Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Allah yardımcısı olsun. İnşallah mutlu olur. Kimsenin üzülmesini istemem. İnsan ne hayallerle evleniyor. Basit bir flörtten ayrılık bile insanı sarsarken bilmem kaç yıllık kocasından ayrılmak hiç kolay değil. Fikri bile can acıtıcı. Psikolojik yardım fikri mantıklı.
Evet eğer psikolojik destek alsaydı şuan eşyaları değil kendini düşünürdü. Adam da noluyor benim hanımdan ses yok kaybediyorum diye korkardı. Biz duygularımızla varız. Süreci en az hasarla atlatır inşallah.

Evet eğer psikolojik destek alsaydı şuan eşyaları değil kendini düşünürdü. Adam da noluyor benim hanımdan ses yok kaybediyorum diye korkardı. Biz duygularımızla varız. Süreci en az hasarla atlatır inşallah.

Benim tek anlamadigim. En büyük kavga noktalardan biri bu görümce ile ev alma mevzusu degil mi? Imzasini vermeden isin yoluna ne güzel tas koyabilirdi. Yani ben en azindan bosanmayi düsünüyorsam izin vermezdim. Evin ipotekli olmasi ilerleyen zamanda sorunda olur belki

Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.

Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?

Ha sen bu ev mevzusundan blof yaptin. Iyi de bu yeni konu degil ki. Daha once de bu adam gorumce ile ve esi ile ev alma konusunda konusuyordu ve her zamanki gibi seni takan bile yoktu sen gorumcenin kocasina bile laf ediyordun konu acmistin. Kocan senden habersiz motor aldi evim evim guzel evim bolumune konu actin.
Simdi ise kosup imzaya gitmissin 2 saat ayakta bosanmaya ikna etmeye calismissin.

Yasadigin sey evlilik falan degil rezillik sadece.

Surec murec yok ya kendini akilli sanip insanlara gerizekali muamelesi yapma artik cunku herkes senin zeka seviyende degil.

Senin gibi cici gelinlerle ortak kaderi paylasiyorsun hepsi bu. Hepiniz es ailesine iyi gorunecegim diye basta takla atiyorsunuz sonra maske dusuyor. Tek yaptigin ses kaydi almak, arkalarindan atip tutmak. Rezalet ya.

Benim tek anlamadigim. En büyük kavga noktalardan biri bu görümce ile ev alma mevzusu degil mi? Imzasini vermeden isin yoluna ne güzel tas koyabilirdi. Yani ben en azindan bosanmayi düsünüyorsam izin vermezdim. Evin ipotekli olmasi ilerleyen zamanda sorunda olur belki
Anlamıyorum ki pamuk bana göre de değil. Ben sırf görümcem çirkeflik yapıp beni neden çağırmadın dedi diye kızı çağırmam gereken misafirlikte bile davet etmemiştim. Görümce bir de büyük bilmiyor mu böyle şeylerde eş rızası alınır danışması gerekir aklı başındaysa ya da kardeşim evin huzuru bozulucaksa vazgeçelim der. Sana saygısı olmayan bir kadın var durumda ben çöpümü vermem.

Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.

Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Neden her gün aynı konuyu başka başlık altında açıyorsunuz . Valla adam koşarak kaçar sizden

Niye ayağına gidiyorsunuz? İmzayı da verdiniz mi ipotek için? Niye ciddiye alsınki sizi şu bahsettiklerim bile ciddiye almaması için yeterli.
Bugüne kadar yapmadığınız tavrı yapın ve sadece avukatınız muhatap olsun, o zaman anlaşılır ciddiyet.

Adam haklı.
Ben de anlaşmalı boşanma davası açıyorum.
Karşısına dilekçe ve protokolle çıktım imza attırdım.
Siz öyle lafta sözde kendinizi yerde de sürükleseniz inanmaz :) haklı..
Yapın dilekçe protokol imza artırın

Verme altınları falan onun ailesinin taktıkları oda verme koşsun peşinden almak için.
Bak ilerde pişman olursun .bırak o sana şunu ver bunu ver diye yalvarsin

Sanki kocanı yeni tanıyorsun biz tanıyoruz da sana ne oluyorsa
Çok komik oluyorsun mavera cidden
Kocan seni arabadan indirmeye kalktı motor aldı habersiz
Buraya boşanıyorum diye konu actin konu sonuna doğru akşama yemek yapicam
Burda siz yazın durun dedin
Ayrıca bu ev işi hep vardı yeni bir şey değil
Yine eşyalar yine ev toplama

Dikkat et kocan sana dava açmasın hırsız evi boşaltmış diye ve bu hakki

Kocanın ayağıma gidip gayet rahat ve sen varmısın yokmusun umrunda olmayan kocanla anlaşma yapıp imza attın bide

Bu kadar eşya ya düşkün sen evi ipotek ettiriceksin ha
Ben niye inanmıyorum acaba

Bunun sadece "öylesine" atilan bir imza olmadigini cidden bilmiyormuydun?

Üzerinde hak sahibi olduğu evi kendi elcağızı ile boşuna vermedi. Kocası inanmıyor boşanacağına, bizim inanmamızı bekliyor bi de. Evdeki hakkını da verdi ya, iki güne döner tıpış tıpış. Adam desen nasıl cool , yapacağını yapıyor sonra oturup izliyor. Sinir bozucu ya hahshs

Bu eşyaya düşkünlükte şey bence . Eşyalarımi toplarsam daha çok korkar . Ayağıma kapanır sanıyorsun .
Mavera ne sanıyor bilmem
Hepimizin bildiği maveranin eşinden çok beyaz eşyalara duyduğu aşkı biliyoruz bu net zaten

Ha mavera diyelim öyle planlıyor adamda hiç salak biri değil

Yukarda yazdım mavera korkutayım derken tazminat ödemesin
Kocası eşim hırsız bütün evi boşaltmış diye bi şikayet eder bunuda mahkemede kullanırsa

Sırf o eşyalar için boşanmayan mavera ne yapar düşünmek bile istemiyorum

Bakın yine başladınız insanlara sert ve uslupsuz cevaplarınıza. Siz malesef bu adamın karşısında kendiniz kaybettiniz saygınızı. Size inanmamasi çok ama çok doğal. Nasılsa döneceksiniz diyor adam haklı olarak onun sizi aramasına ya da yalvarmasina gerek bile yok ona göre. Gerçekten bu ayrılığa hazırsanız ve istiyorsanız ayrılın ama değilseniz de artık daha net kararlı olun. Ya bi şeyleri problem yapmayın ya da eşinizle terapiste gidin. Ki eşiniz değişmez çünkü size saygısı yok üzgünüm

Mavera ne sanıyor bilmem
Hepimizin bildiği maveranin eşinden çok beyaz eşyalara duyduğu aşkı biliyoruz bu net zaten

Ha mavera diyelim öyle planlıyor adamda hiç salak biri değil

Yukarda yazdım mavera korkutayım derken tazminat ödemesin
Kocası eşim hırsız bütün evi boşaltmış diye bi şikayet eder bunuda mahkemede kullanırsa

Sırf o eşyalar için boşanmayan mavera ne yapar düşünmek bile istemiyorum
Bence iki beyaz eşya için koskoca eve ipotek koydurscsk kadar saf değildir . Öyle umuyorum. Ev önceden esininmis tamam ama tazminat isteyince neyle verecekcbu adam? Altınları bile vermem diyen adama gidip eve ipotek mi koydurtulur ya . Mavera seve seve dönecek o eve . Biraz naz yapmak istiyor . Adamın umru degil

Bence iki beyaz eşya için koskoca eve ipotek koydurscsk kadar saf değildir . Öyle umuyorum. Ev önceden esininmis tamam ama tazminat isteyince neyle verecekcbu adam? Altınları bile vermem diyen adama gidip eve ipotek mi koydurtulur ya . Mavera seve seve dönecek o eve . Biraz naz yapmak istiyor . Adamın umru degil

Ya bu adam zaten gorumce ile ortak ev almak istiyordu ve maveraya fikri bile sorulmamisti. Mavera buna sinirlendi ve blof yapip evi terketti. Ortak mulk edinmek istememesine ben hak veriyorum cunku bende istemem. Bir baskasi buna sicak bakar ona gore biri ile evlilik yapar.

Bu evi zaten esinin ailesi almisti ve daha evlenmeden almislardi. Kv.bile kac kere ev benim diye maveraya atar yapmisti. Es ailesinin anahtarlari bile vardi.

Mavera bakti adam iplemiyor kosa kosa imza atmaya gitti ki belki barisir. Oysa bir avukata danissaydi zaten bunu yapmazdi. Kendisi avukata vekalet vermis yersen.

Mavera tek ayak ustunde 40 hikaye anlatip atar yapiyor. Bastan beri o atari yapmak yerine insan gibi fikir isteseydi burada cok isine yarayacak fikirler cikardi.

Bir turku tutturmus sanki herkesin evliligi mukemmel, herkes kadar sorun yasiyorum, bosanmak icin yeterli sebep olmali diyor hep bu turkuyu soyluyor. Saniyor ki hepimizin boyle bir evliligi var ve onu kiskaniyoruz.

Esine ve ailesine poncik gorunmek icin sekilden sekile giriyor ama buraya gelince herkese had bildiriyor. E demek ki kimsenin fikir verecek bir haddi yok. Mavera parlak ve muhtesem donanimi ile hepimizi donunda sallar. Bak yarin gelecek ve esyalarimi aldim diyecek hepimiz utancimizdan kizarip bozaracagiz :)

Ya bu adam zaten gorumce ile ortak ev almak istiyordu ve maveraya fikri bile sorulmamisti. Mavera buna sinirlendi ve blof yapip evi terketti. Ortak mulk edinmek istememesine ben hak veriyorum cunku bende istemem. Bir baskasi buna sicak bakar ona gore biri ile evlilik yapar.

Bu evi zaten esinin ailesi almisti ve daha evlenmeden almislardi. Kv.bile kac kere ev benim diye maveraya atar yapmisti. Es ailesinin anahtarlari bile vardi.

Mavera bakti adam iplemiyor kosa kosa imza atmaya gitti ki belki barisir. Oysa bir avukata danissaydi zaten bunu yapmazdi. Kendisi avukata vekalet vermis yersen.

Mavera tek ayak ustunde 40 hikaye anlatip atar yapiyor. Bastan beri o atari yapmak yerine insan gibi fikir isteseydi burada cok isine yarayacak fikirler cikardi.

Bir turku tutturmus sanki herkesin evliligi mukemmel, herkes kadar sorun yasiyorum, bosanmak icin yeterli sebep olmali diyor hep bu turkuyu soyluyor. Saniyor ki hepimizin boyle bir evliligi var ve onu kiskaniyoruz.

Esine ve ailesine poncik gorunmek icin sekilden sekile giriyor ama buraya gelince herkese had bildiriyor. E demek ki kimsenin fikir verecek bir haddi yok. Mavera parlak ve muhtesem donanimi ile hepimizi donunda sallar. Bak yarin gelecek ve esyalarimi aldim diyecek hepimiz utancimizdan kizarip bozaracagiz :)
Mavera imza attım dedigi anda bneim ona olan inancim bitmiştir 😅

Onlar bu şekilde birbirine kur yapıyorlar bence .Adam onu ayakta öyle güzel öpüyor ki 🤣🤣

Hem ailesi hakaret işitiyor hem kendi evinde itlip kakiliyor birde oh mis gibi ortak ev aldılar Mavera şimdi gitsin kocisi ve ailesine hizmet etsin . Ona hiç aciyamiyorum . Bir insanın kendine yaptığı kotulugu tüm dünya bir araya gelse yapamaz. Burda millete atarlanmasinin sebebi de psikolojik olarak rahatlamak

Back
X