eşim askerdeyken kayinvalideyle yasamak

Kendi evinizde kalın; akarı yok, kokarı yok. Başınıza iş gelecekse, esiniz evdeyken de gelebilir. Netice de olay bir fısfısa (bayıltıcı) bakıyor. Madem güvenlikle ilgili bir telaşeniz var, esiniz gitmeden eve alarm ve kamera taktırsın. Ki bana göre her evse olması gereken de o.

Yani bu biraz sen 6 ay yurt dışında olacaksın ver elektrik supurgeni de sen gelene kadar ben kullanayım a benzer bir durum olmuş. Gelin boş kalması teklif dahi edilemeyecek bir varlık. Sen askerdeysen gelsin bize hizmet etsin boş durmasın boşa beslemeyelim ise yarasın mantığı. Kendinize layık görüyorsaniz gidin tabi. Aklı kalacakmis beyefendinin. İyi niyetli olsa sıkılma kendi annene git hem yalnız kalmamış olursun derdi. Demek sizi degil ailesini düşünüyor.

Merhaba 3 senelik evliyim 2 yaşında bı oglum var eşim bir haftaya askere gidecek 6 aylığına ve benim annesinde kalmam konusunda ısrarcı ihtiyaçlarımız için hemde aklının kalmamasi icin. Açıkçası ben hiç sıcak bakmıyorum ama onun da orda bizi düşünmesini istemiyorum. Kayınvalidem kayinbabam ve benle yaşıt bı kaynım var ev dubleks üst kat ta biz oğlumla kalırız diye düşünüyorum normal bı daire gibi üst katta. Haftada bı kaç günde kendi annemlere gidip kalicam. Aslında kendi oturduğumuz evde çok ortada hem kendi annemin hemde kayinvalidemin evi de 5 dk yürüme mesafesi ama yalnız kalmamızı istemiyorlar. Bende rahat edemem düşüncesi içerisindeyim arada gidip kalırım dedim ama bilmiyorum benim de kafam çok karışık geceleri stresten uyuyamıyorum düşünmekten ne yapacagimi. Aslında yakında hobi bahçeleri var bir sürü şey ekip biciliyor vakit belki daha çabuk geçer diyorum çocuğum için de belki daha rahat olur diyorum ama bazı sıkıntılarımız oldu zamanında kayinvalidemle çok otoriter biri bende öyleyim bana pek laf söz geciremez bende dilimi tutabilen bı tıp hiç değilim iyiyken kötü olmak istemiyorum. Kısacası sorum şöyle eşiniz yokken kayınvalide evinde kalırsanız 6 ay gibi bi zamanda sorunlar yaşanır mı ne gibi zorlukları olur? Kafam çok karışık 😢😢😢
Ben 20 gun kaldım eşim bedelli askerlige gitti 20 gun

1 hafta ya da 20 gün değil ki kocaaaa 6 ay düşüncesi bile gerdi beni. Ya kendi ailenle kal ya da kimsede kalma ayrıca söyle kaynım var orda nasıl banyoya gireyim nasıl rahat davranayım evde de
Kesinlikle ya dvdd bekar kayni varken birak kayni kayinbaba varken nasil banyo yapilacak ve evin icinde surekli esofmanla duracak ibsanin kendi evi gibi yok valla surekli diken ustunde bencede kendi evibde kalmali annesi gelip kalsin aradada kayinvalide gelip kalir

Doğrusu o kadar kötü yorumlar gelmiş ki sasirdim öncelikle benim eşimde işi gereği şehir dışına çıkardı ve çok fazla yalnız kalirdim yalnız kalmak gibi bı sorunum yok ayrıca üniversite de tek başıma evde kaldım yalnız kalma korkum da yok çok şükür kendi gelirim de var gayet bilinçli bı insanim da. Ankara da yaşıyoruz en üst katta oturuyoruz( böyle bı soru soran olduğu için belirtiyorum) çok fazla hırsızlık olayı oluyor buralarda daha 3 hafta önce kendi annemlerin evlerine girdiler evdeyken en üst kat olduğu halde eşim o yüzden aklım sende kalır dedi kesinlikle bı güven problemimiz yok aylarca başka şehirde üniversite de tek başıma evde kaldım bı güven sorunu yasamadik. Açıkçası hizmet edip etmeme konusuna gelirsek belki cocugum çok hareketli olduğu için kayınvalidem bana bile daha fazla hizmet edecek olabilir. Ben gidip kalmayı düşünüyorum hiç değilse eşimin acemiliği bitene kadar eğer rahat edemezsem ve bı sıkıntım olursa da evime geri dönerim kalan 5 ayı da evimde geciririm. Deneyip görmek istiyorum bizimle hiç mi kalmak istemiyor diye direk kalplerini kırmak istemiyorum. Giderim hiç değilse eşimin de gönlü olmuş olur gitti kaldı rahat edemedi der.
Birkaç hafta sonra bir konu açarsınız. Başlık üç aşağı beş yukarı şöyle ‘Kv hayatı bana zindan etti’ ‘bu kadın beni sinirden öldürecek’ ‘oğlumla yediğimizden tut gittiğimize geldiğimize karışıyor’
İnsan bile bile lades der mi? Dermiş! He bu arada bu süreçte kv sizi delirtrcek sizde bununla eşinize yükleneceksiniz ve aranız eşinizle bozulacak. Daha bu döngü şaşmadı. Şaşmaz!

Kocaman kadınların evde yalnız kalamaması bana çok tuhaf geliyor. Evlenecek, çocuk yapacak kadar büyüksünüz ama yalnız kalamayacak kadar küçük mü? Evimi düzenimi bozmam ne aileme ne kvye giderim.

Kocaman kadınların evde yalnız kalamaması bana çok tuhaf geliyor. Evlenecek, çocuk yapacak kadar büyüksünüz ama yalnız kalamayacak kadar küçük mü? Evimi düzenimi bozmam ne aileme ne kvye giderim.

Sonra eşler vefat edince ve ayrılınca "Annem yalnız kalamıyor/korkuyor" diye eşlerini beraber yaşamaya ikna etmeye çalışan evlatlar oluyor. Cünkü ömür boyu başlarına birileri dikilir. Ben şu "kadın/kız" yalnız kalamaz işlerini hiç anlamıyorum. 🤷‍♀️

Bu mesajdan ban yediysen çok üzülücem çünkü ne yazık ki gerçek bir duruma parmak basmışsın 😂

yok ya keşke bu olsa. troll konuya youtube videosu attım diye 5 gün banlamışlar. iyice kafayı yediler.

bi de sevgilisiyle birlikte olmayan birinin konusuna kazen'in ergen ergen yorum yaptığını gördüm. sattı galiba en sonunda siteyi.

yok ya keşke bu olsa. troll konuya youtube videosu attım diye 5 gün banlamışlar. iyice kafayı yediler.

bi de sevgilisiyle birlikte olmayan birinin konusuna kazen'in ergen ergen yorum yaptığını gördüm. sattı galiba en sonunda siteyi.

😂😂 O zaman efsane geri dönmüş. Kazen ergen yorum yapmaz hiç kesin sattı dayanamadı bu kadar kadın dırdırına ellaamm

Dogru olan kendi evinizde kalmaniz ama ille de birinde kalmaniz gerekiyorsa ben annemlerde kalirdim. Benimle ayni yasta olan kayin ile ayni evde yatmazdim. Birsey olacagindan degil yanlis anlasilmasin ama uygunu o bence. Kotu niyetli biri biriftira falan atar, birsey olur, ya ne biliyim. Hem ne gerek var kayinvalidede kalmaya. Annemde daha rahat ederdim. Aslinda evimde olmak en rahati.

6 ay kayinvalideye hizmet... ozeti bu... 1 ay icinde o guzelim iliski nefrete donusur soyleyim size. Ayni apartmanda oturanlar bile oyle iken degil ki dublex evde...

Back
X