Esim asilama sürecini kv lere anlatmis

Görende sanacak anası kafanıza silah dayamış ne var söylediyse gayet normal esinizi korkutmuş sunuzki adam diyemiyor dedim diye madem öyle sapsız biriyle evlenseydiniz

Eşim söylemiş hastanedeyiz diyince yalan söyleyememiş ama öyle bi korkuttum ki artık ağzını açamaz ztn annesinin garip davranışlarından o da bıkmıştı o ara

Ya kadın özelimiz diyor, bilmelerini istemiyor demek ki olmadan, saygı duymak zorundasınız, sana göre ne var bunda ona göre özel.
İlla kendi düşüncenizi dayatacaksınız ne varmış bunda ne varmış.
Sanane arkadaşım çok şey var.

Herkesin yöntemi farklı işte biz artık hiçbir şeyi söylemiyoruz. Tek amacımız da sürekli sorması beklenti içinde olması anormal bir hava yaratması bunun da bizi strese sokması. Eşim de içinde kalıp dert olacağına yeri geldiğinde ver cevabını der hep. Bnm kv alışmaz hiçbir şeye. Kendisi gerçekten zır cahil.

Esimde sorun olduğunu kimseye söylememi istemediği için söylemedim. Hareket hız problemi var. Ama o annesine bende sorun var o yüzden aşılama yapıyoruz dememiştir tabiki.

Nereden biliyorsunuz ?

Ayrıca bebek olmuyorsa iki kişinin olmuyordur , kimde sorun olduğu unutulmali.

Neden kavga ettiniz böyle bir şey için ?

cok abartiyon

Evdeki herşeyi anlatması çok kötü bir huy ama aşılama süreci çok mahrem bi durum gibi gelmedi bana. Yani sanki yatak odası sırlarını paylaşmış gibi anlatmışsınız. Sonuçta çocuk sahibi olmak için bir tedavi görüyorsunuz bu saklanması gereken ayıp birşey değil. Ama tartışmaları anlatması çok çok kötü. Bazı erkekler biraz boş boğaz oluyor, ayrı bir ev, ayrı bir aile olduğunu idrak edemiyorlar.
Bu arada inşallah Allah hayırlı evlatlar nasip etsin

ben kavgaları falan aileye söylenmesine karşıyım . sonuçta karı-koca barışıyor aileleler kötü biliyor . o yüzden gerek yok şükür öyle huyumuzda yok. aşılama denilince anlatması normal ama bunu senden habersiz yapması zoruna gitmiş gibi. eşinizde sorun var diyorsunuz eşinizle tatlı dilde anlatın beraber konuşalım bir şey diyeceksek . ben aileme söylemiyorum sende söyleme diye rica edin bakalım .umarım herşey gönlünüzce olsun .

Erkeklerin kafalar farklı çalışıyor belki annesiyle paylaşıp kaygılarını azaltmak istedi bilemezsiniz. Sizede hak veriyorum ama bence çok kızmayın kocanıza. Çok şükür pozitifi görmüşsünüz, erkekler bazen olayları bizim sandığımızdan fazla yaşıyorlar. Benim eşimde tam tersi kimseye anlatmaz benimle bile paylaşmaz duygularını , geçen hafta tüp bebek denemesinin negatif olduğunu öğrendik ve baygınlık geçirdi. Demem o ki içinde yaşayacağına böyle güzel bir denemeyi ailesiyle paylaşması o kadar da kötü değil, paylaşsınki o da rahatlasın. Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi

Zor birşey sizin evin içinde olan herşey dışarı anlatılmaz hele ki bu karı koca arasındaki bir mevzuysa insan mutluluğunu da paymaşmamalı üzantüsünü de herkes bildiğini bilsin fazlazına gerek yok

Şuan resmen benim yaşadığım şeylerin aynısını yazdın bende aynı dertten muzdaribim evlendığım gunden beri eşim herşeyi ailesine anlatıyor hep bunyuzden kavga ettik bende çok yıprandım gundr 5 kez konuşuyorlar enaz bende sinir oluyorum ama adam değişmiyor yanı amaç sadece konuşmak başka bişey değil

Ben olsam bende ayar olurdum bu duruma. Ne münasebet arkadaşım anlatmak istesem ben anlatırım zaten.
Birde o dönemde hormonları yüklenmiş oluyor insan zaten. Daha hassas, daha gelenler gelmiş halde. Anaya, babaya anlatmak niye.
Kavgalarınızda hadi bir nebze anlarım belki ne yapayım anne nasıl düzeltebilirim aramızı diye sormak için söylüyor olabilir kadın gözüyle biri açıklasın diye. Yine iyimser yaklaşıyorum tabi ama. Kayınvalidenizin gelip size söylemesinde art niyet ararım. Bak benim haberim oluyor bunlar gibi o ne öyle.

Sizi çok iyi anlıyorum. Sadece aşılamayı anlatsaydı bu kadar öfkelenmezdiniz. Ama anladigim kadarıyla her şeyi tüm problemlerinizi vs gidip ailesine yetiştirmiş. Acaba çevresinde konuşacağı başka insanlar yok mu.? Hanı birileriyle paylaşma gereği duyuyorsa bu kesinlikle annesi olmamalı. Cok ayip. Ben esimle tartistigimizda Eşim onun annesi hakkında söylediklerimi söylemiş kelebek2929 sana böyle böyle dedi diye. Bu erkekler çocuk gibi yemin ediyorum.

Konu sahıbı yanlıs hatırlamıyorsam ki kendisine de sormustum siz mısınız diye cevap vermemıstı.

Bebek esinde sıkıntı oldugu ıcın olmuyordu.
Ve kocası kendı ailesıne kadından olmadigini söylemistı. Yanı konu sahıbı bu kısıyse, bu adamdan ısrarla cocuk yapmaya calıstıgı ıcın haksız. Guvendıgı İcinde haksız
Ben su vermem bu adama.
Konularına bakıcam simdı o kısı mı konusahıbı. Ben yanlıs mı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…