Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Daha yeni evlisin bence biraz zamana bırak. Ne kadar cok üstelerden o kadar cok yorulursun ve üzülürsün .suan kaynananlarin gözü senin üstünde yenisini diye biraz eskimeye yakın kimse senle uğraşmaz.sadece zaman ve sabır

1.5 yıl az mı, nasıl başlarsa öyle gider, gözü üstündeyse başka yere baksınlar bunu diyecek konu sahibi, bir yanda anne bir yanda kv,kıyas kabul etmez, adam ailesi ile ayni şehirde ne güzel düzen kurduk diyormus var mı böyle birsey

En çok üzüldüğüm noktada yazık Öğretmenmiş konu sahibi annesine gitmeye çocuk gibi izin alamıyorken birde çocuklarımıza ne öğretecek evlenince ailenizi kocalarınız istemezse hayatınızdan silin bakın ben böyle yapıyorum mu diye anlatacak gerçekten yazıklar olsun

bu kadar detaylı bilmiyordum hikayeni... her şey için çok geç olabiliyor.

eşim ailemi görmemi gitmemi yasaklayacak, onu silerdim sanırım... babamın bir dizi tedavisi oldu. evimizi evlerinin yanına taşıdık. eşimin işi olsa eve geç gelse. yada hafta sonu işi çıksa ben annem ve babamın yanındayım... 6 ay evde yalnız olacağım. ya onlar gelirdi ya ben giderdim...

lkonu sahibi arkadaş. eşinize sorun çıkartın... ya gelecekler ya ben gideceğim deyip kestirip atın... hayat bu ileride eşinize " senin suçun" dememek, pişman olmamak için elinizden geleni yapın.

yazik bide anneni aglatiyorsun ya ben sana bir sey demecen
Böyle kızım olsa kocası izin vermiyor diye bana gelmiyorsa , kocaya anasını değişen senin gibi kızım olmaz olsun derim .ne olursa olsun herkesin kendine annesi önemlidir ana gibi yar bağdat gibi diyar bulunmaz kocanla aran bozulunca başın sıkışınca ilk koşacağın yer anne babandır unutma imtihandayız evliliğe güvenme onunda hiç bir garantisi yok

Psikolojinizin iyi olmadığını, bakıma muhtaç olduğunuzu, halen daha lohusa sayıldığınızı vr zaten üzgün olduğunuzu, sizi üzmemesi gerektiğini söyleyin.

Yalnız kalamadığınızı, aklınız dağılmadıkça bebeğinizi düşündüğünüzü, burada kalabalığın iyi geldiğini söyleyin.

Yalan da değil. Eminim zor bir süreçten geçiyorsunuzdur. Eşiniz köstek olmak yerine destek olsun.

Valla evli değilim ama kendimi senin yerine koydum kötü bir durum. Ama şimdiden önlemini al bence sana cevremden en yakınlarımdan bir kaç örnek vericem o zaman anlıyacaksın. Öz teyzem evlendikten sonra eşi annem ve küçük teyzemle görüşmesine izin vermedi ve biz teyzemle aynı mahallelerde oturuyorduk düşün adam izin vermiyodu teyzem gelmzdi bize evlenmeden öncede almanyada yaşıyordu teyzem biranda böyle bir şeyin içine girince şaşırdı senelerce susdu içine attı atıı sonra psikolojisi bozuldu ağır depresyona girdi ilaçlar kullanmaya başladı o kullandıgı uyku haplarının yan etkisinden dolayı sürekli cok fazla kilo aldı uyuyodu duygusuzdu hissiz bakıyodu deli gibiydi yanii şimdi şimdi kendine yeni geldi su an 40 yasında gençliği öyle ailesine hasret çeke çeke geçti.. Bir diğeride uzaktan akrabımızın kızı evlenmişti kızın ailesi erzurumda yaşıyodu kızda istanbulda kocası evlendikten sonra ailesinin yanına götürmedi hiç sonra kız sıkıntısını içine ata ata hasretinden bir yıl içinde kan kanseri oldu vefat etti. Yani daha nicesi var o yüzden yılanın basını küçükken eziceksin diret yani pes etme sonra cok pişman olursun iş işten geçer.. Moralini bozmak için anlatmadım ama bir susarsın iki sabredersin üçüncüde artık sağlıgından olmaya başlarsın.

Son düzenleme:

hayatta tek kızım var babasız bir çocuk büyütüyorum en büyük korkumdur tabi benim kızım pısırık olmaz o ayrı böyle birşey derse ben ona herşeyi sererim okadar üstüne düşeyim oda öyle derse orayı yakarım kendimi kaybederim...

Çok üzücü bir durum yazık olmuş ve genç yaşında kara toprağa giden gelin ve teyzenizin bozulan psikolojisi bunları yaşatan sebeb olan , eşler halen nasıl bir vicdanla hayatlarına devam edebiliyorlar !

ben annemle geçinemem ama eşim annem hakkında kötü bir şey söylemeye çalışsın orda ağzının payını veririm.
laf söyletmem.
dik durun biraz....ne demek izin vermiyormuş.....kim olduğunu zannediyor....düne kadar elin oğluydu hatırlat ona.
ama sen annenin karnına düştüğünden beri onun kızısın.....

Çok üzücü bir durum yazık olmuş ve genç yaşında kara toprağa giden gelin ve teyzenizin bozulan psikolojisi bunları yaşatan sebeb olan , eşler halen nasıl bir vicdanla hayatlarına devam edebiliyorlar !

Valla canım öylede bir devam ediyorlarkı adamın eşi öldü 3 ay sonra başkasıyla evlendi. Kadında ölüm döşeğinde bile kocasının adını sayıklıyodu gene.. Bu hayatta neler olup bitiyor işte bizde başımıza gelenlere dertten sayıyoruz. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Eşin iğrenç bir adam. İçi fesatlık dolu.
ömrünün yarısında göremeyeceğin bir adamla (hemde böyle aksi bi adamla) neden evlendin ki?

Eksik anlasilan soyle bi durum var. Ben esim gondermiyor dedim ve ekledim. Ben suan ailemin yanindayim. Esime de tamam gitmem demedim. O kadar kavgasini da ettim. Ben sadece onun mantigini anlamis degilim. Bunun cozumu kavga degil onu denedim olmadi. Bunun baska bi cozumu var midir diye bu konuyu actim. Yoksa ailemi silcek kadar cahil ve gerizekali degilim cok sukur.

ailenin yanindamisin esim yaninda degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…