Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Ben bağlanmıştım biliyon mu apla

Ama sanırım altın ve bazı eşyalar az önce okudum ailem baya şeyler aldı onlara ona mı kaldın diyor .

Ya onun da aynı bir ümit işte . Boşansa bile bağımlı . Kimse Mavera bosanacaksin da demiyor . Geliyor gidiyor ben bosaniyorum yazıyor hem burdakiler hemde eşi dalga geçiyor . Önceden yazık diye üzülüyordum ama yani bir insan kendi ayağına sürekli sıkmaz bıbi. Madem cok seviyorsun bazı şeylere tepki vermesin kabullensin

Avukat tuttum dedi sanki

evet dedi konunun başında.
avukat tuttuysa niye adamla altın pazarlığı yapıyor. avukatı demiyor mu ona hakların bunlar bunlar protokolü hazırlayıp göndeririz yada çağırız herneyse diye.
hangi aklı kıt avukatki git imza ver dedi ona evin ipoteği için.

Bu söylediklerine hak veriyorum, bu durumda baban çağıracak eski damadını koşulları konuşacak. Sen tek başına halletmeyeceksin. Emek verdiyseler arkadan izlemek yerine el atsınlar

bence konu sahibinin uzerine biraz fazla gidiliyor. Olaylarin ic yuzunu tamamen bilmeden atilip tutuluyor. Herkesin hayattaki durusu bir degil, herkes soyle yapsaydin boyle yapsaydin diyor uzaktan konusmak kolay. Bi laf var ya bekara kari bosamak kolay diye onun gibi, her kafadan bi ses cikiyor. Bosansa da bosanmasa da konu sahibinin kotu giden bir evliligi var dolayisiyla cok duzgun bir psikolojide olmasi beklenemez bir de esini seviyor ayrilmak daha zor geliyor hal boyleyken. Biraz anlayisli olmak ve fazla ustune gitmemek gerekir bence

Yanlış anlaşılmak istemem özür dilemesi gerektiğini de söyledim zaten kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim uslubu doğru bulmuyorum zaten benim değinmek istediğim nokta farklıydı.

200 bin tl değerinde takı. Mesele hem bu hem değil. Adam kusurlu bana karşı, ben ondan kaçarcasına şartlarını kabul edip gitmiş olacağım. Mahkemeye bırakmalıyım
Az buz para degil bu. Velev ki mahkemeyi kazandiniz ve altinlar size verilecek. Bu adamin bu parayi ödemesi icin ev, araba birsey satmasi lazim ve siz satabilecegi evi ipotek ettirilmesine kendi ellerinizle izin verdiniz. Farkinda misiniz?

Az buz para degil bu. Velev ki mahkemeyi kazandiniz ve altinlar size verilecek. Bu adamin bu parayi ödemesi icin ev, araba birsey satmasi lazim ve siz satabilecegi evi ipotek ettirilmesine kendi ellerinizle izin verdiniz. Farkinda misiniz?
Farkinda farkında senden benden iyi biliyor

Şunu da açıklamak istiyorum evlendim altınlar benim adıma bir kasadaydi . Boşanmak zorunda kalsam kesinlikle bir kuruşunu vermezdim sebebi eğer bu şekilde ailesiyse. Zaten dava açılacağı için direk benim olurdu . Sonradan araba almak için hepsini verdim . Şimdi bosansam o arabayı vermem . Bunun için gidip bosanacagim kişiye bak seni bosanacagim ha görürsün dememe gerek yok . Adam istemediğim bir mal alacak kardeşiyle bende gidip tapuya imza vereceğim . Neymiş ev onunmuş zaten . Şimdi Mavera anlatiyorsun ya ben surda çalışıyorum beni görseniz karşımda duramazsiniz. Özel sektörde çalışan bir kadın az çok işin cakalligini öğrenir . Kolay değil bu kadar erkek egemen bir yerde kadın olarak var olmak çalışamak şartlara ayak uydurmak . Dediğin gibi üst kademede çalışan bir kadından afedersin ama salak olmadığını düşünüyorum (bence gayet ne yaptığının farkındasın bizi salak yerine koyuyorsun ). Psikolojin bozuk olsa da eşyaları düşünüyorsun kocaman evi nasıl bıraktın ? Boşanmak zorunda da degilsin madem geri döneceksen niye evden gitmene sebep olan o evi almalarına izin verdin ? Kimseyi salak yerine koyma bence .
Evliliğini devam ettirmek isteyen biri de kendine saygısı varsa bu şekilde davranmaz ayrılmak haklarını almak isteyen biri de . Ben bunu senin dediklerini baz alarak yazıyorum . Sen anlattığın gibi iyi bir işte çalışan ayakları üzerinde duran kadın misin ?

Yanlış anlaşılmak istemem özür dilemesi gerektiğini de söyledim zaten kendimi yanlış ifade etmiş olabilirim uslubu doğru bulmuyorum zaten benim değinmek istediğim nokta farklıydı.

Sen beni ikidir son iki konusunda alintilayip cok uzuluyorum, cok uzuluyorum diyorsun. Hangi mesajlarimi alintilayip bunlari dedigini tekrar bir oku istersen. Muhakkak sen cok baska seylere deginmek istemissindir ben yanlis anlamisimdir. Onuda benim cahilligime ver. Bende sana diyorum ki madem cok uzuluyorsun ve bambaska seylere deginmek istiyorsun o zaman burada herkese atip tutulurken, beddua edilirken neden seni goremiyorum acaba diyorum. Oyle ya yanlisa sessiz kalmak onu onaylamaktir ama maveranin dedigi gibi bizler cahiliz iste. Butun bunlar benim samimiyet adi altinda gordugum seyler degil.

Yahu kim sana malının derdine düşme dedi?
Adamın işi görülsün diye gidip imza atınca malının derdine düşmen ciddiye alınmıyor. Anlamıyor musun bunu anlamak mı istemiyorsun, bizi salak mı sanıyorsun?

Ben boşanacağım adamın ayağına gitmem, işi görülsün diye oraya buraya imza atmam, altın vs konuşmam, boşanacağıma inanmasını sağlamaya çalışmam.
Bu güçlü kadın olmak değil, normal tepki bu.
İster inansın ister inanmasın boşanacağıma bana ne ki o saatten sonra? Avukatımla konuşunca ya da mahkeme tarihini öğrenince inanır zaten. Bir de onunla mı uğraşayım?
Adam seni ikna etsin istiyorsun işte, biz anlıyoruz, o da anlıyor bunu.
Kendi hayatını yönetemeyen halinle insanları salak yerine koymaktan vazgeç artık bence. Komik oluyor.

Son düzenleme:
Hem altınlarım diyor hem çekişmeli boşanma deyip bide adamın ayağına gidip mal sahibi olması için imza atmak

ALLAH aşkına mavera laf kalabalığı yapma da bunu açıkla bence

Avukata vekalet verilir posta yoluyla boşanma evrakları kişiye gider yada avukatına
Yanı kişi kendi ayağıyla gidip ben senden bosanicam demez

Ha bosanicam hazır gelmisken senin yararına bide imza atayım demez

Hakkini almak için mücadele et tamam ama böyle saçma sapan şeyler deyince olmuyor mavera olmuyor

Birde gerçekten boşanmak zorunda değilsin bosanman veya evli kalman kimsenin hayatını etkileyen bir durum değil . Evli kalmak isteyen insan da ne kadar esneyecegini bilir . Sürekli evi terk etmekle çözüm bulamazsın . Çaresiz kaldığın şey eşini yokluğunla terbiye edebileceğini düşünmen . Artık buna alış bu adamın önceliği ailesi sen esneyebilecek misin ? Buna karar ver artık .

Bu ipotek gösterilen mal adamın bekarken aldığı ev, arsa vs değil mi mavera? Senin imzan neden gerekiyor? Normalde bir hakkın yok ki o mülkte, ipotek için neden imzan istensin?

Ortak malsa boşanacağın adam ablasıyla yeni ev alsın diye pay alacağın malı neden ipotek göstermesine izin veriyorsun? Evrak işi mi seviyorsun nedir?

mavera110 bence artik yeni bir konu ac ve o konuda seni hic tanimayanlar sana yorum yapsin. Ben kendi adima soz veriyorum artik senin konularina yazmayacagim.

Sana o kadar seye ragmen oynamadan gel yaz dedik hala aynisin. Tavsiyem kocanin sozunden cikma. Evini asla terketme diyecegim ama sen bunu zaten yapmazsin muhtemelen kocan seni gonderdi, cunku zaten doneceksin. Burasi gibi dusun kirip dokup geldi gecti diyorsun. Bu da gececek ve siz barisacaksiniz ama gorumcenin ve kocanin gonlunu al ozur dile. Kocani bekletme yarin sabah borekler acip evine don. Senin kocan bu, sen bu kocayi ozellikle sectin ve bence siz gercekten cok uyumlu bir ciftsiniz. Bu yuvaya yazik etmeyin derim.

Ben eski konularını bilmiyorum anımsadığım bi kaç olayı var beddua ettiğini boşanmış insanlara laf ettiğini okumadım okumuşsam da mutlaka eleştirmişimdir birini kayırıcak halim yok sonunda babamın kızı değil ki Mavera benim. Ataerkil kafa yapısında olmadığınız için konu içeriğine göre kadınlarımızın güçlü olup bu şekilde olmamasalar keşke diye söylemek istemiştim. İki yüzlülük yapıcak değilim hadsizlik yapıldıysa da elbette özür dilemeli samimiyetsiz biri olduğumu düşünmüyorum hayırlı geceler.

Geçmişte 84 kere falan evi terk etmiştim. Hepsi loading çubuğu gibi bir şeyin dolumuydu. Umarım sizinkiler de öyledir ve sonunda benim gibi %100’ü görüp kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…