Eşim arkadaşlarıyla ortak arsa almış

• Konu Sahibi Konu Sahibi sarra
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

sarra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
157
0
66
Adıyaman
arkadaşlar eşim ve 5_6 arkadaşı ortak arsa almışlar.benim haberim yoktu.4 sene felan olmuş alalı kaç aydır satışa çıkarmışlar ve bugünlerde satılmış ben bunu bir ortağın eşinden öğrendim kendileri kivremiz olur kadın benim bilmediğimi görünce biraz kötü oldu benden duyduğunu söyleme dedi birazdan eşim gelir.ne demeliyim nasıl davranmalıyım bilmiyorum .bu ilk değil daha öncede ortaklaşa bir arsa almışlardı ve uzun süre haberim olmamıştı .sana süpriz yapacaktım demişti.ne yapmalıyım yardım edin

Allah allah çok ilginç...Böyle şey neden saklanır ki...Diğer eşlerin haberi var madem sizin neden yok...Çok ilginççç

Alıp sattığın arsadan haberim var.Çok sevindim duyunca...Sürprizini bozdum ama artık bir tektaş alırsın o parayla yarın elime istiyorum hayatım benim de....

Herkes eşine söylemiş,sizin eşiniz niye saklıyor ? :44:

Ben çok da iyi niyetli görmedim açıkçası.

önceleri kayınvalidem yanımızdaydı ve herşeyi gizlerlerdi benden artık yanımızda değil ama hala gizlemeye devam ediyor neden olduğunu anlamadım kimseyede söylemem

ev almayı düşünüyorduk arkadaşım yani kivremiz arsalar satıldı artık alırsınız dedi şok oldum arsalar diyince benim bildiğim bir arsamız vardı

Benim bildiğim eşler arasında gizli saklı olmaz.

4 sene ne demek.

Bunu da sürpriz diye yutturmayacaktı herhalde.

ev almayı düşünüyorduk arkadaşım yani kivremiz arsalar satıldı artık alırsınız dedi şok oldum arsalar diyince benim bildiğim bir arsamız vardı

4 seneki olayı bugün ne derse desin affettiremez kendini...Kumar falan oynuyor olabilir mi...Hani parayı vereceği bir yer var muhakkak ki saklıyor sizden...Ben baya bir tartışırdım sanırım....

Alıp sattığın arsadan haberim var.Çok sevindim duyunca...Sürprizini bozdum ama artık bir tektaş alırsın o parayla yarın elime istiyorum hayatım benim de....

bu yoruma canı gonulden katılıyorum

Benim bildiğim eşler arasında gizli saklı olmaz.

4 sene ne demek.

Bunu da sürpriz diye yutturmayacaktı herhalde.

bu sefer yutturamaz 15 yıllık evliyiz yeni değilki adamın huyu bu ne yapmalıyım intikam almak istiyorum .bende tam tersine herşeyimi söylerim gizli birşeyim olmaz ama artık değişecem sen gizlersen bende gizlerim

Çok ilginç, diğer ortakların eşleri biliyor ama siz bilmiyorsunuz.

Eşinizin borcu falan olabilir mi, size söylemeden kapatmak istediği bir açık falan. Aklıma başka bir şey gelmedi. Ama bunu açık açık konuşun, hiç hoş bir durum değil

4 seneki olayı bugün ne derse desin affettiremez kendini...Kumar falan oynuyor olabilir mi...Hani parayı vereceği bir yer var muhakkak ki saklıyor sizden...Ben baya bir tartışırdım sanırım....

kumarı felan yok tam tersi çok çalışkandır sürekli çalışır ve yatırım yapar dükkan arsa gibi şeyler alır ama kimisini benden gizliyor

sanmam borcu olsa söyler annesinden öyle öğrenmiş herşey eşlere söylenmez sonra herkese söylerler 15 yıllık eşiyim ya daha tanıyamadımı beni niye böyle yapıyor çok kırıldım ortaklarının eşleri biliyor benim haberim yok orda kendimi çok kötü hissettim belli etmemeye çalıştım ama çok bozuldum

bu sefer yutturamaz 15 yıllık evliyiz yeni değilki adamın huyu bu ne yapmalıyım intikam almak istiyorum .bende tam tersine herşeyimi söylerim gizli birşeyim olmaz ama artık değişecem sen gizlersen bende gizlerim

Acaba herhangi bir durumda mal varlıgını gizlemek için söylemiyor olabilir mi?

Yoksa bir insan neden 15 yıldır aldıgını, sattıgını eşinden gizlesin?

bence bu adama hiç ama hiç güvenmeyin...

Son düzenleme:
Eşinizin gizlediği başka şeyler de olabilir..
Belki başka yatırımları da var, ama söylemiyor..
Böyle bir adama nasıl güvenebilirsiniz ki?

Evliliğin temeli bence güvendir ve eşinin bu yaptığı kabul edilemez bence.Pazardan elma almıyor sonuçta arsa bu ve senden gizliyor.Bence tepkini sert bir şekilde ver birde 15 yıllık evlisin ve annesinden böyle görmüş öyle mi?Anneside nasıl bir kadınmışki oğluna öğrete öğrete eşinden gizli işler çevirmeyi öğretmiş.Ben eşim bir dönem benden gizli sigara içti (normalde herşeyini anlatır hamileydim üzülmeyeyim diye söylmemiş) ve öğrendiğimde güvenim yerle bir oldu ve ona o kadar kızdımki 10 günlük bebeğimle evi terk etmeye kalktım ve boşanmayı bile düşündüm çünkü yatağındaki insanada güvenmeyeceksen neden evliyizki.Amaç hayatı paylaşmak değil mi yalana ve gizli işlere evlilikte tahammül edemiyorum.Umarım eşinde hatasını anlar

akşam geldiğinde konuştum benden gizlediğin birşeyler varmı dedim.güldü yook dedi .iyi düşün herşeyi öğrendim bana söyletme sen itiraf et dedim.kivrenin hanımındanmı öğrendin dedi.kim olduğu önemli değil önemli olan benden gizlemiş olman dedim.kötü bişeymi yaptım sanki arsa aldım dedi.ben kötü değilse neden benden gizledin dedim.biraz geveledi kem küm etti sonrada yanlış bir yatırım yaptık 18 uygulaması yüzünden 13 kişinin hakkı var dedi.biz o arsadan ümidi kesmiştik falan filan birşeyler söyledi.sonrada gönlümü almaya çalıştı .belki bu kış ev alırız tapusunu senin üstüne yaparız ne dersin dedi.bilmiyorum şu anda küsüm dedim arkamı dönüp yattım .sarıldı kendini affettirmeye çalıştı sesimi çıkarmadım ama acısını çıkaracam ondan .şu anda bana karşı mahçup ne yapsamda sesini çıkaramaz bende bunu iyi kullanmalıyım .evet hanımlar fikirlere açığım öldürme süründür operasyonu başlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…