Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Yarali1987

Şu koca dünyada yalnızlığımda boğuldum...
Kayıtlı Üye
21 Haziran 2015
219
141
103
slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım

slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
çalışmıyorsanız eger esınızle gıdın calıstıgı yerde ev tutun orada yasayın 100 km dedıgınız 1 saat surer, aılelerınızden cokta uzak sayılmaz yanı canınız ıstedıgınde gıder gelırsınız, esınız ıyı bıle dayanmıs o kadar sure....
ayrıca ayrı ev demek ekstra masraf demek..

Akraba olması şart mı eşin o senin beraber yaşayın tabi
Çok ilginç geldi bana yoruluyorum ben ayrı eve çıkayım demesi
Sende hala orda kimsem yok ben taşınmayayım diyorsun
Öyle aile hayatı mı olur, beraber gidin nereye gidiyosanız

Siz de taşının. Hem iki ayrı evin masrafını karşılamak zorunda kalmazsınız. Hem eşinizi yalnız bırakmamış olursunuz. Taşındığınız yerde de tanıdık bulunur zamanla olur. İnsanlar evlenip ailelerinden binlerce kilometre uzağa gidiyorlar. Hafta sonları da ailelere gelirsiniz. Zaten o da zamanla azalır.

eğer çalışmıyorsanız sizde gidin araya soğukluk girmesin ayrı ev tutunca bence aklınız ikiye bölünür ailelere evet yakın olmak iyidir ama zaten ailelerle hergun gorusulmuyor ki eşinizin yanında olmalısınız bence hafta sonlarıda yıne aılenızın yanına gıdersınız 1 saatlik yol nedir ki artık telefon var internet var aileyle kopmazsınız ama eş başka şey yuvenın başında olmak iyidir bence

Ailelerimiz burda diye tasınmaktan vazgexmenız çok doğru bi karar olmamış bence. Ne olur aılelerınızde 1 saat uzak bi yerde oturuversenız. Böyle yaparak asıl ailenizi dagıtıyorsunuz. Bence öncelıgınız esin ve seni bir arada tutan çözümler olmalı. Diğer yolları en son çare düşünün

Eşinizi yalnız bırakmayın bence eşiniz nerdeyse sizin de orda olmanız lazım sizin aileniz o..

çok saçma buldum ayrı olacağına hep beraber taşının işte

sırf sizi ailelerden ayırmamak için

böyle davranması çok manidar sanki bahane gibi

Sen çalışıyor musun.
Seni iş anlamında tutan birşey yoksa hep birlikte taşının.

Böyle ailelerden ayrılamayıp, birbirinizi gözden çıkarıyormussunuz gibi ultra saçma bir duruma gidiyor olay.

Ailelere yakın olma isteğinizi anlamadım,çocuklarınıza mı bakıyorlar? Eşinizi yalnız bırakmayın derim ben.
Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden

Ben İstanbul'da yaşıyorum. İşim avrupa yasında ,evim anadolu yakasında. Trafikten 1 buçuk saatte gidip 1 buçuk saatte dönüyorum. Yani günde 3 saat yolda geçiyor. Eve gelip yemek hazırlıyorum ,evi toparlıyorum, bazen evdede çalışmam gerekiyor. Ama ayrı eve çıkma gibi bir düşünce hiç aklıma gelmedi.
Eşim bana böyle bir teklifte bulunsa............. şaka gibi yaaa:KK70::KK70:
Keşke evlenmeseydiniz. Ayrı yaşayacaksanız evliliğe yok ki...

hani çocukların okulu olsa, Allah korusun hastalıkları olsa ve doktorları eve yakın olsa, kursları olsa falan anlarım gitmemenizi..
ama ortada birşey yokken siz akraba için eşinizi yollamanız acayip mantıksız.. ben olsam eşimle gider gelirdim. çocuk olsun ne fark eder..

Back
X