Son yillarin populer konusu oldu bu..Meger erkeklerin bizden cok basi agriyormus .
Uzulme yalniz degilsin..
bence cinsellikte bakımlı olmak illaki fantastik kıyafetler giymek, spor yapmak önemli değil.
önemli olan iki tarafında cinsellik açısından psikolojik sıkıntısının olmaması. sanıyorum eşinizin farklı sıkıntıları vr.sizden sıkılmış değil. profesyonel bir yardım almanızda fayda var..
Ne sıkıntısı olacak yaa erkeklerin...basit düşünün bence, yok doymuş yok vs...adam isterikli ise bu ömür boyu gider, doymuş diye bişey olamaz...cinsel problemi oncedem yoktu da evlenince biranda mı oluştu...hem konu sahibi oyle bişi olsa farketmez mi....ya bi erkek karısından uzak duruyor gorev icabı yapıyorsa ya duygusal ve cinsel baglı oldugu bi kadın vardır ya da escinseldir...bu kadar basit
Merhaba
Eğer İstanbuldaysanız size bu konuda iyi olduğunu düşündüğüm bir doktor önerebilirim.
Sevgiler
Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştümcanım sakın böyle düşünme
yani "bir daha ne zaman çocuk sahibi olucam" diye mutsuz olduğun bir evlilikte çocuk yapma
sonra çocuk var diye evliliğe devam edeceksin ve çocuk etkilenecek mutsuz evlilikten
ya da çocuktan sonra boşansan o çok çok zor bir durum
mesela eşinin ilgi alanı varsa o konulardan birine yönelebilirsin, ortak bir şey yapmak adına
maç seviyorsa sevdiği takımın önemli maçına bilet al ikiniz için
poker seviyorsa poker oynamayı öğren
balık tutmayı seviyorsa üşenme sabahın köründe balık tutmaya gidin
yani "mutlu ve ortak" ortamlar yaratmaya çalış
inan bana ilaç gibi geliyor
başka bir konuda daha yazmıştım
tekrar gibi olacak ama
jiwsa diye bir ilişki oyun almıştım ben (şimdi uzatmayayım yine, eski mesajlarımdan bulabilirsin, hatta üyelerden biri daha öneriyordu galiba) o oyunu alıp eşini de ikna ederek oynayabilirsin. ilişkiye tokat atmış gibi oluyor :)))))))))))
oyunu internetten 25 tl sanırım :)Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm
benimde esim tam tersi bi bira dahi icse oldugu yerde uyumaya baslaralkollüyken ilişki daha uzun sürer kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?