eşim artık bana ilgi duymuyor

Tam yazamiyorsunuz ama ima etseniz?Benim de aklim karisti simdi

çok özür dilerim
valla aklınızı karıştırmak istememiştim
çok üzüldüm

yani arkadaşım bir adamla evlendi
bir süre sonra cinsel hayatları kesildi
arkadaşım biraz kısa boylu, kendini çirkin bulur
kendinde kusur aradı vs
ama adam hiç bilgisayar başından kalkmıyordu
muhasebeciydi
rapor falan diyordu arkadaşımda şüphelenmiyordu
derken bir takım olaylar patlak verdi
meğer adamın çok farklı bir alanda cinsel eğilimi varmış
apar topar boşandılar vs

ama bu bir örnek değil
bu bir istisna
lütfen sakın sakın bunları aklınıza bile getirmeyin
boşboğazlık etmişim işte

bu yazdığın bana bir arkadaşımı hatırlattı
buradan yazamam tam ne olduğunu ama
eşinin farklı fantazileri olabilir mi acaba? hiç şüphelendiğin birşey var mı?

Sizin de akliniza escinsellik mi geldi ? Benim de geldi ama yazmaya elim varmadi dieyeyim.

Birlikt oldugu kadin sayisiyla, basarilariyla ovunen erkekler bir sekilde ya bu konuda kompleksli oluyor ya da escinselligi ortmek icin boyle davraniyorlar. Yani normal adamin diline vurmaz zaten.

Mesela, unlu bir pop sarkicimiz da kolunda mankenlerle gezerdi ama bildigimiz bariz escinsel. Evliligi de gostermelik zaten.

Bilgisayarini kurcalayin hic olmazsa.

öle bilgisayar basından kalkmamak gibi şüpheli hareketleri yok. zaman zaman delirip bilgisayar, telefon vs herseyini kurcalıyorum. hiç birşey yakalamadım. ama insan çok düşününce aklına hersey geliyor. bazen böyle bir şey çıksa rahatlayacakmışım gibi geliyor. kendimde kabahat olmadığını anlayacağım, boşanıp kendi yoluma gitmekten başka çarem kalmayacak, kimse boşandığım için bir şey diyemeyecek... sadece kendi içimde kendi acımı yaşayacağım...

böyle bir durumla karşılaşsam beni bezdirmeye ve kendinden sogutmaya çalıştığını düşünürdüm. şöyleki eğer ortada bir sorun varsa kii cinsellik evlilikte olmazsa olmaz bakımlı olduğunuzu söylüyorsunuz dikkat ediyosunuz hala eşinizde bi istek olmuyorsa (1 ay baya uzun bir zaman) vee ortada bir sorun yokmuş gibi davranıyorsa sizin üzerinize oynuyor demekkii. önce kararlı olun çözüm odaklı yaklaşın ama üstüne gitmeden çok özenmeyin kendinize ama sizi farketmesini sağlayın. ve eğer yanaşırsa destek almayı teklif edin onada yanaşmassa zaten yapılcak bişi kalmamış demektir. ama destek derken belki kendiyle alakalı bi sıkıntısı olabilir kendini yetersiz hissediyor olabilir kırıcı olmadan bunu yapmanız lazım. allah kolaylık versin umarım çözülür sorununuz...

Çok teşekkür ederim, umarım...

O günleri mi özlüyor acaba

Şüpheli hareketleri yoksa ve telinde ya da bilg da şüpheli bişeyler yoksa için rahat olsun en ufak bişey olsa emin ol hissederdin kadınlar hisseder çünkü

Guzel arkadasim simdi siz esinizle birliktd olmuyorsunyz diyemi bosanmak akliniza geliyor.

niye siz kardeş kardeş yatmak için mi evleniyorsunuz da bu boşanmak için geçerli bir sebep değil ? ya sizin libidolarınız ölmüş ya da bende bi anormallik var cinsellik insanın hayatında ilk sırada sayılabilecek ihtiyaçlar arasındadır. maslovun ihtiyaçlar piramidi sizi es geçmiş sanırım. adam hiçbir geçerli sebep sunmuyo zorla birlikte oluyo o da ayda bir böyle hayat mı geçer

galiba adam yaşlanmaya başlamış

Kim bu popcu merak ettim

bıkmış olmasın
yanlış anlama senden değil
çok kadınlar birlikte olmuş dedin ya cinsellikten olabilir
ama gencecik kadınsın senin ne suçun var

Çocuk evlilik kurtarma aracı değildir, önce evliliğinizi kurtarın sonra çocuk düşünürsünüz.

Ben şöyle düşünüyorum, bizim toplumda hızlı bir hayat yaşamış erkekler evliliği aşık oldukları ya da aile hayatı için yapmıyor. Onlar da aynı bizim toplumdaki kadınlar gibi evliliği bilinçaltına işlemiş. Yapacağımı yaparım, sonra evlenirim, nasılsa o yaştan sonra bir şey olmaz kafasındalar. Çılgın, eğlenceli ve farklı tipte kadınlara alıştıktan sonra evliliği kaldıramayabiliyorlar. Hızlı yaşamış kadınlar da artık çocuk sahibi olayım, düzenli hayatım olsun diye evleniyor. Ama kadınlar bunun üstesinden daha rahat gelebiliyor. Çünkü onlar daha duygusal yaklaşıyor.

Bahanesi sizin bakımsızlığınız yada dış görünüşünüzse
çocuk yapmayın
1 ay uzun bir zaman mutlaka geçerli bir nedeni olmalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…