- 30 Ekim 2015
- 76
- 74
- 8
- Konu Sahibi yildizz_han
-
Elimden geldiği kadar alttan alıyorum o da direkt benimle uğraşmıyor zaten eşini doldurmaya çalışıyor.Senin kiyafetine karisan kaynananla sen anlasabiliyomusun peki?
Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
Dertsiz başa dert aramak tam bu konu için söylenmiş
İşte herkes böyle söylüyor ama işin aslı öyle değil eşim annesini her gördüğünde morali bozululuyor mutlaka tartışıyorlar. eşim haliyle günü geri kalanını gergin ve sinirli geçiriyor bu da hem bana hem başkalarına yansıyor. Arkadaşları sırf bu yüzden eşimden uzaklaşıyor. Ben dertsiz başıma dert aramıyorum eşimin derdini paylaşıyorum.Okuduğum en güzel dertlerden birisi :)
hangi nedenle olursa olsun koruyor ya sallamayin bence,arada iyi niyet elcisi de olmayin,kadin sizin ozgurlugunuzu kisitlamaya calisiyor siz bir de orta yolu mu bulmak istiyorsunuz?belki hayatini taktikle yurutenler farkli davranabilir ama,ici disi bir insan olarak asla tinlamaz,yumusak da davranmazdim kaynanaya,yok sayin iste mis gibiEşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
İşte herkes böyle söylüyor ama işin aslı öyle değil eşim annesini her gördüğünde morali bozululuyor mutlaka tartışıyorlar. eşim haliyle günü geri kalanını gergin ve sinirli geçiriyor bu da hem bana hem başkalarına yansıyor. Arkadaşları sırf bu yüzden eşimden uzaklaşıyor. Ben dertsiz başıma dert aramıyorum eşimin derdini paylaşıyorum.
Sen onların arasına girme. Ayrıca yapmak istemediğin hiçbir şeyi yapma.Eşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?