Esim anneme gitmeme izin vermiyor :(

Kocan bile olsa el annen için değer mi bende anneyim ne kadar zor büyütülüyor cocuk kocanseni karşılıksız sever mi hayır ama anne var ya seni her koşulda sever yazık el için anneni atıyorsun

Ne diye aileye gitmek için kocadan izin alır hiç anlamıyorum. Size bu zamana kadar emek veren aileniz eşiniz değil. Niye onun ağzının içine bakıyorsun gidebilmek için? Öyle eş olmaz, ben olsam şimdiye sepetlemiştim ya neyse.

Evet cok ince düsünceli. Bebek dogunca ben 6 ay esimin yaninda olamayacagim, ailesi de bu sehre tasinamaz, karim da ben yokken annesinin yanina gidemez diyen bir kazma. Ince düsünceli olmasaydi nasil olurdu acaba. 8 sene boyunca bunu bilerek mi devam ettiniz, yani evlendikten sonra ben 6 ay evde olmayacagim sen de asla ailene gidemezsin diyerek mi ideal cift oldunuz? Annenizi ailenizi atin bir kenara ne olacak, sizin ince düsünceli ama hasta ruhlu bir esiniz ve evliliginizi yöneten bir kayinvalideniz var.

Asil ince düsünceli olan anne babaniz, esim dediginiz tuhaf tip degil. Kizimizin evine gidip rahatsizlik vermeyelim ev tutalim diyorlar, kocasi yaninda olmayacak bebekle yalniz evde kalmasin ilgilenelim diye düzenlerini bozup bulundugunuz sehre tasinmak istiyorlar ama pasa onu da kabul etmiyor.

Sizin evlilik dediginiz bu beraberliginiz baska yola falan gitmez, her türlü tavizi vermissiniz geri alacaginizi mi saniyorsunuz? Kocam benim herseyi yapar söyler, annesinin dediklerini de kanun gibi uygular, olayiniz bu. Yazik valla ben buradan acidim koca yasli basli insanlar, damat birak evi sehre sigdirmiyor. Adamdaki cürete cesarete bak, ailen bu sehre tasinamazmis.

öyle bir lüksü yok ki arkadaşım,sessiz kalma, tepkini göster
olur mu hiç öyle şey sıla_i rahim şarttır hem dinen hem kalben kimsenin sana böyle bir yasak koymaya hakkı yok..
kendi görüşmesse görüşmesin ama size karışamaz yanii.

ALLAH allah ya makul olanı kendisinin evde yok iken sizi annenize göndermesi zaten ,hatta yanlış kullandım o göndermeyecek bilgisi dahilinde orda kalmanız,Kafası nasıl rahat ediyor acaba enteresan,
Ne yani sebep neymiş ne düşüncesizlik bu adam sizi hiç düşünmüyormu ?
Valla tek çareniz madem izin alarak haraket ediyorsunuz ,canım ben evde çok korkar oldum tek başıma bırakta sen gelene kadar biraz annemde biraz annende kalayım demeniz ,nedenilir ki hayret birşey.....

Kızılcık sopasıyla döverim öyle kocayı
Onun ne haddineymiş anneye yasak koymak
Kendini ne sanıyor ya da sen ne sanmasına izin veriyorsun
Yemişim kayınvalideyi, onun ki anne, sorunlu, hasta; senin ki ne dış kapının dış mandalı mı
Valla bir cinnete bakar, anasını danasını alt üst ederim ruh hastası nasıl olurmuş görürler

Valla eşim beni altın kaplamalı saraylarda yaşatsın anamın babamın evine istediğim zaman gidip, istediğim kadar kalamayacaksam batsın malı mülkü de sarayı da.
Seni ne kadar mutlu ederse etsin hep bir yanın eksik kalacak.
Oysa seven adam sevdiğini üzmez. Ailesine gitmek istiyorsa mutlu olsun diye gönderir.
Bak benim adam ben mutlu olayım diye evimizi annemin yanına taşıdı. Hem de elalem ne der içgüveysi mi der diye düşünmedi bile. Çünkü elalemi değil karısını düşünür. İçi fitne fesat dolu değildir.

esınle aılen veya aılenden bı bıreyle arasında bı problem mı oldu zamanında?
neden dıye sordugunda mutlaka bı sebebı vardır durduk yere bırden bıre mı boyle bırsey dedı?
sebebı neymıs yanı

Dinen de karisamaz aileye gitmek için izin alınmaz bu bir. Ikincisi zaten 6ay yanında değil ne yapcaksinki ailene gitmeyip. Artı ailesi yuzundendir laf ediyorlardir kesin. Çünkü bir ara ben aileme başka şehire yalnız gittiğimde eşim birdaha yalnız gitme özlüyorum bilmem ne zirvaladi meğer babası ogretmis bir güzel haberim yok. Sonuç değişti mi Hayır kimse aileme hasret birakamaz ayrıca gurbetteyiz kafa dağıtmaya ihtiyaç var. Seninde ailesi yuzundendir kesin. Geçmiş olsun Allah sabır versin bunu kullanman nekadar etik bilmiyorum ama esine psikolojim iyi değil anneme ihtiyacm var kaybimdan dolayi vs deyip ilk adımı at bakalım esin yokken bi git öyle

Konu sahibinin kayınvalidesi ne zaman kaynanasına gitse hasta olurmuş gitmezmiş, ölene kadar da bu böyle devam etmiş, kocası endişe ediyormuş annem gibi mi olur diye

1,5 yillik evli ve 8 senelik bir iliski. Daha ne kadar zaman lazim? Ailenin yanina gidemezsin, birak onlarin bize gelmesini bu sehre bile tasinamazlar diyen kocanin, gelmesinler burada tutunamazlar yapamazlar diyen kayinvalidenin düzelmesi ve normal insana dönüsmesi icin ne kadar bir süre lazim?

Konu sahibinin kayınvalidesi ne zaman kaynanasına gitse hasta olurmuş gitmezmiş, ölene kadar da bu böyle devam etmiş, kocası endişe ediyormuş annem gibi mi olur diye
ohoooo
bu seye benzemıs bekar bı adamın bı gun ılerde cocugum olurda su agactan düserse dıye sımdıden aglamasına
allahım....
konu sahıbıne tavsıyem esıyle net bı tavırda tam acıklamalı seklıyle konusması
5 yasındakı cocukla ıletısım kurar gıbı ayrıntılı ama net bı tavır
öyle ıs mı olur ne sacma yahu
bahane resmen

Asıl bu durumda annesi birsey dese adamın demesi lazım anne sen babanneme çok mu saygı duydun gelinlik yaptın da karıma laf ediyorsun diye

Size bunu yapmasına neden izin veriyorsunuz?Anneniz yahu o sizin .Kimse karışamaz .Siz ona kızıyor musunuz peki de o size kızma hakkını kendinde buluyor?

nasıl ya
gelin tek başına babasının evine gönderilmez zihniyeti sanırım 60 yıl öncesinde falan kaldı, babaannemi göndermezlermiş
eşiniz ideal bir eş falan değil kendinizi kandırmayın, size göre ince düşünceli ve ideal bir eşse de bu durum sizi rahatsız etmiş olmamalı. eşinizin aklı yok mu da kayınvalidenizin lafıyla hareket ediyor ?

Neden evleniyorsunuz bu çürümüş zihniyetli adamlarla?

O kadar tanıma imkanınız da olmuş.

Size yıllarca emek veriliyor, sonra 'küçük dağları da ben yarattım'cı biri gelip size onca emeği verenleri yok sayıyor ve saydırıyor, siz de eyvallah diyorsunuz.

Ne kadar saçma yahu, üstelik aylarca kendisi de yanınızda değil, hiç mi sizi düşünmüyor eşiniz? Benim annem yok, bu yüzden aileme yakın oturmayı tercih ettim, ki eşim benim semtime geldi haliyle sık sık gidiyoruz eşim, eşinizin durumunda olsa benden önce sıkılmamam için git, hatta kal bile der. Üstelik '' gidemezsin'' diyemez çünkü öyle bir hakkı yok. Diyorsa bile ben duymazdım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…