Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

sanırım çalışmıyorsunuz ve ev hanımısınız, her zaman soyluyorum çalışın-kendı paranızı kazanın- bu sıze guc verır, ve asla aıle ılıskılerınıze eslerınızı karıstırmayın ben aıleme gıdecegım dıyecegım esım ızın vermeyecek yok oyle bır dunya ki izinde almam canım ıstedıgınde ben haftasonu annemlere gıdıyorum der, ceker gıderım, bayram seyran oldugunda muhakkak kv zıyaret edıldıkten sonra ilk gunu yola cıkılır benım aıleme gıdılır hele bır gelmesın benı de goremez bır daha bu ısler boyle canım ...
ama ızın almak dıye bır kavram olamaz , haber edılır, fıkır alınır ama ızın asla..!!!

Eşiniz başka yerlere de gitmenize karışıyor mu?
Arkadaş,akraba veya sokağa çıkmanıza diyeyim.
Kıskançlıktan mı yapıyor yani bunu ben yokken hiçbiryere gidemezsin mi diyor?

Ögretmenmiş

Allahim basima vermesin ama babamin iki sarti vardi esime evlenmeden once..
- Kizimin hatasi varsa bana soyleyeceksin, ona asla vurmayacaksin..
- O bize cok duskundur, istedigi zaman bize gondereceksin.

Babamin sartlarini esim kabul etmisti. Ama bu sart konusulmasaydi bile beni ailemden uzak tutacak adam esim olamaz yani. Cunku bi yani eksik yasayamaz insan.
Gebertirim esimi bana imada dahi bulunsa.

Dinlemeyin gidin annenize bu nedir yahu bir de 6 ay evde yok yani.

kızım var yalnız büyütüyorum
bunu yapsa çok net söylüyorum büyük konuşuyorum silerim o evladı

Bence aileniz sorsun eşinize "neden bize gelmesine izin vermiyorsun, biz kızımızı görmek istiyoruz" diye. Belki o zaman çekinir...

Sen bu adamı al baş tacı yap, 2-3 tane de çocuk doğur üstüne tamam mı canım benim? Adam gibi adamların burnundan döker kapı dışarı edersiniz, bu kıskanç karaktersizleri koca diye baş üstünde taşırsınız. Annesini görmesine izin vermiyormuş da ben yokken orada işin yokmuş da... Sen de oturup dinledin mi bunları? ''Piki kıcıcım,hıklısın kıcıcım'' demişsindir ya da susmuşsundur Allah bilir.
Allah bana böyle kız evlat verecekse, duamdır hiç vermesin daha iyi. Şu rezalete bak ! Kahrını çek besle büyüt, yeme içme okut adam et, elin sünepe oğlu gelsin görüşmeye yasak koysun hem de en kısası 6 ay. Annemin elini öpmeye gidemedim diyor bir de kocaya ne oluyor ulan diyeceğine burada konu açıyor.
Hey Ya Rabbi sinirlerim zıpladı yine !!

bi höst deseydi zamanında

yorum yapacaktım ama sen söylemek istediklerimin hepsini söyledin.. aynen katılıyorum sana ..

genelde bu tavrı sergıleyenler ev hanımları oluyor da , bendede oyle bır ızlenım yarattı , kendı kazancımda olduktan sonra neden eve hapsolayım kı her fırsatta gıderım aılemın yanına... zaten eşten izin istemek kavramı bana ters, haber edılır ama ızın ıstenmez cocuk muyuz kı ????
hem aılem her zaman esımden once gelır benım ıcın, once aıle ve varsa cocuk-sonra eş ve diğerleri... benim için bu böyle..

Kusura bakmayın daaa, eşinize ne oluyorda yasak koyuyor.Ben dinlemem bile. Benim ailemle görüşmeme karışacak kocayı da kimse kusura bakmasın yanımda tutmam. Cehenneme kadar yolu var. Koca mı yok piyasada.
Tövbe yarabbim yaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…