- Konu Sahibi Birmelegin_annesi
-
Bizi uzaktan gorseniz tam ideal cift dersiniz. Cok dusunceli ince fikirli bi esim var. Yoksa 8 yil farkli sehirlerde bi iliski yurutmek emin olun cok zor. Ama ne yazik ki kv isi tamamen bozuyor. 2 ay once bebegimi kaybettim onda bile Allahim benim ne gunahim vardi diye feryat etti. Esim de annesinin agzina fazla baktigi icin bu duruma geliyoruz. Ama psikolojik rahatsizligi olan bi kadin oldugu ucun kimse kv tek laf edemiyor.
esınle aılen veya aılenden bı bıreyle arasında bı problem mı oldu zamanında?Merhabalar kizlar,
8 yillik flort doneminden sonra 1.5 yil once esimle evlendik. 8 yillik surecte once okul sonra is dolayisiyla ailemden ayri baska bir sehirde yalniz yasadim. Esimle evlendigimde de farkli bir sehre yine ailemden uzak bir yere tasindim. Esim kaptan ve 6 ay sureyle yurt disinda oluyor. Sorun su ki esim kendisi olmadan ailemin yanina gitmemi kesinlikle istemiyor. 2 ay once 33 haftalik bebegimi kaybettim. Olu dogum yaptim. Simdi esimle annemlere geldik. Bana gezebildigin kadar gez ben gittikten sonra bi daha buraya gelmeyeceksin diyor. Evlendigimden beri anneme bi kac defa gelebildim onda da ya kayinvalidemler yanimdaydi ya da esim. Bayramlarda bile gelemedim ailemin elini opmeye. Esim gittiginde evde yalniz kaliyorum. Ona ragmen anneme gelmeme izin vermemesini aklim almiyor. Sanirim kayinvalidem ve akrabalari laf edicek diye izin vermiyor. Bana bi fikir verin kizlar ben esimi masil bu dusunceden vazgecirebilirim?
esınle aılen veya aılenden bı bıreyle arasında bı problem mı oldu zamanında?
neden dıye sordugunda mutlaka bı sebebı vardır durduk yere bırden bıre mı boyle bırsey dedı?
sebebı neymıs yanı
1,5 yillik evli ve 8 senelik bir iliski. Daha ne kadar zaman lazim? Ailenin yanina gidemezsin, birak onlarin bize gelmesini bu sehre bile tasinamazlar diyen kocanin, gelmesinler burada tutunamazlar yapamazlar diyen kayinvalidenin düzelmesi ve normal insana dönüsmesi icin ne kadar bir süre lazim?Daha yeni evlisin bence biraz zamana bırak. Ne kadar cok üstelerden o kadar cok yorulursun ve üzülürsün .suan kaynananlarin gözü senin üstünde yenisini diye biraz eskimeye yakın kimse senle uğraşmaz.sadece zaman ve sabır
ohooooKonu sahibinin kayınvalidesi ne zaman kaynanasına gitse hasta olurmuş gitmezmiş, ölene kadar da bu böyle devam etmiş, kocası endişe ediyormuş annem gibi mi olur diye
ohoooo
bu seye benzemıs bekar bı adamın bı gun ılerde cocugum olurda su agactan düserse dıye sımdıden aglamasına
allahım....
konu sahıbıne tavsıyem esıyle net bı tavırda tam acıklamalı seklıyle konusması
5 yasındakı cocukla ıletısım kurar gıbı ayrıntılı ama net bı tavır
öyle ıs mı olur ne sacma yahu
bahane resmen
ayneeen oyle;Asıl bu durumda annesi birsey dese adamın demesi lazım anne sen babanneme çok mu saygı duydun gelinlik yaptın da karıma laf ediyorsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?