- 13 Eylül 2016
- 834
- 405
- 23
- 37
suan anwnin yanindamisin ne diyosun peki ona neden bosandini esin ve annen biliyomuBoşanıyoruz bitti herşey.bu arada annem zayıf biri saçları beline kadar ablam gibi gözüküyor yani.hayattaki tek varlığım zaten oğlum annem kardeşim başka yok ki.son durumda çok yalvardı ama geri dönüşü yok bu işin.
Kimse hoş karşılamadı o cümleyiYa gercekten inanamiyorum, agzim acik okuyorum yorumlari.
Biz ne ara birbirinden bu kadar farkli insanlardan olusan bir toplum olmusuz? İnanin aklim almiyor.
Ne demek kv ya da kp'ye askim, canim, cicim, bitanem vs tarzi cumleler ya?!! Nasil bu kadar hos gorebiliyorsunuz bunlari???
Nasil kullanilabiliniyor bu tabirler??? Neden bu kadar mesafesizlik?? Bu tabirler mi sevgi belirtisi???? Adam kv'm bana asiliyor demis resmen bunu nasil hos karsiliyorsunuz?? Saka anlayisi bu mu?????
O kadar sasiriyorum ki sizlere.
Allah toplumcak sonumuzu hayir etsin.
Kimse hoş karşılamadı o cümleyi
Konu sahibi hoş karşılamış olacak ki üstü kapanmış o konunun iki sene geçmiş
Çok seviyormuşda
Neyse canım ya
Bence barışsınlar
Aşk kolaymı bu devirde
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Merhaba arkadaşlar uzun süredir takip ediyorum buradaki konuları.Görüşlerinize ihtiyacım var.4 yıllık bir evliliğim var.Bir de 2.5 yaşında oğlum.28 yaşındayım.Konuma geçeyim. Annemden bir konu açılmıştı.Eşim AŞIĞIM ONA!! dedi.Baktım yüzüne yani SEVGI ANLAMINDA dedi.tv de bir film vardı Türkan Şoray'ı görünce filmde AAA AYNI ANNEME BENZIYOR dedi.Bu olaydan aylar önce ben babamın mezarına gidelim, evlendiğimizden beri hiç gitmedik dedim.O da bakarız demişti.Aradan aylar geçti annem whatsapp tan yazmış.Oğlum babanın mezarına gidelim hep birlikte diye o da sen ne zaman istersen gideriz yazmış.Anne kelimesi bile yok.Napıyosun-yedin mi melemenini- senin mutlu olmanı istiyorum-üşütme vs babam ben 2 yaşında vefat etti bu arada.şimdi ben ona neden böyle söyledin desem SENİN ZİHNİYETİN BOZUK!!diyecek.En son kandil mesajı göndermiş eşim anneme ve mesajda anne kelimesi yine yok!! Annemde bana anne diye hitap edersen sevinirim oğlum demiş.o da : pardon anne dalgınlığıma gelmiş diye yazmış.Sizin bu konuda ki görüşleriniz benim için önemli.şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Eşi boğazına bıçak dayamış.ilk 8 sayfaya baktım da esas yazmayacağım dediği şey i yazdı mı
Dengesiz insan çok cnm sen aldırış etme her yoruma .ben sana yalan söylemişsin diyemem çünkü sanki sanal alemde yaşıyormusuz gibi, olamaz böyle şeyler diyemem.öz babası kızına tecavüz ediyor arkadaşlar, 40 li bebeğe cinsel istismar yapılıyor bu ülkede siz nerde yaşıyorsunuz derim sadece.senin konunun gerçekliğini bilemem tabiki ama olmaz diye birşey yokNe olur ben bu durumdayken hastasın vs gibi şeyler söylemeyin üzülüyorum Allah aşkına.
Çalışmıyorum oğlum kreşe bende işe başlayacağım tabiki kısa zamanda geri adım atmış olursam yerine yeni sorunlar eklemiş olurumAllah sana kolaylıklar versin, tek söyleyeceğim aşka geri adım atma...
Çok gençsin daha kimler çıkacak karşına, yepyeni bir hayat kurmak senin elinde.
Çalışıyor musun?
başlarda utandım yazmaya olayların birini yazayım size: adam içkili geldi bi gece sonra grup yapalım mı dedi bana arkadaşım h. G. Var dedi.ben şok oldum.ayılınca kavga çıkardım nasıl böyle söylersin diye ben allkollüydüm -kendimde değildim istem dışı öyle davranmışım dedi.çok utanıyorum dedi ama bu sözleri bende tramva yarattı.ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum.Bence annene hayranlık veya saygı duyuyor olabilir neden hemen aklınıza böyle birşey geldi ki?
Benim eşimde anneme çok hayrandır hatta bana annene azıcık benzesen der bende güler geçerim çok abarmışsınız.
Ben de normal oldugunu düşünmezdim. Çok rahat bir bilinç altına sahip. Sarhoşken bile insan düşünmedigi şeyi söylemez. Yani bilmiyorum da bu düşüncelerle yaşamak zor. Sizi kıskanmıyor olsa belki normalde de böyle birşeyi teklif edecek size?başlarda utandım yazmaya olayların birini yazayım size: adam içkili geldi bi gece sonra grup yapalım mı dedi bana arkadaşım h. G. Var dedi.ben şok oldum.ayılınca kavga çıkardım nasıl böyle söylersin diye ben allkollüydüm -kendimde değildim istem dışı öyle davranmışım dedi.çok utanıyorum dedi ama bu sözleri bende tramva yarattı.ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum.
Aslında herşeyi özetlemişsiniz çok teşekkür ederim.Kizlar bazilariniz da cok normal falan yazmis, saskinlik icinde yorumlarinizi okuyorum
Ne demek normal?
Siz kayinbabaniza "ben ona asigim" diyebilir misiniz?
Bazilariniz yazmis yok ben kusa da asigim, bocege de...
Ne alaka Allah askina
Adam bildigin sapik!! Hatta sapiklarin baskani!
Lutfen ozumuzu, degerlerimizi kaybetmeyelim.
İnsanlarla mesafemizi koruyalim, cok rica ederim.
Arkadaşım sen lütfen bu adamla artık hiç konuşma bile avukatla ilişiğini hemen kes gerçekten normal biri değil yanibaşlarda utandım yazmaya olayların birini yazayım size: adam içkili geldi bi gece sonra grup yapalım mı dedi bana arkadaşım h. G. Var dedi.ben şok oldum.ayılınca kavga çıkardım nasıl böyle söylersin diye ben allkollüydüm -kendimde değildim istem dışı öyle davranmışım dedi.çok utanıyorum dedi ama bu sözleri bende tramva yarattı.ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum.
Bence yabancı insanlara yine de sen öyle şeyler demeŞimdi, bayılıyorsunuz yaftalamaya.
Nişanlısının babasına ara sıra aşkım diyen insan benim. Babama da ara sıra aşkım diyorum. Ben bu durumda mesafesiz-sapık olmuyorum ama siz öyle görebilirsiniz. Gidip kucağına oturmam ama gider yanaklarını sıkarım ederim. O da "kızım" der güler eder. Sizin kayınpederler nasıl bilmem benimkisi gayet içten bir insan babamdan farkı yok gözümde kendisinin de 2 kızı var. Haberlerden, hayattan edinilen tecrübelere göre yaşayacaksak sokağa da çıkmayalım o zaman? Kafamıza taş beton düşebilir. 1 insan sapık zihniyetli, gelinine yan gözle baktı diye tüm Türkiye'ye bu bakış açısından bakıp yargılayamazsınız. Yargılıyorsanız da bu sizi ilgilendirir. Dediğim gibi beni ya da hayat tarzımı bilmeden buradan sabaha kadar konuşsanız da bir şey ifade etmeyecek. Ben böyle sevgisini gösteren insanım, siz öyle gösterin. Aşkım kelimesi sizin için haz barındırıyorsa sadece, orası da beni ilgilendirmiyor. Bu benim hayatım, aile benim ailem.
Konu sahibine de gelince keşke önce bıçakla sizi kovalamasını belirtseydiniz. Bu şekilde bir adamın zihniyeti zaten sağlıklı değildir.
Ne demek grup yapalım mı haysiyetsiz adam!sen nasıl bu adamın yüzüne bakarsın yaaa!İçki bilinçaltını döker ortaya yuh yazıklar olsun böyle zihniyeti bozuklara!Aslında herşeyi özetlemişsiniz çok teşekkür ederim.
Bence yabancı insanlara yine de sen öyle şeyler deme
Son nokta bıçak çekti çanım o gün son gündü.Bunların hiçbirinin telefisi yoksuan anwnin yanindamisin ne diyosun peki ona neden bosandini esin ve annen biliyomu
.baska biseui mi bahane ettin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?