Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

mavera110

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2021
842
254
53
Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.

Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?

Adam ultra mega süpersonik bir çirkef olacak. Yetmeyecek bütün yaşadığı sorunu sıkıntıyı hayatında sen olmasan bile sana yıkacak bir arsıza dönüşecek. Büyük savaş, vaziyet alın.
Tenezzül etmez. Mavera olsa da hoş olmasa da onun için.

Kadın değil ki mesele. Maksat kuruş bırakmamak.
O kadar bile önemsemez diyorum. Ailemin taktıklarını vermem demiş adam sadece. Onları alır kalanına zorluk çıkarmaz. Başka adam zırnık alamazsın hadi yallah derdi. Zorluk dediğin böyle olur.

Bence bu adam anlaşmalı bosanmaz

Kararlı dur , adam o kadar inanıyor ki geri döneceğine gelip Gönlünü almaya bile tenezzül etmiyor, hem de hala kız kardeşi ile işbirliğini yapma peşinde, acil kurtul bu adamdan gençliğine yazık...

Adamın tavrına bak ya sen kendi ayaklarına tıpış tıpış geleceksin diyor . Seni eşi yerine bile koymuyor ne iğrenç bir durum . Keske bu duruma düşürmeseydin kendini İnan ki üzüldüm . Umarım imza falan vermemissindir . Kasa senin adına değil mi ? Gidip altınları alabilir mi

Niye imza atıyorsun ki?
Niye hala onlar için uğraşıyorsun?
Bırak imza için sürünsün. İşleri olmasın. Hemen anında koşa koşa gitmişsin. Bahanen de hazır. Boşanma mevzusunu konuşmak... telefonda konuş,mesaj at ya da git konuş ama imza atmadan dön.

Kocan tabi inanmaz. Hem boşanacak hem hala bize iyilik ve yaranma derdinde.

12.kez falan evini topluyorsun galiba.

Evi biye terk ediyorsun delil toplayıp dava açacaksın 1 kutusunu bile bırakma. Yok altın yok bilmem ne imza vs hicbir sey verme konut varsa

Ramazanda da böyle boşanma aşamasına gelip akşamına yemek hazırlamıştı, insanlık bende kalsın diye. Bu kadar insanlıkla işi zor.

İşe eşyalarını toplamayarak başlayın. Bı bırakın şu maddiyatı benim arkadaşım sadece çantasını alıp çıktı süreç bi başlasın alırsınız ne işin var Mavera ? Terbiye etmeye çalışıyorsun bak eşyalarımı topladım gelmeyeceğim demek için toplayacaksın yapma. İstersen 35 kere bitti de ama bitti enerjisi yaymazsan adam inanmaz ki.
Bak anla diye söylüyorum eşimle kavga ettik geçenlerde. Beni almaya gelme işim var dedim. Bu tek sefer söyledim. Eve gelir diye düşünmeyi bırak 2 saat önceden gelip işyerimin önünde beklemişti biyere gitmiyim diye. Sana bu örneği verdim çünkü biz insanlar çevremize enerji yayıyoruz bunu hissediyorlar. Yahu neden boşanacağına ikna etmeye çalışıyorsun adamı? Olmasın ikna alla alla :) konuşucak birşey yok bu benim kararım eve ben boşanmak istiyorum bu benim hayalimdeki evlilik değil mutlu olabileceğim birini istiyorum de çık gel evine.
Bu arada ziynet eşyası gelinindir. İster anası taksın insan danası. Sen sakin ol üzülme güçlü ol herşey olucağına varır. Banlanmak istemiyorum ama ev ev ev diye yuvasını yıktı ters birşey söylemiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…