eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Bett55

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2018
512
296
53
31
Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık 😢😢😢

Doğru olan kendi evinizde kalmanız.
Çoluk çocuk sahibi kadın kendi evinde kalınca niye akıl kalıyor birşey olacak diye?
İlla bir yerde kalacaksaniz kendi ailenizin yanında kalın, niye eşiniz yokken onun ailesinin yanında kalacaksınız ki?
6 ay beraber kalmak için çok uzun bir süre, her türlü zorluk yaşarsınız ki zamanında yaşamışsınız zaten.

Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık 😢😢😢
Benim eşimde geçen yıl ocak ayinda bedelli 21 gün askere gitti kendi annem babam benim yanima geldi kendi evinde anne babani yanına alma imkanin varsa onlar gelsin aklı kalmamış olur zaman ne çabuk geçti anlamadım bile ailemle

Bi süre sonra her şeyiniz batacak ona ,
Oğlunuzun sesi , yediğiniz , içtiğiniz ,
Telefonla vakit geçirdiğiniz dakikalar ..

Ben olmaz diyorum.

Azıcık aşım , ağrısız başım.

Aklı kalıyorsa sana güvenmediği içindir. Benim eşim asker 3 aydır görevde bana hiçbir zaman annemin evinde kal demedi. Kendi isteğime bağlı istersem kendi evimde kalırım istersem ailemin evine ama kendi evim varken asla kv evine gidip kalmam. Seni kimsenin zorlamasına izin verme sen ne istiyorsan onu yap kocaman kadınsın

Muhtemelen şuan kayanana tarafıyla bir sorununuz yoktur ama 6 AY gibi bir süre kalırsanız karşılıklı nefret noktasına gelirsiniz bu aksi inkar edilemicek bir gerçek en iyisi ben evinizde kalmanız ve anneniz falan yanınıza gelebilir. Kendi ailenizin yanına gitmenizde hoş olmayabilir bu sefer kıyas başlar benim annemlerin nesi var falan uzar gider. En temizi hiç evlenmemek 🤣🤣 Vallahi her yönüyle dert bu evlilik işleri

Kesinlikle kendi evim.
Eşim askere gidiyor diye 6 ay niye taşınayım? Çok karşıyım böyle şeylere. Kaç yaşında insansınız, yalnız kalamazsınız diye bir şey yok ki. Siz de sıcak bakmıyormuşsunuz, istemediğiniz, sizinle alakalı olan bir şeyi eşiniz de olsa başka biri için yapmayın.
Ayrıca illa bir yere gitmek isterseniz ailenize gidersiniz. Niye kayınvalidenize gidecekmişsiniz, ne kadar saçma. Normal bir şey değil yani.
Kısacası kararı siz vermelisiniz sizin yerinize eşiniz değil.

Ya ben de bunu anlamiyorum bu erkekler kendilerini ne sanıyorlar. 6 ay kendi ailemde kalmayacağım ama gidip onun ailesinde kalayım. Whyy ?? Sanki kendileri öyle yapar
Ben bu kafadan oldum olası nefret ettim ama, mesela bazı kadınlara kocası bu teklifi yapamaz.
Ima dahi edemez, alacagı cevabı tepkiyi, gırecegı tavrı bilir ve giderayak huzursuzluk yasanmasın der susar helallesır gider.
Cunku ozunde adam da bilir ki bu en mantıksız olan.

Ama susacagını, kabul edeceğini, kocam uzulmesın ben altı ay cekerım diyecegını, madem mevzu yalnız kalmam kendı ailem varken neden senin aılen de ustelık koskocaaltı ay dıyemecegını bildigi kadına yapılır bu teklif.

Konu sahıbı ne demıs son cümlede, zorlukları ne olur? Gidecek yanı. Kocasına ne munasebet dıyememıs.
Adam da bunu biliyor ondan bu teklifi yapabiliyor hatta teklif bile yapmamistır 'orda kalın ben yokken' demistir dırekt.

Bız adamlara kızıyoruz ama onlara bunu soyletecek derece sessiz kalan, uykuları kactıgı halde huzursuzluktan, ne munasebet diyemeyen kadınlarda suclu.

Back
X