- Konu Sahibi mavibalon260988
-
Hic demedinmi bilgeceSiz diyorum. Ya da sunu yapalim mi sunu edelim mi diyorim. Boyle seyler
Hic demedinmi bilgece
Yoksa genelde demeyip mecbur kslinca mi diyorsun
Sorun olmadimiHic demedim
Ben oyle derdimAnne baba demek güzel seydir bence..en azindam mesela x anne y baba diyebilir
Sorun olmadimi
21 yil dedim simdi yan cikiyom artik icimden gelmiyorda
aynen bende en iyisi eşimede baskı uygulamıyorum demesı ıcın cok onemlı degıl bızım rtarafımızda anne demek ztn tuhaf gelınlerımız teyze dıye hıtap eder kımsede hor gormezSiz diyorum. Ya da sunu yapalim mi sunu edelim mi diyorim. Boyle seyler
direk anne baba demesimerhaba kızlar. 13 haziranda evlendim. eşim aileme hala teyze amca diyor. sözlenince der dedim demedi. o demeyince bende demiyordum ailesine ama ben teyze amca demiyordum onun gibi ama en azından hitap ederken siz diyordum. eşimin demesini beklledim önce o desin o deyince ben de derim diye ama şimdi evlendik der diye düşündüm ama demedi hala anneme teyze babama amca diyor ve başkalarının yanında da deyince sinir oluyorum kızlar. O demiyor diye bende onun ailesine demiyorum ayıp oluyor sonuçta ailesi de bekliyordur. eşimle konuştum bu konuyu nişanlıyken... bana evlenince nikahtan sonra derim alışırım benim için çok zor bir şey ben diyemem çok utanırım ama alışmaya çalışırım dedi ama şimdi evlendik hiç sallamıyor. dün söyledim anne niye demiyorsun diyorum gülüyor utangaç utangaç demiyor kızlar.. eskiden sevgiliyken alıştı teyze amca demeye şimdi de anne baba demek zor geliyor sizce nasıl dedirtebilirim
Hic demedinmi bilgece
Yoksa genelde demeyip mecbur kslinca mi diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?