- 18 Kasım 2014
- 6.237
- 15.572
- 248
Tam yazamiyorsunuz ama ima etseniz?Benim de aklim karisti simdi
bu yazdığın bana bir arkadaşımı hatırlattı
buradan yazamam tam ne olduğunu ama
eşinin farklı fantazileri olabilir mi acaba? hiç şüphelendiğin birşey var mı?
Sizin de akliniza escinsellik mi geldi ? Benim de geldi ama yazmaya elim varmadi dieyeyim.
Birlikt oldugu kadin sayisiyla, basarilariyla ovunen erkekler bir sekilde ya bu konuda kompleksli oluyor ya da escinselligi ortmek icin boyle davraniyorlar. Yani normal adamin diline vurmaz zaten.
Mesela, unlu bir pop sarkicimiz da kolunda mankenlerle gezerdi ama bildigimiz bariz escinsel. Evliligi de gostermelik zaten.
Bilgisayarini kurcalayin hic olmazsa.
böyle bir durumla karşılaşsam beni bezdirmeye ve kendinden sogutmaya çalıştığını düşünürdüm. şöyleki eğer ortada bir sorun varsa kii cinsellik evlilikte olmazsa olmaz bakımlı olduğunuzu söylüyorsunuz dikkat ediyosunuz hala eşinizde bi istek olmuyorsa (1 ay baya uzun bir zaman) vee ortada bir sorun yokmuş gibi davranıyorsa sizin üzerinize oynuyor demekkii. önce kararlı olun çözüm odaklı yaklaşın ama üstüne gitmeden çok özenmeyin kendinize ama sizi farketmesini sağlayın. ve eğer yanaşırsa destek almayı teklif edin onada yanaşmassa zaten yapılcak bişi kalmamış demektir. ama destek derken belki kendiyle alakalı bi sıkıntısı olabilir kendini yetersiz hissediyor olabilir kırıcı olmadan bunu yapmanız lazım. allah kolaylık versin umarım çözülür sorununuz...
O günleri mi özlüyor acababu benim de aklıma geliyor. şüphelendiğim bir şey olmadı ama şöyle de bir durum var. benden önce çok fazla sayıda kadınla birlikte olmuş. iddia ettiği rakamları söylesem yok artık dersin. kendisi dışında başkalarından da duydum çok kadınla birlikte olduğunu, o yuzden inanıyorum. hatta çıkmaya ilk başladığımızda onu uzaktan tanıyan bir arkadaşım aman dikkat et demişti bana. o kadar kadınla olması da hiç normal değil. zaten başta çok sağlıksız gelmişti bana, ama sonra çok aşık olduk vs vs sallamadım. şu anda keşke o zaman iç güdülerime güvenseydim diyorum.
Şüpheli hareketleri yoksa ve telinde ya da bilg da şüpheli bişeyler yoksa için rahat olsun en ufak bişey olsa emin ol hissederdin kadınlar hisseder çünküöle bilgisayar basından kalkmamak gibi şüpheli hareketleri yok. zaman zaman delirip bilgisayar, telefon vs herseyini kurcalıyorum. hiç birşey yakalamadım. ama insan çok düşününce aklına hersey geliyor. bazen böyle bir şey çıksa rahatlayacakmışım gibi geliyor. kendimde kabahat olmadığını anlayacağım, boşanıp kendi yoluma gitmekten başka çarem kalmayacak, kimse boşandığım için bir şey diyemeyecek... sadece kendi içimde kendi acımı yaşayacağım...
Şüpheli hareketleri yoksa ve telinde ya da bilg da şüpheli bişeyler yoksa için rahat olsun en ufak bişey olsa emin ol hissederdin kadınlar hisseder çünkü
Guzel arkadasim simdi siz esinizle birliktd olmuyorsunyz diyemi bosanmak akliniza geliyor.
Sizin de akliniza escinsellik mi geldi ? Benim de geldi ama yazmaya elim varmadi dieyeyim.
Birlikt oldugu kadin sayisiyla, basarilariyla ovunen erkekler bir sekilde ya bu konuda kompleksli oluyor ya da escinselligi ortmek icin boyle davraniyorlar. Yani normal adamin diline vurmaz zaten.
Mesela, unlu bir pop sarkicimiz da kolunda mankenlerle gezerdi ama bildigimiz bariz escinsel. Evliligi de gostermelik zaten.
Bilgisayarini kurcalayin hic olmazsa.
alkollüyken ilişki daha uzun sürer kızlarAldiği zamanlar olup hoslanabilir....ama bu surekliyse ve istisnasiz her ilişki oncesiyse düşündürücü acikcasi...
bıkmış olmasınbaya açık konuştum, hatta daha açık konuşamazdım sanırım. hoşlanmadığı birşey olup olmadığını da sordum, hayır dedi. hatta onun tavrı daha ziyade herşey çok normal, hiç bir sorun yok şeklinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?