Ben bağlanmıştım biliyon mu aplaYa ben daha önce hiçbir Mavera konusunu okumadım ama hep bir eşya muhabbeti görüyorum başlıklarda. Bu eşyalar kıymetli bir şey mi arkadaşlar, umarım MacKenzie-Childs falandır, bir türlü boşanamıyor bu kadıncağız eşyalar yüzünden.
Ya onun da aynı bir ümit işte . Boşansa bile bağımlı . Kimse Mavera bosanacaksin da demiyor . Geliyor gidiyor ben bosaniyorum yazıyor hem burdakiler hemde eşi dalga geçiyor . Önceden yazık diye üzülüyordum ama yani bir insan kendi ayağına sürekli sıkmaz bıbi. Madem cok seviyorsun bazı şeylere tepki vermesin kabullensinAynı bunun gibi üst katımda var bitane o boşandı boşanana kadar hikaye yaptı işte vazgecmesin anlasmalı bosanalim diye katlaniyorum dedi (her hafta sonu geliyordu adam) şimdi boşandılar her hafta sonu adam burda hafta içide geliyor boş boş boşandı kendine güldüruyor sadece
Avukat tuttum dedi sanki
Bu söylediklerine hak veriyorum, bu durumda baban çağıracak eski damadını koşulları konuşacak. Sen tek başına halletmeyeceksin. Emek verdiyseler arkadan izlemek yerine el atsınlarÜzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onlara haksızlık değil mi?
Yanlış anlaşılmak istemem özür dilemesi gerektiğini de söyledim zaten kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim uslubu doğru bulmuyorum zaten benim değinmek istediğim nokta farklıydı.Ya git kanaryaya ozelden yaz buraya neden yaziyorsun? Sana uzulenler ozelden yaziyormus zaten karsilikli yazisin iste.
Sana benden bir tavsiye sana her uzuldum diyene inanma ama burada sana sert konusup alttan alttan hep isine yarayacak seyler yazan cok uye var. Onlarin hepsini dikkate al.
konu sahibinin cok ustune gidiliyorrrrrDul kalmak konusunda dediğin ağır şeyleri yaşamak nasıl bir duyguymus he Mavera ?
Di mi absbavsvakonu sahibinin cok ustune gidiliyorrrrr
Az buz para degil bu. Velev ki mahkemeyi kazandiniz ve altinlar size verilecek. Bu adamin bu parayi ödemesi icin ev, araba birsey satmasi lazim ve siz satabilecegi evi ipotek ettirilmesine kendi ellerinizle izin verdiniz. Farkinda misiniz?200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım
Farkinda farkında senden benden iyi biliyorAz buz para degil bu. Velev ki mahkemeyi kazandiniz ve altinlar size verilecek. Bu adamin bu parayi ödemesi icin ev, araba birsey satmasi lazim ve siz satabilecegi evi ipotek ettirilmesine kendi ellerinizle izin verdiniz. Farkinda misiniz?
Yanlış anlaşılmak istemem özür dilemesi gerektiğini de söyledim zaten kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim uslubu doğru bulmuyorum zaten benim değinmek istediğim nokta farklıydı.
Güncescim, üzülmelik bir şey yok.
Ortada alacaklarım var. Düğünde ben kendi eşyalarımı almışken, onun bizim takılarımızı bozdurup aldığı ev eşyaları var.
Ve ev onun , eşyalar onda kalacak bana bozulanları ödemesi gerek.
1 yıl 8 ay anne ve ablam dedin bana tamam ben gidiyorum bir şey istemeden, anne va ablanla kurduğum düzende yaşa dememeliyim.
Benim de bir ailem var onların da bana yapılanları sindirememesi var.
O eşyaları alıp bir yere koyamayacağıma göre benim derin konulara inmem gerekiyor anlatabildim mi? Bana güçlü kadın çizimi yapmayın. Benim çok şükür hayatımın devamından endişem yok ki.
Ben eski konularını bilmiyorum anımsadığım bi kaç olayı var beddua ettiğini boşanmış insanlara laf ettiğini okumadım okumuşsam da mutlaka eleştirmişimdir birini kayırıcak halim yok sonunda babamın kızı değil ki Mavera benim. Ataerkil kafa yapısında olmadığınız için konu içeriğine göre kadınlarımızın güçlü olup bu şekilde olmamasalar keşke diye söylemek istemiştim. İki yüzlülük yapıcak değilim hadsizlik yapıldıysa da elbette özür dilemeli samimiyetsiz biri olduğumu düşünmüyorum hayırlı geceler.Sen beni ikidir son iki konusunda alintilayip cok uzuluyorum, cok uzuluyorum diyorsun. Hangi mesajlarimi alintilayip bunlari dedigini tekrar bir oku istersen. Muhakkak sen cok baska seylere deginmek istemissindir ben yanlis anlamisimdir. Onuda benim cahilligime ver. Bende sana diyorum ki madem cok uzuluyorsun ve bambaska seylere deginmek istiyorsun o zaman burada herkese atip tutulurken, beddua edilirken neden seni goremiyorum acaba diyorum. Oyle ya yanlisa sessiz kalmak onu onaylamaktir ama maveranin dedigi gibi bizler cahiliz iste. Butun bunlar benim samimiyet adi altinda gordugum seyler degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?