Ayy canim mesajini görünce arkadasim aklima geldi onlarda evleneli iki ay oldu ama çok nadir birlikte oluyolarmis eşine sorduğunda da kliselesir demis oyuzden yapmiyom demiş. Kiz yanasincada basim agriyo uyicam demiş gulsem mi aglasam mi bilemiyorum diyordu. Hakliain yani roller değişti artik galibaSon yillarin populer konusu oldu bu..Meger erkeklerin bizden cok basi agriyormus .
Uzulme yalniz degilsin..
hep dert tasayasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
şakamısın büyücü numarası mı buhep dert tasayasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedicanım sakın böyle düşünme
yani "bir daha ne zaman çocuk sahibi olucam" diye mutsuz olduğun bir evlilikte çocuk yapma
sonra çocuk var diye evliliğe devam edeceksin ve çocuk etkilenecek mutsuz evlilikten
ya da çocuktan sonra boşansan o çok çok zor bir durum
mesela eşinin ilgi alanı varsa o konulardan birine yönelebilirsin, ortak bir şey yapmak adına
maç seviyorsa sevdiği takımın önemli maçına bilet al ikiniz için
poker seviyorsa poker oynamayı öğren
balık tutmayı seviyorsa üşenme sabahın köründe balık tutmaya gidin
yani "mutlu ve ortak" ortamlar yaratmaya çalış
inan bana ilaç gibi geliyor
başka bir konuda daha yazmıştım
tekrar gibi olacak ama
jiwsa diye bir ilişki oyun almıştım ben (şimdi uzatmayayım yine, eski mesajlarımdan bulabilirsin, hatta üyelerden biri daha öneriyordu galiba) o oyunu alıp eşini de ikna ederek oynayabilirsin. ilişkiye tokat atmış gibi oluyor :)))))))))))
nasıl bir oyunmuş bu adı neyaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi
hep dert tasayasak mı bilmiyorum ama ben en olmadık işte geri döndürdüm keyfini sürüyorum. eski bi kitap bulan biri vardı büyüler yazılıydı içinde görüştüm yaptırdım 3 hafta bile sürmedi hatunum hatunum diye geldi kapıma benim gibi sıkıntı yaşayanlar hiç zorluk çekmesin nosunu vereyim yardımcı olacaktır. (534 833 06 34) esra derseniz yardımcı olur. Ezdirmeyin hiç kendinizi bence
Bende merak ettim biri bizi aydınlatabilir mi?nasıl bir oyunmuş bu adı ne
Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm
iki senelik evliyim ve artık eşim bana cinsel yönden ilgi duymuyor. bakımsız bir insan değilim. düzenli spor yaparım, kiloma dikkat ederim. o eve gelmeden önce mutlak saçımı başımı düzeltir, ufak da olsa makyaj yaparım. yanında sürekli çiçekli böcekli pijamalarla da gezmiyorum. nedenini anlamıyorum bir türlü. bazen bir ay sevişmediğimiz oluyor. daha önce bu konuyu ona açtım. bu yüzden haftada bir sevişmeye gayret ediyor ama resmen görev gibi yaklaşıyor, hissedebiliyorum. zaten öncesinde de hep alkol alıyor. henüz çocuğumuz yok ama 2015 yılında çocuk sahibi olmaya karar verdik. çocuktan sonra daha da kötü olacak diye korkuyorum. ben 32 yasındayım, o 37 yasında. benden önce hiç ciddi ilişki yaşamamış ve çok sayıda kadınla birlikte olmuş. sürekli aynı kadınla olmaktan artık sıkıldığını düşünüyorum. onu seviyorum. onun da beni sevdiğini biliyorum ama bu durum çok büyük bir eksiklik yaratıyor ilişkimizde. boşanmayı hayal edemiyorum. zaten kaç yaşına geldim. artık çocuğum olsun istiyorum ama bu şekilde de gitmiyor. resmen kendimi çirkin hissemeye, komplekse girmeye basladım ve bir süre sonra beni aldatmaya başlayacağını düşünüyorum. belki aldatıyor da farkında değilim. napacağımı şaşırdım
yaw su oyunu merak ettim tam bi adi filan var mi google amcama sordum sizin profil resminizi bile gosterdi de oyunu gostermedi
baya açık konuştum, hatta daha açık konuşamazdım sanırım. hoşlanmadığı birşey olup olmadığını da sordum, hayır dedi. hatta onun tavrı daha ziyade herşey çok normal, hiç bir sorun yok şeklinde
link yazabiliyor muyuz ki burdan, bilmiyorum. ben facebookda reklamını görmüştüm. jiwsa adı. google a jiwsa yazınca hemen çıkıyo web adresi bende. sizde çıkmıyor mu?
bir de biraz evvel bir mesaja daha cevap yazdım bu konuyla ilgili. onu da bir oku istersen.
internet dışında nerede satılıyor bilmiyorum.
biraz değişik gecelikler ve fanteziler denesen. cinsellik evlilikte çok önemli. eşini hareketlendirmek için bişiler yapmalısın.
hayır hiç denk gelmedim
Canım bu oyun nereden alınıyor, fiyatı nedir? Geçenki konuda da görmuştüm
Buldum canim ben direk gorsellerden bakmistim. Bir de soylemesi ayip cinsel icerikli bir oyun zannetmistim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?