eşim annemlere gelmek istemiyor

Ayol arkadaşın amma çok üzerine gelmişsiniz.
Haftada bir ailenize ya da kayınvalidenize yemeğe gitmez misiniz cidden hiç biriniz?
Vallahi bizde bazen haftada 3 bile olur kaldı ki biz de evimize çok düşkünüz ama ailelerimizi kıramayız.
Arkadaşım sen de ailenin çok üzüldüğünü ve kırıldığını söyle ve yarım saatliğine de olsa kendin git,görün ve gel.
Sorarlarsa da geçiştir...

üzülür tabi ki niye diyeyim öyle.

ablam çalıştığı zaman haftada 2-3 gün + haftasonuda mutlaka gelirdi.Annem kıyamaz sevdiği yemekleri hazırlardı eniştemde hiç ses etmezdi.Hatta çoğu zaman o dermiş ne zamandır annene gitmiyoruz.Annem yada evden biri başım ağrıyor dese geçmiş olsuna gelirdi eniştemAma nişanlılıktan itibaren bizim evden çıkmazdı,ablamın tek geldiği zamanları dha çok seviyorum ben ne güzel oturup muhabbet ediyoruz

sonunda beni anlayan biriiiii.. ben de onu diyecektim hiç kimse yok sanki ailesine giden. gitmek istediğim için de yok evimi sevmiyorum yok kocama yemek pişirmiyorum. ne ilgisi var

işte ben de böyle istiyorum haftada bir gün ne var ki yani enişteniz rahatça oturuyormuş demekki rahat edemeyecek ne var

Çık kendin git derim.

ben hiç de can atmadım erken falan da evlenmedim. annemin evinden de çıkmak istememe gibi bi isteğim yok ben de sıkılırım zaten. haftada bir dedim ben de zaten

Arkadaşlarım haftada kaç kere gidiyolar diye karşılaştırma yapmışsın ya ondan öyle dedim lafım arkadaşlarına yani yanlış anlama ok.. evet haftada bi gün bence normal ona da ık mık ediyorsa siz de kv lere gitmeyin ki uzak diyorsunuz gidince mutlaka kalıyosunuzdur baştan pazarlığı yapın yani

hangi sıklıkla gidiyorsunuz ki bıktınız. haftada bir çok mu

evet haftada 1 oluyor bazen de onlar bize geliyor yani haftada 2 kere görüşmüş oluyoruz. ama genelde haftada 1 diyelim. bu konuda belki bende yanlış düşünüyo olabilirim bunu sorguluyorum zaten kaç zamandır ama sıkılıyorum haftaiçleri zaten zor oluyor haftasonları da bi işimiz yoksa gidiyoruz o gün komple onlara kalıyor. kendi ailen olduğu için biraz daha hassassın sanırım ama ben annemlere de gitmek istemiyosam gitmiyorum mesela en son ayın 6'sında kvye gittik 8'inde annemlere gittik, bu ctesi hem kv hem annem bendeydi ama bu kv ve kp'ye yetmiyor yine gelin yine gelin diyorlar

bilmiyorum ama belki eşinin istememe sebebi vardır kendince. mesela kv eşime göre mikemmel bence hiç de değil

Bu konuyu kocam mı açmış Bu kadar olur yani.
Bence karışma istiyorsan sen git, zorlamaya ya da tartışmaya başlarsan ailenden de soğur sonra Allah korusun

anladım bilmem ki yerine koyamadım kendini. kvler şehir dışında nadir gidebiliyoruz çünkü uzak.gidince de 3 gün falan kalırız. bir de senin kvler uzakmış biz gidince bir günümüz orda geçmiyor en fazla iki üç saat

Rahat edememesini anlarım aslında.
Ben de bayılmıyorum büyüklerle sık sık görüşürken ama ne yapalım kıramıyoruz.
Biz taktik olarak az az sık sık görüşürüz.
Yemekten hemen sonra kalkarız mesela.
Çok çok erken uyanmak zorundayım diye.

biz de bir gün komple orda değiliz mesela akşam yemek yenir çay içilir 7-8 gibi gittiysek 10da kalkarız. belki de eşimin ailesi burda olmadığı için empati yapamıyor bilmiyorum

ben sıkılıyorum gidince evde oturup uzanmak istiyorum mutfakta kek börek yapmak istiyorum zaten haftasonları izinliyim boş günlerimi aile akraba ziyaretlerinde geçirmek istemiyorum. ha demiyorum ilgi alaka kesilsin ama arada gidelim bi özleyelim diyorum

Haftada bi akşam gitmek yeterli bence.
Yorgundur evinde rahatla uzanip macini izlemek ister esinizde haklı .
Anneniz niye gelmedi derse yorgun evde uzanıyor deyin.

Haftada bir olabilir ,bana kalsa her günde giderim ama esim sık sık gitmek istemezsede zorlamam neden istemiyorsun diye zorlamam ki annemin alt katina tasindim cocuguma annem bakiyor diye radikal bir karar aldim bazen esim yemegimizi evde yiyelim ya da bu aksam cikmayalim dediginde tamam diyorum istersem ben cikiyorum oglumla esim evde kaliyor bazen benimde cikmadigim oluyor sadece oglani birakinca goruyorum annemi.

Haftada bir neyinize yetmiyor yahu. Sizin aileniz, rahatsınız, alışıksınız... Eşiniz ailenize en az sizin duyduğunuz kadar saygı duymak zorunda ama sürekli dipdibe olmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…