Kızlar 8 yıllık evliyim ve 8 senedir çalışıyorum eşimde aynı şekilde. Malesef ne bir evim nede bir arabamız var.. esim evliliğimizin ilk 3 yılı falan arada sırada at yarisi oynardi ama artık giderek arttı.. ciddi anlamda korkunç bir hal aldı.. 1 sene önce falan bana söz verdi bir daha oynamayacağım diye maaş kartını elime verdi ancak bu kezde mağazalardan taksitle telefon alıp ve telefonu satıp oynamış sürekli ve ganyana veresiye yazdırmıs .. onun ailesi benim ailem herşeyi biliyor.. 1 tane kızım var kac sefer boşanmadan döndüm.. benim maaşımı evde huzursuzluk çıkartıp borcum var lütfen birdaha olmucak diyerek zorla alıyor artık.. Kuran-i kerimin üzerine yemin etti yine aynısını yapti.. Bicok hocalara falanda gittik bi şekilde faydası olur belki diye ama yok bırakamıyor.. artık eve de gelmiyo ganyanda sürekli.. ne yaptıysam olmadi her zaman yanında oldum.. kendisi yüksek maaş alıyor.. ben asgari ücret maaşımla kirayı faturaları ödüyorum.. ne yapmam lazım bu konuda.. At yarısıyla alakalı bisey söylediğim zaman hemen sinirleniyor.. evde de sürekli at yarisi videoları izliyor.. mmaaşını yatırsa sadece bisey demicem etrafada sürekli borç yapıyor.. ben güvenlik görevlisiyim 2 günde 1 izinliyim .. izinli gunlerimdede extra maç konser olursa extra yerlere gidiyorum.. onun için elimden gelen herşeyi yaptım.. ama israrla birakamiyo.. yardım edin lütfen.. etrafında böyle olupta bırakabilen varmi ne yapmam lazım
((((((((((((((((((((((
((