• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşim artık eskisi gibi değil

Benim asıl merak ettiğim 20 yıl katlandığınız böyle kabul ettiğiniz adamı şimdi ne değişti de kabullenemiyorsunuz Zaten hep aynıymış Ada'm neden 20 yıl katlandınız peki.
evet hatalıyım acaba gerçekleri birgün görür müü ümidi ile

evet hatalıyım acaba gerçekleri birgün görür müü ümidi ile
Herşey de bi hayır vardır keşke daha erkenken bi karar alabilseymişsiniz. Yaşınıza ömrünüzün en güzel günlerine yazık olmuş. Keşke kıymet bilse ama huylu huyundan asla vazgeçmez Rabbim bunca sabrın mükafatını başka yerden verir inşallah size

Eşin 20 yıl önce neyse
20 yıl sonra da o

Değişen eden yok...

Aldattigi açık
24 saat kapali tlf
Online hizmeti ne ara düşünmüş de yapmış orası saçma
"Dur ben eşimi aldatacagim o yüzden online hizmeti saf dışı edeyim" mantığı mi yoksa?

20 yıl neyi cektiysen...
Neyi dert ettin ki şimdi?
Eskilerin bir sözü var ya hani..

"Aynı tas aynı hamam...
Hadi var git biraz da sen oyalan...." diye...
O hesap...

20 yıllık evlilik
Çocuk var mı
Varmış...
18 yaş 14 yaş

Ne diyor bu çocuklar peki...

Yeterli bilgi yok konunda inanki..
Üstün körü yazılmış
Değişti dediğin eşin de hep aynı adam...

Bence ailelik bir durum yok neden ailesinin yanında tlf kapatılır ki benim aklıma başka durumlar geldi ne yazık ki

Siz beni aramayin demesinin baska bir nedeni var bence.
Anne olayi degil bu. Bana baska bir kadinla gorusuyor gibi geldi.

Esiniz tamam 20 yildir boyleymiste sizde 20 seneden sonra degisen ne?

20 yil cektin insallah bide aldatma üstüne gelmez. Telefonu kapatmasi süpheci gercekten

slm
ben 20 yıllık evli biriyim.dile kolay 20 yıl..
eşim gerçek bir anne baba bağımlısı .artık kaldıramıyorum.ne yapayım kararsızım.en son dün akşam ailesi il dışında oturuyor.işim var diyerekten .beni siz aramayın bensizi ararım.gitti
ve telefonu 24 saattir kapalı.artık yoruldum.gelme diyorum bu eve geliyor.her söylediği yalan borç desen gırtlağa kadar ama hala o annesi yüzünden oğlum ben çok hastayım diyerek oyunla yanına götürttü.sadece diyorum ikiside cehennemin dibine gitseler.yalan yalan bıktım yalandan.telefonunu geçen yıl annen bu eve gelmesin dedim diye online işlemlerini kapattırdı.eve gelince asla bulamazsın saklıyor.en son bugün şu an hala arıyorum ulaşılamıyor kafayı yemezsem iyidir....ne yapayım bıktım
aynı olay bendede aynısı vardı asla düzelmez.seni asagı görürler hor görürler.anası oglunu sabaha kadar dır dır dır doldurur oglu artık pisliktir zatende iyice pislik olmustur.bak benı iyi dinle ne olursa olsun istersen 10 tanede cocugun olsun inan boşan gitsin cünkü sen bu hayata 1 kere geldın ve mutlu olmn lazımken kahır cekıp çleceksın.ve nolacak elıne hiç birsey gecmeyecek.siktir et anasıylamı yatıyo baska kadınlarlamı yatıo umursama bıle.

eve 36 saat sonra geldi çaldı kapıyı açmadım sabah saat 8 de üstüne üstlük yüzsüzlük yapıyor

Back
X