Eşim ayrılacağımıza zor inandı, bugün annem ile eşyalarımı toplayacağım

Mavera imza attım dedigi anda bneim ona olan inancim bitmiştir 😅

Onlar bu şekilde birbirine kur yapıyorlar bence .Adam onu ayakta öyle güzel öpüyor ki 🤣🤣

Hem ailesi hakaret işitiyor hem kendi evinde itlip kakiliyor birde oh mis gibi ortak ev aldılar Mavera şimdi gitsin kocisi ve ailesine hizmet etsin . Ona hiç aciyamiyorum . Bir insanın kendine yaptığı kotulugu tüm dünya bir araya gelse yapamaz. Burda millete atarlanmasinin sebebi de psikolojik olarak rahatlamak

Ya simdi gorumce buna kufuru basacak sonra hep birlikte tatile gidecekler ve konu kapanacak. Biz fesatligimizla kalacagiz 🤣

Ya simdi gorumce buna kufuru basacak sonra hep birlikte tatile gidecekler ve konu kapanacak. Biz fesatligimizla kalacagiz 🤣
Sanki senin evliliğin mükemmel . Sonra beddua etti diyorsun
Şu zamana kadar bana etmemişti sabah okuyunca bana da başlar artık . Valla başla Mavera şu zamana kadar o kadar yardımcı oldum ki gerçekten senin konularını hep jatirliyorum uzun uzuun yardımcı olmak için uğraşmıştım ama sende tık yok . Önce kendini sevmeli ve saymali bir insan

Mavera imza attım dedigi anda bneim ona olan inancim bitmiştir 😅

Onlar bu şekilde birbirine kur yapıyorlar bence .Adam onu ayakta öyle güzel öpüyor ki 🤣🤣

Hem ailesi hakaret işitiyor hem kendi evinde itlip kakiliyor birde oh mis gibi ortak ev aldılar Mavera şimdi gitsin kocisi ve ailesine hizmet etsin . Ona hiç aciyamiyorum . Bir insanın kendine yaptığı kotulugu tüm dünya bir araya gelse yapamaz. Burda millete atarlanmasinin sebebi de psikolojik olarak rahatlamak
Ya bu adam zaten gorumce ile ortak ev almak istiyordu ve maveraya fikri bile sorulmamisti. Mavera buna sinirlendi ve blof yapip evi terketti. Ortak mulk edinmek istememesine ben hak veriyorum cunku bende istemem. Bir baskasi buna sicak bakar ona gore biri ile evlilik yapar.

Bu evi zaten esinin ailesi almisti ve daha evlenmeden almislardi. Kv.bile kac kere ev benim diye maveraya atar yapmisti. Es ailesinin anahtarlari bile vardi.

Mavera bakti adam iplemiyor kosa kosa imza atmaya gitti ki belki barisir. Oysa bir avukata danissaydi zaten bunu yapmazdi. Kendisi avukata vekalet vermis yersen.

Mavera tek ayak ustunde 40 hikaye anlatip atar yapiyor. Bastan beri o atari yapmak yerine insan gibi fikir isteseydi burada cok isine yarayacak fikirler cikardi.

Bir turku tutturmus sanki herkesin evliligi mukemmel, herkes kadar sorun yasiyorum, bosanmak icin yeterli sebep olmali diyor hep bu turkuyu soyluyor. Saniyor ki hepimizin boyle bir evliligi var ve onu kiskaniyoruz.

Esine ve ailesine poncik gorunmek icin sekilden sekile giriyor ama buraya gelince herkese had bildiriyor. E demek ki kimsenin fikir verecek bir haddi yok. Mavera parlak ve muhtesem donanimi ile hepimizi donunda sallar. Bak yarin gelecek ve esyalarimi aldim diyecek hepimiz utancimizdan kizarip bozaracagiz :)

Valla gülsem mi ne yapsam bilemedim
O kadar iyi biliyoruz ki maverayı belki kendinden çok onun hayatini biliyoruz

Nasıl yer ettiyse aklımızda bir şey olsa patır patır dökülüyor ne varsa mavera ya dair

🤣🤣

Şu zamana kadar bana etmemişti sabah okuyunca bana da başlar artık . Valla başla Mavera şu zamana kadar o kadar yardımcı oldum ki gerçekten senin konularını hep jatirliyorum uzun uzuun yardımcı olmak için uğraşmıştım ama sende tık yok . Önce kendini sevmeli ve saymali bir insan

Kiz sen bize uyma ilimli yaz bak hamilesin ne olur ne olmaz mavera bu :) ben beddua almayinca kendimi eksik hissetmeye basladim :)

Valla gülsem mi ne yapsam bilemedim
O kadar iyi biliyoruz ki maverayı belki kendinden çok onun hayatini biliyoruz

Nasıl yer ettiyse aklımızda bir şey olsa patır patır dökülüyor ne varsa mavera ya dair

🤣🤣
Yok gerçekten niye bu kadar uğraştık bilmiyorum ama yok yani düzelmez . Ben inancımı kaybettim 🤣 altınlar kimin adına kasada diyorum cevap yok . Onu da naptiysa artık

Sabah hazırlıklı olun bedduaya atara uğraşmayın gadinla
Bide evlisiniz kendi hayatınıza bakın
Belki mavera kocanın yanın da mışıl mışıl uyuyordur 😇😇👍

Valla ha Mavera şimdi huzurla uyusun biz burda onun yerine kizalim 🤣🤣 ben kendimi hazırladım atara beddua da bilemem artık

Biz kocamizdan once de yasiyorduk, koca ile var olmadik ve hayattaki tek basarimiz evlenmis olmak degil sukur. Anlayana diyecegim ama mavera onu kiskandigimi sanacak ve yine bosa yazmis olacagim.

Beddua zaten doner dolasir sahibini bulur ama maveranin bunu bilip anlamasi imkansiz otesi bir durum. O anca ses kaydi alir cok guzel bir kalbi var onun hep arkadan calisir 🙃
Ahaha ya valla . Bı de şunu anlamıyorum bir vicdan yapıyor sizi haklısınız diyor bı bakiyorsun sanki sizin yuvanız mukemmel diyor . O da ne dediğini bilmiyor bence

Düğünde kadına takılanlar kim takmış olsa da kadının, erkeğe takılanlar erkeğindir. İnancınızı bilmem ama dinimize göre de kanuna göre de bu böyle. Ha hır gür olmasın bitsin kurtulayım diye feragat edersiniz orası ayrı

Eşimi ayrılacağıma inandırmam çok zor oldu. 5 gündür aile evindeyim 1 kez dahi aramadı. Kendi ev alma sürecini devam ettirmiş. Dün sabah anlaşmalı boşanacağımı söylemek için aradım tamam dedi fakat devamını dinleyin.
Öğle vakti tekrar aradı ve kendi ev alma işlemi için benim ipotek ile ilgili imzamı istedi. Düşünüm ben boşanma diyorum adam ablası ile ev koşturuyor. Anlaşmalı olması için gittim. Orada yüz yüze geldiğimizde, boşanacağıma asla inanmadığını fark ettim. Belki 2 saat boyunca ayakta bende bittiğine ikna etmeye çalıştım.
5 gündür evde olmayan karın var senin sen ev peşindesin iğrrnç dedim. Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor. İnanın bana 30 kez bitti demem gerekti. Sarılmaya çalıştı uzak durdum. Resmen adam banka işi vesilesiyle ayak üzere evliliği ile ilgili konışma zahmetinde bulundu.
Çıkarken kasadan altınları beraber alalım dedim. Ailemin taktıklarını neden vereyim sen boşanıyorsun dedi.
Ailesinin taktıklarında çok ısrar etmeyeceğim ama düğünde bozdurulan altınlarımı isteyeceğim.
Fakat anlaşmalı diyor ama bana bahaneler üretecek gibi, sen bışanmak istiyyorsun deyip duruyor. Bugün en iyisi eşyalarımı toplamak dedim annemle gidip o işteyken. Haberdar edeceğim ama eşya toplayacağım diye. Çünkü çekişmeliye gitse bile o evde bir şeym kalmasın ki rahat hareket edeeyim diye.

Elim ayağım kalkmıyor, çok güçlü hisssetmem lazım. Çok yoruldum herkese anlatmaktan, soranlardan. Bu süreç nasıl geçer?
Neden boşanacagınıza ikna ediyorsunuz ?
Siz evden gitmişsiniz,benim karım öldü mü kaldı mı dememiş.
Davayı açarsınız tebligat gider,sürecin devaminda avukatınızla muhatap olur,sonra isterse inanmamaya devam edebilir.

' Bana diyor ki döneceksin ki biliyorum. Ben seni bilerek gelip almadım, öyle ikna etmiş olurdum , sen anlayıp gelecektin diyor.'
Şu yukarıdaki cümle aşkımızın büyüklüğüne güveniyorum,biz ayrılamayız demek değil.Adam pişkin pişkin nasılsa gittiğin gibi dönersin ne kendimi yorayım diyor.
Boşanıcam haberin olsun,altınları paylasalım ,eşyalarımı alıcam haberin olsun...Siz istiyorsunuz ki bu blöflerim ciddiye alınsın,gelsin beni alsın bu ilişki bitmesin vs vs..
Sanırım bu süreçler ilk kez yaşanmıyor,adam artık alışmış.Bu kadar yüz göz olmak,boşayacagım adamla bankalara falan gitmek ne münasebet?
Boşanmak zor bir süreç ,anlıyorum ama ya dediğinizi yapın,yada yapmayacagınız şeyleri yapacakmış gibi ortaya çıkıp yüzünüzü eskitmeyin.

mavera110 mavera110 kameralara el sallayip halki selamlamayi dusunuyor musun?

Esyalarini aldin mi? Davayi acmissindir herhalde?

Kiminize kızdım kırıldım tatsızlık oldu geldi geçti. 🙃 gel bu sefer guzel guzel konusalim.
Hiçbir hemcinsimin bu duruma düşmesini istemiyorum gunces. Hani vazgeçicekse de keşke adam sürünse böyle affet bi daha dikkat edicem dese. Kadınlarımızın güçlü olmasını istiyorum biz de evlat yetiştiricez çünkü ilk öğretmen annedir. Öfke problemide var Maveranın sinirleri yıpranmış durumda.

Hiçbir hemcinsimin bu duruma düşmesini istemiyorum gunces. Hani vazgeçicekse de keşke adam sürünse böyle affet bi daha dikkat edicem dese. Kadınlarımızın güçlü olmasını istiyorum biz de evlat yetiştiricez çünkü ilk öğretmen annedir. Öfke problemide var Maveranın sinirleri yıpranmış durumda.

Kanarya suraya gelip insan gibi oynamadan dese ki derdim su, sorun suradan cikti, ben boyle dusunuyorum dese inan ki ona yardimci olacak onlarca kisi var. Mavera bize gerizekali muamelesi yaptigi icin cogumuz kiziyoruz. Esine blof yapiyor ama o yaptigina kendisini oyle bir inandiriyor ki bize de ayni masali anlatiyor.

Bosanmak istemiyorum diyene kimse zorla bosan demiyor zaten.

Herkese fikir danisip herkesi kirip dokuyor, sonra kiminize kirildim, kizdim geldi gecti affettim diyor. Cunku o affetmis kendisi cok buyuk bir sahsiyet. Bizim affedip affetmedigimiz cok da fifi onun icin.

Kendi oz elestirimi yaparsam maveranin dusunce yapisi bana asiri ters. Bu sebeple benim de konularinda dalga gecmisligim coktur. Senin konularinda neden bunu yapmiyorum. Etki tepkidir bu. Gelip insan gibi yazsa herkese duzgun cevap verse kendi adima ben de guzel guzel yazarim. Yoksa kalp kirinca bundan mutlu olacak insanlar degiliz. Hepimizin vicdani var.

Maveraninki ofke problemi degil. Ofke problemi olsa o kocaya iki laf eder agzinin payini verir.

Son düzenleme:
Kanaryacim kimse onu bu duruma düşürmüyor ki
Bunu kimse de yapamaz
Kişi kendini bilirse ne istediğini bilirse ne eşinin elinde oyuncak olur ne etrafa karşı
Mavera yazmasa biz nerden bilelim.maveranin hayatini
Geliyor yazıyor ilk konularına bak neler dedik şuan da da diyoruz kendini ezdirme diye
mavera da hoşuma giden tek şey çalışıyor bu onun için oyle güzel bir şey ki
Kimseye muhtaclığı yok heleki kariyeri harika bir iste çalışıyormuş madem böyle bir durumu varken bu işe yaramaz adamı niye çekiyor
Mavera ya bir konusun da dedim ki
Şimdiye bosansaydın ne güzel kendi ayakların üzerindesin kendi hayatını kurardir belki de hayatına gerçekten seni seven önemseyen biri girerdi
Böyle yaptığın sürece eşinin saygısını iyiden kaybediyorsun ve kendine ediyorsun çünkü her giden gün senden bir şey götürüyor dedim

Bana dediği şu madem sende bu akıl var kendi hayatına uygula iste boyle yaparsa herkese saygıyı kaybeder
Çünkü kendine kendi hayatına saygısı olmayanın başkasına olmaz
Hayata dimdik duran ne yaptığını bilen kimseye boyun eğmeyen kadınlara hayranım ve her kadın da böyle olmali

Bu konusun da artık kimse inanmıyor aynen yalancı çoban misali şimdi doğru olsa bile inanan onu dikkate alan kimse yok

Çünkü mavera denince hepimizin aklına konusu yazicak ban alıcak ortadan kaybolup gelip gittikçe hakaretler yagdiricak ama asla boşanmayacak biri geliyor

Üstte yazdım yalancı çoban misali

Son düzenleme:
S Sunshine1 ek olarak hemcinslerine cok uzulen biri ayni hemcinslerine beddua edildiginde de tepki verebilmeli. Bedduaya sessiz kalip surekli hemcinsine uzulmek bana cok samimi gelmiyor.
O konu apayrı ve rezalet bi konu zaten Gunces üzülüyorum derken beddua edicek kadar küçüldüğünden bahsediyorum.

Back
X