- 10 Ocak 2022
- 3.001
- 5.940
- 108
Anlaşmalı boşan.Ben anlaşmalı olarak bitmesini istedim. Son durum olarak bozulan bileziklerimden ancak beni tarafımınkileri vereceğini söylüyor. Anne babasının taktığı takıları vermeyeceğini söylüyor. Direkt çekişmeli açmalıyım? 2 3 gündür anlaşmalı olabilme ihtimaline göre süreç devam ediyor.
Benimle pazarlık yapıyor ? Anlaşmalı boşanma pazarlık mıdır?
Dostlar. 25 yaşında evlendim 27 de inşaallah boşanıyorum. Bu süreçte her kafadan bir ses çıkıyor zorlanıyorum . Süreci yönetmekte. Anlaşmalı git diyen var çekişmeli iste diyen var.
Bir de siz burada yargılıyorsunuz beni.
Sunshine sana demiyorum, en normal seninle konuşabildiğimizden.
İ
Sizler bana mantıkla yol gösterin. Kendi yerinize koyun. Duygusal baktığım filan yok
Siz taleplerinizi avukata iletirsiniz. Karşı tarafla muhatap neden oluyorsunuz. Ozaman avukata neden para veriyorsunuz ki anlamadım.yuzgoz olmamanız daha yararınıza degilmi. .Üzülmüyorum, dönsün asla istemiyorum. Sadece arkadaşlar bir ailem var. Sadece kendim yönetmiyorum süreci. Ailem de ben evlenirken çok emek verdi maddi manevi. Ben çantamı alıp çıkıyorum dersem, onları
Avukatı kim yönlendiriyor? Gökten mi iniyor şahitler, olan olayları anlatmak, dilekçedeki maddeler? Öyle değil işte
Acaba neden ya? Alla allaağ..Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu.
Bir çok konu açtıysa o zaman ya böyle bişey yok yA da normal değil konu sahibiAdam zaten hiç takmadı ki bu konu da bile ne demiş niye aramadın deyince nasıl sa dönersin diye aramadım demiş kocası
Adamın umrunda değil ki bizde bunu anlatıyoruz yıllardır 87848636839372 bu kadar konusun da boşan bu adamdan koca olmaz diyoruz
Ama arkadaş yok bulaşık makinesi yok buzdolabı yok çamaşır makinesi
Eşyalar ne olucak eşyalar nasıl tasinicak
Bir dünya saçma sapan kendince bahanerle yarattı o adama giden hemde tıpış tıpış mavera oldu
Yanı bir kaç gün önce ki konusuna bakın şimdikine bakın değişen bir şey olmadı
Orda avukata vermişti vb...burda da aynı avukata vermiş eeee sonuç ne
Ne oldu gitmiş imza atmış kocasının ayağına gitmiş boşanacam demiş inanmamış
Hanı avukata vekalet vermiştin
Bosanma ile ilgili dosya diyeyim kişinin adresine gider ama bizim.mavera gitmiş kocasının ayağına
Sizce bu saçma değil mi yada inandırıcı mi
Konudan bildirim geldi baktım mavera
Bir dahada konu açmadı galiba yada denk gelmedim
Halen avukatla mi konuşuyorsun mavera
Yayabilir miyiz artıkKacirdin. Bu sefer bosaniyor hem de kesin.
Ciddi mi hahhaKacirdin. Bu sefer bosaniyor hem de kesin.
Ciddi mi hahha
Zaten hep kesin degilmiydi
Her zamanki maveranın evirmeleri çevirmeleri kavirmalarıBu sefer guvenecek avukat bulamiyordu iste. En son siddet gormus ve klasik sekilde gitti yine gidis o gidis ne yapti merak ettim.
Altınlae kadının hakkıdır. Boşanma gerçekleşene kadar altınları bankadan almayın. Umarım ıkınızın uzerınedır.Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.
Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Gıkı çıkmadığına göre çoktan gitti evine.mavera110 ne yaptin bosandin mi? Bayramda kusler barisir umarim barismissinizdir.
Umarım yine kocasına kaynanasıgile sarma sarmıyordur. Bir cesaret gelip boşandım demesini bekliyorum.Gıkı çıkmadığına göre çoktan gitti evine.
Yendi bile o sarmalar.Umarım yine kocasına kaynanasıgile sarma sarmıyordur. Bir cesaret gelip boşandım demesini bekliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?