- 25 Kasım 2013
- 430
- 361
- 103
- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
sanırım çalışmıyorsunuz ve ev hanımısınız, her zaman soyluyorum çalışın-kendı paranızı kazanın- bu sıze guc verır, ve asla aıle ılıskılerınıze eslerınızı karıstırmayın ben aıleme gıdecegım dıyecegım esım ızın vermeyecek yok oyle bır dunya ki izinde almam canım ıstedıgınde ben haftasonu annemlere gıdıyorum der, ceker gıderım, bayram seyran oldugunda muhakkak kv zıyaret edıldıkten sonra ilk gunu yola cıkılır benım aıleme gıdılır hele bır gelmesın benı de goremez bır daha bu ısler boyle canım ...Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
sanırım çalışmıyorsunuz ve ev hanımısınız, her zaman soyluyorum çalışın-kendı paranızı kazanın- bu sıze guc verır, ve asla aıle ılıskılerınıze eslerınızı karıstırmayın ben aıleme gıdecegım dıyecegım esım ızın vermeyecek yok oyle bır dunya ki izinde almam canım ıstedıgınde ben haftasonu annemlere gıdıyorum der, ceker gıderım, bayram seyran oldugunda muhakkak kv zıyaret edıldıkten sonra ilk gunu yola cıkılır benım aıleme gıdılır hele bır gelmesın benı de goremez bır daha bu ısler boyle canım ...
ama ızın almak dıye bır kavram olamaz , haber edılır, fıkır alınır ama ızın asla..!!!
kızım var yalnız büyütüyorumhayatta tek kızım var babasız bir çocuk büyütüyorum en büyük korkumdur tabi benim kızım pısırık olmaz o ayrı böyle birşey derse ben ona herşeyi sererim okadar üstüne düşeyim oda öyle derse orayı yakarım kendimi kaybederim...
bi höst deseydi zamanındaSen bu adamı al baş tacı yap, 2-3 tane de çocuk doğur üstüne tamam mı canım benim? Adam gibi adamların burnundan döker kapı dışarı edersiniz, bu kıskanç karaktersizleri koca diye baş üstünde taşırsınız. Annesini görmesine izin vermiyormuş da ben yokken orada işin yokmuş da... Sen de oturup dinledin mi bunları? ''Piki kıcıcım,hıklısın kıcıcım'' demişsindir ya da susmuşsundur Allah bilir.
Allah bana böyle kız evlat verecekse, duamdır hiç vermesin daha iyi. Şu rezalete bak ! Kahrını çek besle büyüt, yeme içme okut adam et, elin sünepe oğlu gelsin görüşmeye yasak koysun hem de en kısası 6 ay. Annemin elini öpmeye gidemedim diyor bir de kocaya ne oluyor ulan diyeceğine burada konu açıyor.
Hey Ya Rabbi sinirlerim zıpladı yine !!
yorum yapacaktım ama sen söylemek istediklerimin hepsini söyledin.. aynen katılıyorum sana ..Sen bu adamı al baş tacı yap, 2-3 tane de çocuk doğur üstüne tamam mı canım benim? Adam gibi adamların burnundan döker kapı dışarı edersiniz, bu kıskanç karaktersizleri koca diye baş üstünde taşırsınız. Annesini görmesine izin vermiyormuş da ben yokken orada işin yokmuş da... Sen de oturup dinledin mi bunları? ''Piki kıcıcım,hıklısın kıcıcım'' demişsindir ya da susmuşsundur Allah bilir.
Allah bana böyle kız evlat verecekse, duamdır hiç vermesin daha iyi. Şu rezalete bak ! Kahrını çek besle büyüt, yeme içme okut adam et, elin sünepe oğlu gelsin görüşmeye yasak koysun hem de en kısası 6 ay. Annemin elini öpmeye gidemedim diyor bir de kocaya ne oluyor ulan diyeceğine burada konu açıyor.
Hey Ya Rabbi sinirlerim zıpladı yine !!
genelde bu tavrı sergıleyenler ev hanımları oluyor da , bendede oyle bır ızlenım yarattı , kendı kazancımda olduktan sonra neden eve hapsolayım kı her fırsatta gıderım aılemın yanına... zaten eşten izin istemek kavramı bana ters, haber edılır ama ızın ıstenmez cocuk muyuz kı ????Ögretmenmiş
evlat büyük konuşma..kızım var yalnız büyütüyorum
bunu yapsa çok net söylüyorum büyük konuşuyorum silerim o evladı
Ya gerçekten. Ben annemi babamı görmeden nefes alamam 6 ay, hele de babam. Zaten babam damadı döver debi höst deseydi zamanında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?