- 15 Eylül 2015
- 3.242
- 5.175
- 73
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
He valla ya. Koca bu kadar mı nadir, bu kadar mı değerli? Bulunmaz Hint kumaşı mı? 6 ay git bir de gittiğin yerden beni yönet, hay Allam.yorum yapacaktım ama sen söylemek istediklerimin hepsini söyledin.. aynen katılıyorum sana ..
yav ne evladıevlat büyük konuşma..
En güzel en anlamlı yorumda buydu bence ellerin dert görmesin inşaallah Rabbim sana hayırlı evladlar versin kadir kıymet bilen amin ....Sen bu adamı al baş tacı yap, 2-3 tane de çocuk doğur üstüne tamam mı canım benim? Adam gibi adamların burnundan döker kapı dışarı edersiniz, bu kıskanç karaktersizleri koca diye baş üstünde taşırsınız. Annesini görmesine izin vermiyormuş da ben yokken orada işin yokmuş da... Sen de oturup dinledin mi bunları? ''Piki kıcıcım,hıklısın kıcıcım'' demişsindir ya da susmuşsundur Allah bilir.
Allah bana böyle kız evlat verecekse, duamdır hiç vermesin daha iyi. Şu rezalete bak ! Kahrını çek besle büyüt, yeme içme okut adam et, elin sünepe oğlu gelsin görüşmeye yasak koysun hem de en kısası 6 ay. Annemin elini öpmeye gidemedim diyor bir de kocaya ne oluyor ulan diyeceğine burada konu açıyor.
Hey Ya Rabbi sinirlerim zıpladı yine !!
Kocişizim o kocişizim.Allah hayırlı evlat versin, ben 2 ay önce bebeğimi kaybedicem de annem yanımda olmayacak hindi gibi oturacam evde
Arkadaslar bu bir din,adı da kocaizm, bu çok değişik birsey, kocanin her dedigini yapıp şirinleri görüyorsunuz içinde olanların ibadetini Allah kabul etsin
Teşekkür ederim, amin hepimize hayırlı kıymet bilen evlat versin,cümlemize. Yazık valla ailen benim paramı yer diye laf olur diyor bu ne görmemişlik ya?En güzel en anlamlı yorumda buydu bence ellerin dert görmesin inşaallah Rabbim sana hayırlı evladlar versin kadir kıymet bilen amin ....
Koçişinin 7sülalesi yesin paraları işte kişi kendi gibi bilir işi diye boşuna dememişlerTeşekkür ederim, amin hepimize hayırlı kıymet bilen evlat versin,cümlemize. Yazık valla ailen benim paramı yer diye laf olur diyor bu ne görmemişlik ya?
Allah yardımcın olsun diyecek bir şey bulamıyorum :/Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
Bir akrabam bana dese ''Kocanın ailesi senin paranı yiyor'' derim ki ''Benim param kocamın parası,tabii ki yiyecekler''. Aynı şekilde kocamın da ''O benim karım,benim olan her şey onundur'' demesini beklerim.Koçişinin 7sülalesi yesin paraları işte kişi kendi gibi bilir işi diye boşuna dememişler
bende orayı yakarım evladımıda yakatrım orayıda yakarım kimseye bırakmamyav ne evladı
baksana zaten kendi silmiş
yemicem yedircem giymicem giydircem tek başıma mücadele edicem üstelik ailemi bile karşıma alıcam o doğsun diiye ölümden dönücem
sıkar o biraz
gerçi şimdiden yetiştiriyom ama insan şaşar beşer
Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
Merhabalar kizlar,
Senin eşin herşeye ne karışıyor...Ohhh ne ala lafa bak onun ailesiyle düzen kurun gidin gelin senin ailene gelince gelmesinler gitmesinler... sen kim oluyorsun gücün yeter mi senin beni ailemden koparmak diyemedim mi...Sinirlerim zipladi valla sende 8 senede bu adamın beş para etmez olduğunu anlamadın mi...O gittiginde ailem geliyor tabii ama herkesin bi ev duzeni var. Annem gelse de 6 ay uzun bi sure bunun ne yazik ki kisa suresi yanimda kalabiliyor. Esime gore yasadigimiz sehirde cok guzel bi duzen kurmusuz ben ve onun ailesi. Benim ailem geldiginde bu duzen bozulacakmis. Bu yuzden bize gelip istedikleri kadar kalabilirlermis. Ama ben anneme gelemezmisim. Onlar da oraya tasinamazmis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?