eşim artık bana ilgi duymuyor

ne zor yaa böyle ne düşnüyor ne istiyor diye düşünmek...

Adam doymuş bence evlenmeden önce ama bu fazla doymuş. Tamam doymuş olsun diyoruz da bu kadar doymuş olsun demiyoruz

Kocandan mı bekliyosun yaklaşmasını ?
Öyleyse bekleme sen at ilk adımı.
Sen nekadar istekli olursan okadar zevk alınır.
Ayrıca gecelik pijama hiç farketmez gecelik vs sadece renk katar okadar.
Sonuçta bu iş çıplak yapılıyo.
Baş ağrısı falan ben anlamam şahsen başınla işin yok diyorum atlıyorum üstüne.
Cinselliği tekdüze yaşıyosanız adam haklı olarak görev gibi görür.

Sex zarları var 1inde yer 2.sinde pozisyonlar var atıyosun ne gelirse :) renk Katabilir

bence kocan ununu eleyip duvara asmış.erken jubılesını yapmış..

bence cinsellikte bakımlı olmak illaki fantastik kıyafetler giymek, spor yapmak önemli değil.

önemli olan iki tarafında cinsellik açısından psikolojik sıkıntısının olmaması. sanıyorum eşinizin farklı sıkıntıları vr.sizden sıkılmış değil. profesyonel bir yardım almanızda fayda var..

iç çamaşırları mühim değil içindeki kadın önemli . Kadın kışkırtıcı ise çizgili pijamada da kışkırtıcıdır .Sorun sizde değil muhtemelen .Adam depresyonda olabilir içine attığı bir derdi olabilir .Bunu araştırın önce.

Ne sıkıntısı olacak yaa erkeklerin...basit düşünün bence, yok doymuş yok vs...adam isterikli ise bu ömür boyu gider, doymuş diye bişey olamaz...cinsel problemi oncedem yoktu da evlenince biranda mı oluştu...hem konu sahibi oyle bişi olsa farketmez mi....ya bi erkek karısından uzak duruyor gorev icabı yapıyorsa ya duygusal ve cinsel baglı oldugu bi kadın vardır ya da escinseldir...bu kadar basit

O senin özgüveninle oynamasın bırak sen onunla oyna.
Öncelikle kendine yeni uğraşlar edin, yanaşma ama full bakımlı ol özellikle dışarı çıkarken.
Spora vs daha çok ağırlık ver.
Baktın hala peşinden gelmiyor ilgilenmiyor kesin ya başkaları vardır ya da başka bir eğilimi bence.
Belki de sadece cinsel problemi vardır (sertleşme vs ) diyecem ama o kadar kadınla beraber olmuş bir adamın tek kadını idare edememesi anlamsız.

e ben ne dedim bir sıkıntı var dedim. psikolojik dedim. yardım aldığı kişi aldatıyorsa bunu da anlar zaten.. doymuş falan demedim yani. isteyen adam için illa ki eşin bir çabaya irmesine gerek yok dedim. siz sanırım farklı anlıyorsunuz.

Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm

sevgili konu sahibi
erkek bu şekilde uzaklaşıyorsa önce fizyolojik sıkıntıların olup olmadığı tespit edilmeli.
hormon seviyesi düşmüş olabilir.
o zaman da ciddii isteksizlik yaşıyorlar
hatta hiç aklına gelmiyordur ilişki.
ikna edebilirsen doktora gidin
üroloji doktoruna.
bir hormon ve sperm testi yapsın.
o da güzel çıkarsa o zaman psikolojik mi diye
düşünmeye başlamalısın
kendini suçlama
bunun için de evliliğini bitirmeyi aklından geçirme derim.
ben çözüleceğine inanıyorum.

sebep doğru tespit edilip çözülebilirse.
sevgiler.

evlilik danismanina gitseniz..

Ya yorumlari okumadim belki konusuldu belki konusulmadi
konunun asil sorunundan once ben baska bir seye deginecegim. Su kendine bakmak seksi gecelikler giymek pelus terlikler ya da topuklu ayakkabilar giymek vs. Niye kadinligimizi bu kalibin icine sokuyoruz. Bunlari yapan kadin aldatiliyor yapmayan aldatilmiyor mu? Gecen bir konuda daha yazdim. Hulya avsar cicrkli pijama falan mi giyiyordu acaba da feraye bilmem ne ile aldatildi. Keza o zaman yillr sonra da feraye ayicikli pijama giymeye baslamis olacak ki o da terkedildi vs.
normal gunluk yasantinin icinde bakilmli olmak adina yapilan bir giyim makyaj vs. Adami beklenti icine sokar. Bu bilr bazen etkegin uxaklasmasina neden olabikir iliskiden ama bu is uzar gider . Psikolojik sosyolojik tarafina deginmeyecegim ama kadinlardan ricam lutfen kendinizi (soylediklerim konu sahibine degil genel) vitrin gibi gorup aliciniz icin suslemeye calismayin. kendinizi duygularinizi kadinliginizi bu kadar dusurmeyin. Bunlari kendiniz yapmaktan zevk aliyor ve genel yasantiniz bu ise ne ala o ayri.
Konu sahibinin durumuna gelince son cumlen co aci olmus belki aldatiliyorum farkinda degilim demissin ben oyle oldugunu sanmiyorum nasil ki ilgisizliginin farkindasin oyle bisey olsaydi onu da hissederdin emin ol. Onun icin boyle dusunup kendini sogutma. Esinizim bence hormonlarina baktirmasi lazim. Hep psikolojik olarak bakiyoruz da altinda yatan fiziksel bir neden varmi diye bakmiyoruz. Hormon dengesi bozulmus olabilir hormon ya da vitamin takviyesi almasi gerekebilir ki bir arkadasimin esi boyle bisey yasadi. Ama tabi bunun icin esinizin durumu sorun olarak gorup duzeltmek istemesi onemli. Bunu gozardi etmeyin drrim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…