Eşim anneme aşık olduğunu söyledi!!

Yanlis anliyorda olabilirsiniz. Belki masumca hayranlik sevgi anlamindadir.

O biraz safliga giriyor ..mesajlarından öyle bir izlenim vermiyor ..öyle olsaydı bu yaşadıklarının hiçbirini hissetmez ve boşanma yoluna girmezdi ..
O zamanlar öyleydim kötü niyetli değildim.Affetmek Allah 'a mahsustur.Ben hep yeni bir sayfa açtım.Hep güzel şeyler düşündüm.ama sonunda olan bana oldu.insanın sabrı taşınca boşanmak bir kurtuluş oluyor.

Ahh keşke ozman bıraksaydınız bu adamı
Çok kez görüp affetmişsiniz
Olsun zararın neresinden dönülse kar
Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah

Ahh keşke ozman bıraksaydınız bu adamı
Çok kez görüp affetmişsiniz
Olsun zararın neresinden dönülse kar
Allah bundan sonra yolunuzu açık etsin inşallah
Amin çok teşekkür ederim güzel dileğiniz için

Senin esin sapık bildiğin ensest sapık yani annene falanda duyduğu aşk değil sapkinlik!
Sana tavsiyem boşan ve ne olursa olsun oğlunuda yanına al Allah muhafaza güven falan böylesi adama sakın sakın!

Başlarım öyle işe.. Ne demek aşığım ona ya.. Hayrdr

Senin esin sapık bildiğin ensest sapık yani annene falanda duyduğu aşk değil sapkinlik!
Sana tavsiyem boşan ve ne olursa olsun oğlunuda yanına al Allah muhafaza güven falan böylesi adama sakın sakın!
Tek sorunum çocuk görüş günü.onuda avukata soracağım belki burda benim konumu okuyup benzer şeyleri yaşayanlar vardır.onlarada fikir olabilir.Şok geçirdim.Hala kendime tam gelemedim.

Hastasin sen bunu biliyosun dimi ????
Arkadaşım bu kişiyle yıllardır yaşayan benim ve neler yaşadığımi bilmeden neden hasta olduğumu düşünüyorsun.ben gelin olarak onun babasından ötürü böyle birşey söylesem yakışır mı? Öncesinde baban bana asılıyor desem aradan zaman geçince aşığım babana desem empati yapıyorum ve en önemlisi bu adam eline bıçak alıp üzerime geldi bu da son nokta oldu.

Boşan o halde

Seninki sabır üstü ..tasmasını beklemek ,kendinden çalmak olmuş ..bundan sonrasını kurtarmaya gayret etmen güzel ..hala çoğu üye ,erimdir ,beyimdir, vurduğu yerde biten mor güllerine kurban ,kafasında ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…