Eşim annesinin bana yaptıklarını kafaya takmamamı istiyor

🤣🤣Kesinlikle dese yeri var valla böylesine dibine kadar hak etmiş😁Bırakın ozaman eşine alttan al dediği gibi, alttan almayı erkeklik gururum gitti diye kanlı bıçaklı olur eşinin ailesiyle, ölümüne kinlenir

Aynen öyle. Kadinlara "altdan al" demek kolay geliyor. Altda alinacak durumlar var, altdan alinmayacak durumlar var. Bunun ayirimini adaletli bir sekilde yapan adama adam demem zaten

Kayınvalidem ve kendi annemle farklı illerdeyiz. Biz bizeymişiz o bizim annemizmiş alttan almamız gerekiyprmuş
Ne munasebet alttan alınacakmış?
Kadın kendine kredi çektirmiş size ödetiyor.
Kendinize aldığınız altınları bile almış.
Yetmemiş hala mesajla size ailenize olumsuz,sevimsiz şeyler söylüyor. Size de,sen aramadığın için böyle yapıyor alttan al deniyor cok saçma.
Eşiniz istediği kadar nazlayabilir annesini, alttan alabilir,ağzının içine bakabilir hala ,kendisi bilir ama sizden beklenti içinde olmaması lazım. Ne münasebet yani herşeyi yap,her istediğini söyle birde üste cık.
Psikolojisi iyi değilse gitsin tedavi olsun.

daha önceki konularımda bundan uzun uzun bahsetmiştim. Değişiklik olarak şu an kayınvalidemle görüşüp konuşmuyorum, ve olanların hepsini bütün rahatsız olduğum konuları eşime ilettim. Sadece annesinin psikolojisinin iyi olmadığı ve ben onu arayıp soymadığım için böyle yaptığı. Kafaya takmamamı söylüyor. Bunlardan başka da bişey söylemiyor.
Uzun uzun okumak istemeyenler için özet geçeyim, kayınvalidem eşimden ve parasından besleniyor(hala). Ona çektiğim kredilerin benim borcum olduğunu iddia ediyor. Beni şişme bebekle bir tutmuşluğu var(tam olarak”şişme bebek alsaydık daha çok iş görürdü” demiş eşime mesajlarını gördüm). Ailemin hiç birşeyini sevmiyor ve düğünde de kavga oldu( beni altınla sattıklarını söylüyor ki altınlarımı kendim aldım omlarında kendisine aldı) sürekli yemek yapamadığımı pasaklı olduğumu ve sürekli hasta olduğumu söylüyor yani lafını sokuyor. Sonra da benim onu arayıp sormamı istiyor.
Kayınvalidem yüzünden yuvam yıkılsın istemiyorum ama bu düzen değişsin istiyorum artık bunaldım ve sabrım kalmadı.
Onceki konularinizi okudum. Asla geri adim atip gorusmeyin. Esinize bunu unutmayacaginizi gormezden gelmeyeceginizi annesinden taraf okursa da bunun evliliginizi cikmaza sokacagini soyleyin. Anasini susturamiyosa bu onun problemi sizi ilgilendirmez. O uzulur arada kalir die dusunmeyin. O uzulmezse siz uzuleceksiniz

Aynen öyle. Kadinlara "altdan al" demek kolay geliyor. Altda alinacak durumlar var, altdan alinmayacak durumlar var. Bunun ayirimini adaletli bir sekilde yapan adama adam demem zaten
Evet hep,yada hep demiyeyim ama genellikle fedakârlık, anlayış kadından bekleniyor, kadına yükleniyor.Bende karakterini yetistirememiş,henüz anne baba ile süt bağını kesememiş kişilerin evlilik yapmaması gerektiğini düşünüyorum.Yoksa böyle çekirdek aile olduğunu anlamayıp eşini ailesine paspas yapmak isteyen tipler oluyorlar.

Kabul etmiyor iki güne bir aricakmşım mesaj yazacakmışım sürekli arayıp soracskmışım
Kayınvalide eğer sizinle çok samimi olmak istiyorsa baştan insan gibi davranacakti. Şimdi size her türlü saygısızlığı yapan bir insanı içinizden gelmediği halde neden arayasınız ? Bence taviz vermeyin, ayrıca eşiniz iki güne bir sizin ailenizi arıyormu acaba?

Kayınvalide eğer sizinle çok samimi olmak istiyorsa baştan insan gibi davranacakti. Şimdi size her türlü saygısızlığı yapan bir insanı içinizden gelmediği halde neden arayasınız ? Bence taviz vermeyin, ayrıca eşiniz iki güne bir sizin ailenizi arıyormu acaba?
Gelin katlanmak zorunda gibi bir algı var. Herşey modern dünyaya adapte oldu. Gelin çalışsın, kirasını ödesin, evlenirken kendileri yapsın tamam zaten olması gereken bu. Ama şu görüş degisemiyor. Gelin benim her türlü lafımı çeksin. Koskoca adamlar da annelerine ayıp değil mi demek yerine karilarina aglasiyor.

Gelin katlanmak zorunda gibi bir algı var. Herşey modern dünyaya adapte oldu. Gelin çalışsın, kirasını ödesin, evlenirken kendileri yapsın tamam zaten olması gereken bu. Ama şu görüş degisemiyor. Gelin benim her türlü lafımı çeksin. Koskoca adamlar da annelerine ayıp değil mi demek yerine karilarina aglasiyor.
Çok haklısın. Hep anne babalığın arkasına saklanıyorlar insanlar. Anne babaya saygı gösterilir, hürmet edilir, yeri gelir bakılır hizmet edilir ama bu demek degilki onların herşeyi yapmaya hakları var. Bana hakaret edecek bende arayıp hiçbir şey olmamış gibi nasılsın anneciğim diyeceğim. Saygı bekleyen önce saygı gösterecek.

Evlenen herkesten belli bir olgunluk beklenir. Bence asla ama asla eşinizi annesine3 karşı doldurmak doğru değil. Yaşadıklarıniz gerçek ama yine de senin annen bana böyle yaptı dedi vs bunlar hoş değil. Size bir şey söylediğinde gerekli cevabı verin içinizde tutmayın. Ancak o vakit senin annen bana bunu dedi / yaptı ben de cevap verdim dersiniz. Eşinizin yazışmalarını okumayın çünkü orada buna cevap veremezsiniz gereksiz sinir bozukluğu yaşarsınız.
Eşiniz de ailesine saxece5 şöyle bir cümle kursa çok iyi olur " o benim eşim ve ona bu şekilde davranmanız ya da onun hakkında söyledikleriniz beni üzüyor"
Eski konularınokursanız zaten bugüne kadar yeterince içimde tutup kendim halletmeye çalıştığımı anlarsınız ve neden konuşmaları okuduğumu…

Onceki konularinizi okudum. Asla geri adim atip gorusmeyin. Esinize bunu unutmayacaginizi gormezden gelmeyeceginizi annesinden taraf okursa da bunun evliliginizi cikmaza sokacagini soyleyin. Anasini susturamiyosa bu onun problemi sizi ilgilendirmez. O uzulur arada kalir die dusunmeyin. O uzulmezse siz uzuleceksiniz
Artık üzülmek istemiyorum içime atamicam daha fazla

Sadece özel günlerde ya da ayda bir kez

Back
X