- 15 Ekim 2016
- 22.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 130.021
- 598
- Konu Sahibi yildizz_han
-
Bu daha tehlikeli değil mi sence. Güzelce seninle konuşmak varken eşini dolduruyor eşin annesiyle aynı kafada olsa bu konuyu başka türlü de açabilirdin. Mesela eşim annesinin ağzına bakıp bana baskı yapıyor gibiElimden geldiği kadar alttan alıyorum o da direkt benimle uğraşmıyor zaten eşini doldurmaya çalışıyor.
Şu gelini kapat nedir yahu. Sanki araba almış da üstünü kapatıyor. Senin kapanıp açılman ne kayınvalidene düşer ne kocana ne başka birine. Böyle bir kadınla zaten anlaşmasın eşiniz boşverin.Merhaba kızlar başlıkta yazdığım gibi eşim kayınvalidemle geçinemiyorhiçbir konuda anlaşamıyorlar kayınvalidem tutucu bir kadın eşim daha modern. Eşim çok açık giyinmedikten sonra ne giydiğime karışmaz kayınvalidem eşime sürekli baskı yapıyor şu gelini kapat diye eşim ben baskı yapamam kapanacaksa kendi kapanır istediği zaman diyor. Sonra kavga kıyamet. konuyu hangi arkadaşıma açsam gülüyor tek derdimiz o olsa diye ama öyle olmuyor maalesef eşim çok üzülüyor haliyle bende üzülüyorum anlaşsınlar diye elimden geleni yapıyorum ama olmuyor
"Tadını çıkaaaaaaaarrrrr "diye bir reklam öı vardıEşimde hatalı biraz aslında tavrı değil ama dile getirisi çok sert. kayınvalidem eşim çok küçükken babasından boşanıp başka bir adamla evlenmiş. Eşimide sürekli dövermiş. Sorunlu bir ilişkileri var yani ve eşim annesinin söylediği en ufak şeye bile çok sinirleniyor. konu böyle önemli olunca da haliyle köpürüyor. Bana sanki beni korumaktan çok annesinden hıncını alıyormuş gibi geliyor.
Sanırım haklısınız en iyisi kendi haline bırakmak olacak.Son yorumunuza göre almışsınız ağzınızın payını. Boşversenize yahu. Ne güzel eşiniz sizi savunuyor ezdirmiyor. Kv yi tutup sizi atmıyor. Öpüp başınıza koyacağınıza gelmiş burda dert diye yazıyorsunuz. Valla biz kadınların gerçekten ayarı yok
Bırakın kv yi ne yapıyorlarsa yapsınlar. Siz uzak durun o kadından. Bakın iyilikten maraz doğuyor. Siz onu düşünürken kv size neler saydırmış. En iyisi mesafeli olmak. Bırakın o düşünsün oğluyla anlaşabilmeyi.
Doğru kimseye düşmez ama gel de bunu KV ye anlat.Şu gelini kapat nedir yahu. Sanki araba almış da üstünü kapatıyor. Senin kapanıp açılman ne kayınvalidene düşer ne kocana ne başka birine. Böyle bir kadınla zaten anlaşmasın eşiniz boşverin.
Son durumda ikimizde anlaşamıyoruz.Eşin mi kayınvalidenle anlaşamıyor yoksa sen mi?
Bence önce buna karar ver. Eşinin annesiyle bir problemi var gibi durmuyor.
Eşimin annesiyle sıkıntısı sade o değil ki öyle olsa bile sırf KV istiyor diye böyle birşey yapsam saçma olmaz mı?Eşinin kayınvalidenle arası bozuluyor diye üzülüyorsan kapan o halde ne güzel barışırlar da hem. Yok onu yapamıyorsan o zaman ne diye üzülüyorsun. Küserlerse küssünler.
Eşimin annesiyle sıkıntısı sade o değil ki öyle olsa bile sırf KV istiyor diye böyle birşey yapsam saçma olmaz mı?
Evet ya bende başlığı değiştirmeye karar verdim yazılanlardan sonrabaşlığı bikaç kez okudum doğru mu diye:)
kv iyi biri olsa yine aralarını yap da, baksana kötü niyetliymiş baya. bırak dağınık kalsın allasen.
Evet ya bende başlığı değiştirmeye karar verdim yazılanlardan sonra
Birkaç seçenek var:
Muhteşem bir kocam var.
Rahat battı ne yapmalıyım?
Eşim Türkiye standartlarını zorluyor.
Gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?