Hiçbir hemcinsimin bu duruma düşmesini istemiyorum gunces. Hani vazgeçicekse de keşke adam sürünse böyle affet bi daha dikkat edicem dese. Kadınlarımızın güçlü olmasını istiyorum biz de evlat yetiştiricez çünkü ilk öğretmen annedir. Öfke problemide var Maveranın sinirleri yıpranmış durumda.
Kanaryacim kimse onu bu duruma düşürmüyor ki
Bunu kimse de yapamaz
Kişi kendini bilirse ne istediğini bilirse ne eşinin elinde oyuncak olur ne etrafa karşı
Mavera yazmasa biz nerden bilelim.maveranin hayatini
Geliyor yazıyor ilk konularına bak neler dedik şuan da da diyoruz kendini ezdirme diye
mavera da hoşuma giden tek şey çalışıyor bu onun için oyle güzel bir şey ki
Kimseye muhtaclığı yok heleki kariyeri harika bir iste çalışıyormuş madem böyle bir durumu varken bu işe yaramaz adamı niye çekiyor
Mavera ya bir konusun da dedim ki
Şimdiye bosansaydın ne güzel kendi ayakların üzerindesin kendi hayatını kurardir belki de hayatına gerçekten seni seven önemseyen biri girerdi
Böyle yaptığın sürece eşinin saygısını iyiden kaybediyorsun ve kendine ediyorsun çünkü her giden gün senden bir şey götürüyor dedim
Bana dediği şu madem sende bu akıl var kendi hayatına uygula iste boyle yaparsa herkese saygıyı kaybeder
Çünkü kendine kendi hayatına saygısı olmayanın başkasına olmaz
Hayata dimdik duran ne yaptığını bilen kimseye boyun eğmeyen kadınlara hayranım ve her kadın da böyle olmali
Bu konusun da artık kimse inanmıyor aynen yalancı çoban misali şimdi doğru olsa bile inanan onu dikkate alan kimse yok
Çünkü mavera denince hepimizin aklına konusu yazicak ban alıcak ortadan kaybolup gelip gittikçe hakaretler yagdiricak ama asla boşanmayacak biri geliyor
Üstte yazdım yalancı çoban misali