Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

evlat büyük konuşma..
yav ne evladı
baksana zaten kendi silmiş
yemicem yedircem giymicem giydircem tek başıma mücadele edicem üstelik ailemi bile karşıma alıcam o doğsun diiye ölümden dönücem
sıkar o biraz
gerçi şimdiden yetiştiriyom ama insan şaşar beşer

En güzel en anlamlı yorumda buydu bence ellerin dert görmesin inşaallah Rabbim sana hayırlı evladlar versin kadir kıymet bilen amin ....

Kocişizim o kocişizim.

En güzel en anlamlı yorumda buydu bence ellerin dert görmesin inşaallah Rabbim sana hayırlı evladlar versin kadir kıymet bilen amin ....
Teşekkür ederim, amin hepimize hayırlı kıymet bilen evlat versin,cümlemize. Yazık valla ailen benim paramı yer diye laf olur diyor bu ne görmemişlik ya?

Teşekkür ederim, amin hepimize hayırlı kıymet bilen evlat versin,cümlemize. Yazık valla ailen benim paramı yer diye laf olur diyor bu ne görmemişlik ya?
Koçişinin 7sülalesi yesin paraları işte kişi kendi gibi bilir işi diye boşuna dememişler

Allah yardımcın olsun diyecek bir şey bulamıyorum :/

Koçişinin 7sülalesi yesin paraları işte kişi kendi gibi bilir işi diye boşuna dememişler
Bir akrabam bana dese ''Kocanın ailesi senin paranı yiyor'' derim ki ''Benim param kocamın parası,tabii ki yiyecekler''. Aynı şekilde kocamın da ''O benim karım,benim olan her şey onundur'' demesini beklerim.

Canım, çok büyük konuşuyorum ama ben olsam boşanırdım. Çocukta yokken iyi düşün taşın... Ya da çok ama çok ciddi bir rest çek, seni seviyorsa başını önüne eğip düşünecektir hatasını...

bende orayı yakarım evladımıda yakatrım orayıda yakarım kimseye bırakmam

sende aynisini ona yap bakalim nolcak. kendisinin annesi annede senin annen anne degilmi onda can yokmu evladini ozlemezmi !!!

Eşiniz olacak adam ne hakla bunu söyleyebiliyor.
Sizde ona denize açılma izin vermiyorum diyin bakalım ne diyecek..
Otursun yanınızda kırsın dizini bakalım.

Senin eşin herşeye ne karışıyor...Ohhh ne ala lafa bak onun ailesiyle düzen kurun gidin gelin senin ailene gelince gelmesinler gitmesinler... sen kim oluyorsun gücün yeter mi senin beni ailemden koparmak diyemedim mi...Sinirlerim zipladi valla sende 8 senede bu adamın beş para etmez olduğunu anlamadın mi...

Son düzenleme:
Bunu sadece ben yaşıyorum zannediyordum seni çok iyi anliyorum benimde eşim aileme tek göndermiyo ve herzaman deil üç beş haftada bir beraber gidiyoruz üstelik aynı şehirdeyiz ve çokta uzak deiliz ve benim suan 6 aylik bebegim var her aileme gitmek istediğimde kavga ediyoruz bende artık bunal mis durumdayım 2 yıllık evliyim bende napicagimi bilmiyorum seninle aynı duyguları paylaşıyorum

Ben de ailemdn farklı şehirdeyim kv ve annem aynı şehirde. Benim eşim de gidince hep kendi ailesinde kalayım, onlarla akraba gezeyim istiyordu. Bir kere annemlere gittim sonra yok gitme burada rahatız, seni görmeye akrabalar gelecek vs. Ben de dedim ki şunu bil benim ićin sen ve ailem eşitsin ve sizden başkası umrumda değil ben gidiyorum gelirsen gel gelmezsen gelme. Taksiyi aradım taksi geldi aldı annemlere gittim 2 gün aramadı 3. Gün geldi, kendi de kaldı. Baştan tavrını koy. Yoksa hep aynı problem olur. Benim ailem ya nasıl gitmeyeyim kalmayayım. Hatta annemlerde daha çok kalıyorum. Ben oraya kv kp i özledim diye değil kendi annemi babamı özledim diye gidiyorum. Siz de baştan tavrınızı koyun.. ömür boyu çekmek istemiyorsanız.

Bence kv denin olduğu şehirden taşın. Bakalım o zaman ne diyor. Annenler gelsin senin olduğun şehire. Bu ne demek ya. 6 ay çek git bende burda senin emirlerini dinleyeyim. Vallahi çok sinirlendim. Kendine bu kadar müdahale ettirme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…