsan ne kadar sevgi duyarsa duysun bulunması gereken yere göre kelimeler kullanmalı yakınlarına.
Daha eşiniz bile olmamış kişi için bu kadar savunma yapmayın isterseniz, bakın konu sahibi neler yaşıyor.
Tüm katiller sapıklar ve ruh hastaları hep sinyaller verir ancak düzgün görünen karekterlerinden dolayı görmezden gelinir davranışları.
Benim annem yok ancak ilerde evlensem kayınpederim ne kadar mükemmel biride olsa ona aşkım vs gibi kelimeler kullanmam
 
8 bu emojiler için en uygun durum bu sanırım. Alllah kolaylık versin size
 
Çok ilginç ya emin misiniz.benim eşim de annemi çok beğenir gençlik fotolari da bakınca falan ne kadar guzelmis falan der anneme kızından guzelmissin anne valla falan gibi iltifat etmişti ama hiç rahatsız olmadım böyle birşey aklımızdan geçmez mesela lafı bile olmaz ama sen şüphe ettiğine göre birşey vardır diyor insan
 
bence bu durum da eşiniz yapısınında payı var yanı adam var adam var
benım eşim annem için soyler annem 58 yaşında normak bı gobeklı pıtık tombul bıtanecık kaynana modeli anne eşime cok laf soyler eşim ona anne der benım yanımda muhabbet ederkn bıtanem o der ama eşimi bildiğim için niyetını cozuyorum asla ve asla boyle bişey aklımın ucundan gecmz bu bırazda eşiniz bozuk zıhnıyetlı hovarda capkın toparlarsak sapık zıhnıyette bı adam olduğu için siz anlamışsınız ama ilk bunu soylediğinde ayrılmalıydın ondan bu cok korkunç bişey ya eşim annem için herşey yapar anne olarak gorduğu için ama sızınkı ınanılmaz dehşet Allah yardımcn olsun
 

Ya siz inanıyorsanız bu hikayeye, o kesmi beni ilgilendirmez de ben şahsen inanmıyorum. Ayrıca insan birlikte olduğu kişiyi az çok tanır zaten ben de eminim uyarınız için teşekkürler, ensest fantezisi yok içinde şükür olsa belli ederdi ayrılırdım zaten. Ek olarak ben savunmadım, konu sahibini uyardım. Benim üslubumda da insanları aşkım diye sevmek vardır, babamı da kayınpederimi de severim. Size göre sapık düşünceli gelebilirim onlara göre içten'im. Herkesin tarzı farklıdır, takdir edin ya da etmeyin. Ayrıca son olarak eşim olsa da farketmez senelerdir hayatımda şükür kimseyi tanımadan evlilik kararı alacak kadar gözü kör değilim. Allah hiçbirimizi de yanıltmasın hep derim kimse evliliğine güvenmesin diye de zaten. Konu bunlar değil yine de izah edeyim madem taş bana gelmiş.

Anneniz için de başınız sağolsun.
 
belki gerçektir . yalansa onun vicdanına kalmış

Ya "anne" bu. Hiç sanmıyorum. İnşallah yani ama bıçakla saldırması da büyük mevzu o an neden boşanmamış yani. Ya da şöyle yaşadıkları yüzünden konu sahibinin psikolojisi bozulmuş, adama güvenmiyor böylece zihniyetinin de pis gelmesi normal. O bıçakla saldırma olayını şu an okudum.
 
ilk olay oluştuğunda şu annen bana asılıyor mevzusunda ayrılmalıydı . bu kadar çirkinleşmezdi durumlar
 
ilk olay oluştuğunda şu annen bana asılıyor mevzusunda ayrılmalıydı . bu kadar çirkinleşmezdi durumlar

Yani doğru mu bilmiyorum çok fazla inandığımı söyleyemem. His diyelim, olabilir yanılabilirim. İnşallah da böyle bir şey gerçekten olmamıştır, hislerim doğru çıkar umarım.
 
aman tanrım. dün kuzenimin düğünü vardı ve eşim annemle dans etti. gerçi bende babamla dans ettim.sonrada kuzenim ve kardeşimle. off kafalar karıştı .noldu bu durumda şimdi bize.

yahu ne var bunda. kandil mesajı atmış anne dememiş falan. abartmayın bence...
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…