Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

suan anwnin yanindamisin ne diyosun peki ona neden bosandini esin ve annen biliyomu
.baska biseui mi bahane ettin?

Ya gercekten inanamiyorum, agzim acik okuyorum yorumlari.

Biz ne ara birbirinden bu kadar farkli insanlardan olusan bir toplum olmusuz? İnanin aklim almiyor.

Ne demek kv ya da kp'ye askim, canim, cicim, bitanem vs tarzi cumleler ya?!! Nasil bu kadar hos gorebiliyorsunuz bunlari???
Nasil kullanilabiliniyor bu tabirler??? Neden bu kadar mesafesizlik?? Bu tabirler mi sevgi belirtisi???? Adam kv'm bana asiliyor demis resmen bunu nasil hos karsiliyorsunuz?? Saka anlayisi bu mu?????
O kadar sasiriyorum ki sizlere.

Allah toplumcak sonumuzu hayir etsin.

Kimse hoş karşılamadı o cümleyi
Konu sahibi hoş karşılamış olacak ki üstü kapanmış o konunun iki sene geçmiş
Çok seviyormuşda
Neyse canım ya
Bence barışsınlar
Aşk kolaymı bu devirde

Bir arkadaş yazmış nişanlım da anneme diyo ne var bunda diye, bir kesim var böyle yaşayan,daha önce de yazmıştım,komşumuz oğlunu kız kardeşinin kızıyla evlendirdi,o kız eniştesine yani kp ine sarılır yalap şalap öper kucağına oturmuş sarılırken resmi var yılbaşında çekilmiş falan, evet var yani normal bulanlar

Yaşadığınız şey kuruntu ve paranoya ise durumunuz gerçekten ciddi , eğer hissettikleriniz paranoya değil gerçek ise durum daha da ciddi ! Umarım mesajı yazmaktaki amacınız trollemek falandır

Yaşadığınız şey kuruntu ve paranoya ise durumunuz gerçekten ciddi , eğer hissettikleriniz paranoya değil gerçek ise durum daha da ciddi ! Umarım mesajı yazmaktaki amacınız trollemek falandır

Ne olur ben bu durumdayken hastasın vs gibi şeyler söylemeyin üzülüyorum Allah aşkına.
Dengesiz insan çok cnm sen aldırış etme her yoruma .ben sana yalan söylemişsin diyemem çünkü sanki sanal alemde yaşıyormusuz gibi, olamaz böyle şeyler diyemem.öz babası kızına tecavüz ediyor arkadaşlar, 40 li bebeğe cinsel istismar yapılıyor bu ülkede siz nerde yaşıyorsunuz derim sadece.senin konunun gerçekliğini bilemem tabiki ama olmaz diye birşey yok

Allah sana kolaylıklar versin, tek söyleyeceğim aşka geri adım atma...
Çok gençsin daha kimler çıkacak karşına, yepyeni bir hayat kurmak senin elinde.
Çalışıyor musun?
Çalışmıyorum oğlum kreşe bende işe başlayacağım tabiki kısa zamanda geri adım atmış olursam yerine yeni sorunlar eklemiş olurum

başlarda utandım yazmaya olayların birini yazayım size: adam içkili geldi bi gece sonra grup yapalım mı dedi bana arkadaşım h. G. Var dedi.ben şok oldum.ayılınca kavga çıkardım nasıl böyle söylersin diye ben allkollüydüm -kendimde değildim istem dışı öyle davranmışım dedi.çok utanıyorum dedi ama bu sözleri bende tramva yarattı.ben bu adamın normal olduğunu düşünmüyorum.

Şimdi, bayılıyorsunuz yaftalamaya.
Nişanlısının babasına ara sıra aşkım diyen insan benim. Babama da ara sıra aşkım diyorum. Ben bu durumda mesafesiz-sapık olmuyorum ama siz öyle görebilirsiniz. Gidip kucağına oturmam ama gider yanaklarını sıkarım ederim. O da "kızım" der güler eder. Sizin kayınpederler nasıl bilmem benimkisi gayet içten bir insan babamdan farkı yok gözümde kendisinin de 2 kızı var. Haberlerden, hayattan edinilen tecrübelere göre yaşayacaksak sokağa da çıkmayalım o zaman? Kafamıza taş beton düşebilir. 1 insan sapık zihniyetli, gelinine yan gözle baktı diye tüm Türkiye'ye bu bakış açısından bakıp yargılayamazsınız. Yargılıyorsanız da bu sizi ilgilendirir. Dediğim gibi beni ya da hayat tarzımı bilmeden buradan sabaha kadar konuşsanız da bir şey ifade etmeyecek. Ben böyle sevgisini gösteren insanım, siz öyle gösterin. Aşkım kelimesi sizin için haz barındırıyorsa sadece, orası da beni ilgilendirmiyor. Bu benim hayatım, aile benim ailem.

Konu sahibine de gelince keşke önce bıçakla sizi kovalamasını belirtseydiniz. Bu şekilde bir adamın zihniyeti zaten sağlıklı değildir.

Son düzenleme:
Eş manyamış yahu ne demek kv ye yan gözle bakmak??!

Ben de normal oldugunu düşünmezdim. Çok rahat bir bilinç altına sahip. Sarhoşken bile insan düşünmedigi şeyi söylemez. Yani bilmiyorum da bu düşüncelerle yaşamak zor. Sizi kıskanmıyor olsa belki normalde de böyle birşeyi teklif edecek size?

Aslında herşeyi özetlemişsiniz çok teşekkür ederim.

Arkadaşım sen lütfen bu adamla artık hiç konuşma bile avukatla ilişiğini hemen kes gerçekten normal biri değil yani
Nedemek bu yahu!!!

Bence yabancı insanlara yine de sen öyle şeyler deme

suan anwnin yanindamisin ne diyosun peki ona neden bosandini esin ve annen biliyomu
.baska biseui mi bahane ettin?
Son nokta bıçak çekti çanım o gün son gündü.Bunların hiçbirinin telefisi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…