Eşim ayrı ev tutmak istiyor :(

Akraba olması şart mı eşin o senin beraber yaşayın tabi
Çok ilginç geldi bana yoruluyorum ben ayrı eve çıkayım demesi
Sende hala orda kimsem yok ben taşınmayayım diyorsun
Öyle aile hayatı mı olur, beraber gidin nereye gidiyosanız
Hafta sonu zaten beraber kalıcaz orda onun için istiyor ayrı ev tutmayı haftada 1defada kalabilirim diyor

slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım

Herkese uzak diye niye ev değiştirmeye karşısınız ki ..
Bir gün şehir dışında yaşamak zorunda kalırsanız ne olacak ..
Ayrı ev ayrı düzen evlilik hayatını olumsuz etkiler ..
Kimseniz olmayıversin .. Hafta sonları gidin görün ailenizi .

Çocuklarım küçük hasta olsalar falan kimsem yok.eşimde diyor gelsen iyi olur ama birazda tedirgin iş kendinin değil çünkü çıksa işten geri dönmek çok zor olur ev yönünden

Eşin 100 km her gün gidip gelmiş çocuğun hasta olursa yakınlarınızdan birisi atlar gelir
Orada zaten bir ev tutulacak sen gitsen de gitmesen de eşin neden tedirgin?? zaten ev tutuyor tek fark içine eşya almayacak olanları getirecek nesi zor olacak??
Eşin senin gelmeni istemiyor o zaman hoş sen de gitmek istiyor gibi değilsin.
Evlilikte mesafe olması iyi değil. O eve kimin gelip gittiğini nereden bileceksin?

Hafta sonu zaten beraber kalıcaz orda onun için istiyor ayrı ev tutmayı haftada 1defada kalabilirim diyor
Bana tuhaf geldi
Hafta içi 1 gün için ev mi tutulur
Kira elektrik doğalgaz su, eşim bana sorsa hiç mantıklı değil derdim
Sen eşin gitsin diye bakıyosun gibi ?

Çokta mantıklı gelmedi bu bana.
Sizin aileniz önceliğiniz eşiniz olmalı bence.
İçiniz nasıl el vericek böyle bir duruma anlamsız yani.
Alır çocuklarımı giderim.
Kaldıki birde çalışmıyorsunuz sanırım. Bir engel yok gitmeniz için.

Baskalarindan uzak ev tutmak kesin ve kesin olmaz, esinizin ayri eve cikmasi sizi arada mi birakiyor? Gerçekten ilginçsiniz

Aileleri her gun gormek zorunda misiniz?
Esiniz sizin aileniz, tasinin, oyle iki ayri ev olmaz

Esim 1.5 saat yol gidiyor bu arada. Hemde otobusle. Bir kere agzindan yol yoruyor kelimesini duymadim.

eğer çalışmıyorsanız sizde gidin araya soğukluk girmesin ayrı ev tutunca bence aklınız ikiye bölünür ailelere evet yakın olmak iyidir ama zaten ailelerle hergun gorusulmuyor ki eşinizin yanında olmalısınız bence hafta sonlarıda yıne aılenızın yanına gıdersınız 1 saatlik yol nedir ki artık telefon var internet var aileyle kopmazsınız ama eş başka şey yuvenın başında olmak iyidir bence
Evet aklım karışıyo beklemiyordum ayrı eve çıkmak istediğini ama akşam gelincedr yüzündeki yorgunluğu görüyorum çünkü eşim sabah 8-9gibi çıkıp akşam 21-22arası geliyor eve

Çok garip ve mantıksız bir düşünce. Ne olmuş yani çocuklar hasta olsa ne olur? Anaları var babaları var. Hastalığında dahi bakamayacağınızı düşündüğünüz çocukları dünyaya getirmek büyük cesaret. Bence 4 kişilik kocaman bir aile olduğunızun farkına varın.

Uyy ben esim icin ülke degistirdim. Kimsem de yok yani. Esim de 1 saat yol yapiyor hergün. Kvler de uzak 40 dk. Bebegim de kücük. Dil de bilmiyordum ilk geldigimde. Konu komsuyla meraba meraba. Yardim isteyemem yani. Ama aileleysek beraber yasiyacagiz tabiki. Bence esiniz ya her gun yol yapsin ya da siz gidin. Esinizin isi ömürlük degil mi? Ayrilmayi mi düsünüyor?" Geri dönmesi zor olur" dediginize göre. Yok eger daimi bir is ise zaten siz 30-40 yil böyle mi yasayacaksiniz (ayri)? Bence isbaksin yakin bir yerden isten ayrilmayi düsünüyorsa bosuna tasinmasin

Asla ve asla esimi yalnız birakmazdim..
Bende aileme yakın oturuyorum bazen iki uc hafta gormem annemi..
Cocuklarimada kendim bakıyorum hasta olsalar da ne alaka..
Eşim nereye ben oraya valla sinek gibi yapisirim..
Hem iki evin idaresi hiç mantıklı gelmedi..
Seytanda durter beni senin yerinde olsam ne o ayrı ev açmak falan..

Çık git kocan ile bizde bir laf vardır on teker nereye arka teker oraya...senin ailen eşin. ..ben olsam durmam yani..

slm kızlar dertleşmek fikir almak istiyorum bi konuda, eski konulardan bilen bilir eşim 1saatlik uzaklıkta çalışıyor hergün 100km git 100km gel 16aydır bu böyleydi ama artık katlanamıyorum yoruluyorum araba kullanırken zor oluyo dedi taşınalım dedik ama orda hiiç kimsemiz yok ailelerimiz hep burda o yüzden vazgeçtik. Eşimin artık gerçekten yorulduğunu görüyorum bende ve ona dedimki işcilerin yanında kal istersen haftanın 1-2günü( 2-şci aynı evde kalıyorlar işyerine yakın) hem dinlenirsin dedim ama eşim ayrı ev tutmak istiyor hafta sonları beraber kalırız hem bende 1-2gin kalırım kendi evimiz olur diyor kafam karışık ne desem ne yapsam bilmiyorum fikşrlerinizi bekliyorum canlarım
Mantiksiz dusunuyosun tanidigim yok diye esini yalnizmi birakcaksin. Boyle evlilik olurmu ayri yasiycaksaniz niye evlendiniz es dost icin insan kocasini yalniz birakmayi nasil dusunur hic anlamadim sizin aileniz esiniz o nereye siz oraya dogrusu bu.

Kendi ailesi olan bireylersiniz nedir bu kimsemiz yok durumu hem de 100 km icin. Evliligin mi akrabalarin mi? Once bu soruya cevap verin sonra geri kalani dusunun.

Back
X