- Konu Sahibi Trabzonlu60
-
bence son derece haklısın... ne olursa olsun ınsan bı arar sorar ... kı ucun besın lafı olmaz yardım etmelerı gerekır ...
sınır oluyorum su hıcbırsey yapmayan ama aılesıne ve kendıne laf ettırmeyen erkeklere
yorulmuş kırılmış olabilirsin eşininde yanında olmaması psikolojik olarak seni yıpratmış olabilir ancak çokta haklı olduğunu düşünmüyorum açıkçası evet eşinin ailesinin sana destek olmasalar bile arayıp sormaları herkesin hoşuna gider ancak maddi yardımda bulunmuyorlar diye sitem etmek bence çok yersiz sonuçta evlenirken eşinin askere gitmediğini biliyordun ve iyi eşim askere gider aileside bana yardım eder diye düşünüpte evlendiğini sanmıyorum sonuçta bile bile evlendin bence adamı askerdeyken üzmeyaşadıkların kesinlikle kolay demiyorum senide anlamaya çalışıyorum canım ama ne bileyim ya benmi çok safça düşünüyorum anlamadımki .. Allah kavuştursun bu arada bence ne olursa olsun eşini görmeye git ne var yani biraz idarei davranırsın biraz karttan yersin bunlar sonra ödenir ama bu anı kalacak sana sonra çocukalrına anlatırsın bence çok güzel bir bayram tatili olacak canım senin için değerlendir kayınbaban için eşinle aranı bozmaya değmez :)
ben hayatta kadin isi erkek isine inanmiyorum. eslerimizden yemege yardim etmesini bulasik yikamasini bekliyorsak bizde boyaciyla muhattap olalim neolur yani. esinin ailesi sormalilardi evet ama zorunda degiller, esini seviyorsan bu durumdan onu sorumlu tutma. kredi kartina onca borc yapmisin 3 gun daha yap onuda kendini de mutlu et. yollugun yaticak neolsa toparlarsin. tasinma isleride hallolduguna gore yakinda yeni masraf yok. okumasaydim keske falan demeyin. yasi kucuk arkadslar bu durumu yanlis anlamasinlar bunun sadece donemlik bir bunalma oldugu belli. hersey icin esinizin ailesine muhtac kalsaydiniz daha mi iyiydi. birde bence onlar vermiyorsa sizin aileniz versin para. zor durumda olan sizsiniz. evlendikten sonra o taraf bu taraf yapmak sadece isleri zorlastiriyor bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?