eşim artık bana ilgi duymuyor

Son yillarin populer konusu oldu bu..Meger erkeklerin bizden cok basi agriyormus .
Uzulme yalniz degilsin..
Ayy canim mesajini görünce arkadasim aklima geldi onlarda evleneli iki ay oldu ama çok nadir birlikte oluyolarmis eşine sorduğunda da kliselesir demis oyuzden yapmiyom demiş. Kiz yanasincada basim agriyo uyicam demiş gulsem mi aglasam mi bilemiyorum diyordu. Hakliain yani roller değişti artik galiba

Bu ne yaaa

şakamısın büyücü numarası mı bu

yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi

Konu sahibinin konusunu dagitmak istemem. Yazdiktan sonra biraz daha baktim buldum. Mantikli bir oyuna benziyor ciftler8n birbirini anlamasina yonelik bisey gibi
jiwsa iliski oyunu diyin google da alt siralarda anasayfasi var. Ayrintili anlatiyor.

Peki sen eşine yaklaşımlarda bulunuyormusun? Hep ondan mı? Bekliyorsun

Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm

canım ben facebook'da görüp oyunun kendi internet sitesinden almıştım. ama kredi kartı ile alamadım, kredi kartı ile satış yakında diyordu. paypal ile ve havale ile alabiliyorsun. paypal ile aldım ben. zaten her zaman paypal kullanıyorum.
başka nerde satılıyor bilmiyorum. (( internet sitesinde telefonu var, ara sor istersen. buradan link yazmak serbest değil galiba. google'a veya facebooka jiwsa yaz çıkıyor web adresi.
ama bak benden sana tavsiye, internet sitesinde yorumlarda da herkes aynı şeyi yazmış, okuyunca görürsün. oyunu eşinin yanında açma. önce sen aç kullanım kılavuzunu oku. sonra eşine anlat. biz önce birlikte açtık, eşim bu kadar şeyi mi okuycaz, sonra oynarız dedi. sonra ben kendim okudum, eşime de tmm ben öğrendim dedim. öyle kabul etti.

biraz değişik gecelikler ve fanteziler denesen. cinsellik evlilikte çok önemli. eşini hareketlendirmek için bişiler yapmalısın.

KİB'leyelim seni bakalım...

yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi

link yazabiliyor muyuz ki burdan, bilmiyorum. ben facebookda reklamını görmüştüm. jiwsa adı. google a jiwsa yazınca hemen çıkıyo web adresi bende. sizde çıkmıyor mu?
bir de biraz evvel bir mesaja daha cevap yazdım bu konuyla ilgili. onu da bir oku istersen.
internet dışında nerede satılıyor bilmiyorum.

cnm başından berimi böyle son zamanlardamı böyle oldu. yani 13 senelik evliyim dönem dönem seyrekleşir dönem dönem sıklaşır. öyle zamanlarda ikimizde bu durumun normal olduğunu düşünmüş olacağız ki hiç konusu olmadı

Buldum canim ben direk gorsellerden bakmistim. Bir de soylemesi ayip cinsel icerikli bir oyun zannetmistim

Yaptığınız çok iyi bir şeymiş gibi anlatmışsınız ya birde..

Üzgünüm K.İ.B

Akliniza sokmak gibi olmasinama guveniyomusunuz her konuda basksi olabilirmi

Hastayim su fikre. Demin bosuna yazmisism o kadar dk.larca. bu fikir bana arabanin arizasinin ne olduginu bilmeden ittire ittire vurdura vurdura kullanmaktan farksiz geliyor
biraz değişik gecelikler ve fanteziler denesen. cinsellik evlilikte çok önemli. eşini hareketlendirmek için bişiler yapmalısın.

Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm

Buldum canim ben direk gorsellerden bakmistim. Bir de soylemesi ayip cinsel icerikli bir oyun zannetmistim

arkadaşlar ben sizi yanlış yönlendirmiş olmayayım. yani 25 tl neticede.
ben beğendim çünkü bizim ilişkimiz monotonlaşmıştı. nerdeyse tek sohbetimiz çocukların ödevi, eve ne alınacağı vs di.
bir yere gitmiyorduk, evde ortak birşey yapmıyorduk hem zamansızlıktan hem de yılların getirdiği monotonluktan.

jiwsa, bizim sohbet etmemizi sağladı. çeşitli görevler var, o görevleri yapınca ilişkimize renk geldi. uzun süredir konuşmadığımız konuları falan konuştuk, ne bileyim mesela eşimden hiç söylemediği şeyler duydum. kesinlikle tekrar yakınlaştık. el ele yürüyüş yaptık, sadece yürüyüş, ne zamandır yapmamıştık, arkadaşlarla bowling oynamaya gittik, çok uzun süredir gitmemiştik vs.

ama bunun böyle olması için ciddi olarak oynamak lazım. benim eşim iyidir, böyle konularda beni kırmaz, cıvıklık da yapmaz. elinden geleni yaptı. yani eşiniz amaaaan sen de ciyse paranızı boşa harcamayın derim.

bir de zaten hayatınızda monotonluk diye birşey yoksa, mutluysanız, geziyorsanız, yaşıyorsanız almayın bence. belki sohber etmek bölümü iyi gelebilir de daha fala bir işe yaramaz sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…