eşim annemlere gelmek istemiyor

Valla ben de çalıştığım için haftada bir kaç akşam gidemeyiz zaten. Bizim yakın da değil arabayla trafiksiz yarım saat sürer. Sadece haftasonları ben gündüzden giderim eşim akşam gelir. O yüzden hiç sorun olmadı.
Bence çalışan insanlar için evde zaman geçirmek daha değerlidir. Kendimden biliyorum. Kv yakın ona bile haftada bir yemeğe gideriz. Yorgun oluyorum, bazen konuşmak bile istemiyorum.
Anne baba tabi ki görmek istersiniz ama bence sayıyı düşürerek anlaşabilirsiniz.

annem kızıma bakıyordu kışın zaten gitmek zorundaydık ve bütün yazda kızım annem ve ablamlarla geçirdim, altlı üstlü oturuyor annemle ablam yazlık evimizde,

ekim ayında evimize taşındık ve kendi kendime dedim ki eşim ablamları sorana kadar yani gitmek istyene kadar gitmeyecem dedim ve gitmedimde tam 1 ay sonra ablanlardan hiç ses yokmu ne yapıyorlar dedi bilmiyorum yazlıktan beri gitmedik zaten dedim akşam evdelerse gidelim dedi tesadüf aynı gün eniştemde beni aramıştı özledik nerdesiniz diye,,
hee demek görüşme zamnımız geldi diyerek tekrar bir araya geldik ,
emin ol ben bile daralmıştım ve o ayrılık banada iyi geldi

diyeceğim o ki sende böyle bir yol dene emin ol oda fark edecek ve kendi gidelim diyecektir,

Benim eşim çalışıyor belli bir izni yok. Gidemiyoruz bu yüzden ben tek gidiyorum aileme. Ama yıllık izinde 10-15 gün ben onun ailesiyle birlikte kalıyorum. Haksızlık var bu işte ama yapacak bir şey yok... en son 2 hafta önce gittik aileme 1 gun sadece. O gidelim diyene kadar niye gitmiyorsun demicem.

Benim annemlerde bana yakin en az haftada bir mutlaka gideriz yemege bana kalsa daha cok giderim de bebekte var eskisi gibi olmuyor ben annemlerede kvalidelere de hep esimmle gdrm bazen gunduz o isteyken gider gelirim haftada bi on gunde bir bizimkiler gelir yeni evliyken iki gynde bi gitmek isterdim de sonra srnnde bi duzenin oluyo bebekte var oturmaya belki yanliz gidilirde yemek beraber olsa daha iyi olur ama oyle diyosa kendin git ailenede uydur bisy

Konu sahibini tenzii ederek söylüyorum ama, nedir bu Allah aşkına sürekli orada burada yemek yemek... Bahane de hazır, çalışıyorum ne güzel annelerde yiyip kalkıyoruz. Ya insan hiç mi özenmez eşine yemek yapmayı, binbir hayalle alınan yemek takımlarında başbaşa yemek yemeyi, şöyle pijamalarla evde televizyon karşısında pineklemeyi. Madem bir yemek bile yapamayacaktınız evlenmeseydiniz. Aile olmanın bilincine varın, zırt pırt anneme gidicem, nedir ya..Bu sadece kadın için değil, erkek içinde aynı. He sen çok istiyorsan uğrarsın , ama bir anneye de "doğru evine evladım, evde karın/kocan bekler" demek düşer. Evet anneler evlatlarını-damatlarını-gelinlerini birarada görmekten mutlu oluyor,buna itirazım yok, fakat rutine bağlamak yanlış. Valla zırt pırt annenlere gidelim diyen bir eşimde olmasın lütfen, ne işimiz var sürekli annemlerde.

Esinizin gitmek istememe nedeni ailenizi sevmemesi ya da uyum saglayamamasi degil sadece evinde rahat olmak istemesi ise bence bunu sorun etmemelisiniz.

Esinizle konusun kendi ne kadar araliklarla gitmek istiyormus, bir dusuncesi vardir heralde.

Ailenize siz isterseniz her gun gidin esiniz surekli gelmek zorunda degil ki.

Ayrica esinizin is yogunlugu cok mu? Eve yorgun geldigi icin mi gitmek istemiyor bunlar onemli.

aradığım kişi sensin ben de aşarmıyım bu günleri konu bile açmıştım bunla ilgili. ben zaten eşimin ailesine mesafeli davranıyorum ama onlar sürekli gelip gitmek istiyor nasıl aştın bu meseleyi

Her gece, her gece olmaz tabii. Yeni evli değilsiniz galiba. Yoksa siz de gitmek istemezdiniz.

Her hafta her hafta eşim kv lere gitmek istiyor diye konu açsanız herkes eşinizi taşlardı. Şimdi neden böyle oldu hanımlar?
Adam haklı. Bence de kendi evinde vakit geçirmek daha farklıdır. Her hafta her hafta gidilmez ki canım. Bu ne böyle. Eşinle ailen arasındaki sevgiyi de yıpratma boşuna bence. Gitmeyin bu kadar sık.

siz kayınvalidenize bu aralıkla gitseniz hoslanırmısınız. hadi hoslandınız diyelim herkes hoslanmayabilir. insan işten geldikten sonra pijamalarla evde oturmak istiyor.

Katılıyorum ve alkışlıyorum yorumu.
Kv deler aynı şehirde olsalardı ve siz yorgun vs.olduğunuz halde eşiniz gitmek için ısrar etseydi şikayet etmez miydiniz?
Haftada bir bencede fazla yani ben şahsen kv me her hafta gitmek istemezdim 15günde bir gitmek isterdim misal ve eşiminde buna saygı duymasını isterdim.
Sizi de engellemiyormuş ayrıca git diyormuş daha e yapsın adam bunaltmayın bence eşinizi.

Canım ben esine hak verdim.Belki ailen cok rahat bizim yanımızda dinlensin falan diyor ama adam babanın yanında iki seksen yatamaz ki.Sen tabiki rahat olursun onlar senin ailen ama esindende aynı rahatlığı hissetmesini bekleyemezsin beklememelisin..Haftada bir 3 saat gelse nolur diosun belki ama bu olay sürekliliğe bindiği zaman esin üstünde baskı hissediyor demekki..Sen kendin git istediğin zaman ailende zamanla alışır buna

ay aynı benim eşim yazdıkların aynı bizim durumumuz arayı bulmayı çalış cnm yapacak bişey yok

evet rahatça eşofmanlarını giyip ayaklarını uzatıp dinlenememek. öyle ki evde mesela yemek olmasa da önemli değil onun içn

eşinede hakver ama.
işten geldimi insan bi dinlenmek ister tv izlemese bile alıp eline kumandayı zaplamak ister.

haftada 1gidin diğer günler elleme sen kendin git .

gelmek istemiyorsa hiç o topa girme.sana git diyormuş sen git eşinin de yorgun olduğunu söyle,anlayacaklardır.benim de eşim gitmek istemez ama bana bişey demez ben de sorarım istemiyorsa zorlamam sen de zorlama

gerçekten rahat edemiyodur evden başka yerde durmak istemiyodur, kendimden biliyorum. sürekli evlerine çağırıldığım insanlar var ben reddetmekten bıktım onlar reddedilmekten bıkmadı, hiçbir sorun yok ama rahat edemiyorum. bacaklarımı uzatıp uzanmak varken sevmiyorum gitmeyi.

Ama ne sıklıkta ve emrivaki şeklinde mi

Kv arasa bana mantı yapıyorum gel dese bugün gitmek istemem
Belki dün arasa bugün için planımı yapar olur derim

Bu da her hafta olmaz bana göre

Annem başka şehirde ama aynısı onun için de geçerli zira eşim onların çocuğu değil

Adam gelip yatmak yayılmak isteyebilir o günü kafasında başka planlamıştır vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…