• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istediğini söyledi...

Freegril

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2007
1.727
23
683
İstanbul
Eşim ayrılmak istiyor nedenini ileriki günlerde anlatırım ama şuan sadece duaya ihtiyacım var.Lütfen benim için dua edin..Kalbim acıyor.

Allah yardımcın olsun canım senin için hayırlısı ne ise o olsun zor bi durum sebebini bilemediğimden birşeyde diyemiyorum herşey Allahtan hakkında hayırlısı diyorum..

elbette dualarım seninle. Allah herkese güç kuvvet huzur versin.

sizde güçlü olmaya çalışın kendinizi hazır hissettiğinizde anlatırsınız. evladınız varsa onlara çok yansıtmamaya çalışın.

karar vermek ve sonuç aşaması en sancılı geçen dönem olsada belki sonrası herşeyden daha güzel geçecektir kimbilir. Allah yardımcınız olsun.

elbette dualarım seninle. Allah herkese güç kuvvet huzur versin.

sizde güçlü olmaya çalışın kendinizi hazır hissettiğinizde anlatırsınız. evladınız varsa onlara çok yansıtmamaya çalışın.

karar vermek ve sonuç aşaması en sancılı geçen dönem olsada belki sonrası herşeyden daha güzel geçecektir kimbilir. Allah yardımcınız olsun.

11 yıllık evliyim ve 9 yaşında bir kızım var.Aslında herşeyi burda açık açık yazmak isterim ama burda tanıyanlar var.Herkes benim buraya üye olduğumu biliyor.Gece 2 de uyandırıp söyledi.İçim doldu paylaşacak kimse yok.Zaten eşim ayrılma sonuçlandıktan sonra herkese söylemekten yana.Bunuda kimse bize müdahale etmesn diye yapıyor.

inşallah ayrılma olmaz da eskisi gibi olursunuz, dua edeceğim sizin için. siz de bol bol kendinizi sevdirme duaları okuyun. rabbim yardımcınız olsun

Ya Kadir YaAllah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah ( bunu günde 100 adet okuyun)

11 yıllık evliyim ve 9 yaşında bir kızım var.Aslında herşeyi burda açık açık yazmak isterim ama burda tanıyanlar var.Herkes benim buraya üye olduğumu biliyor.Gece 2 de uyandırıp söyledi.İçim doldu paylaşacak kimse yok.Zaten eşim ayrılma sonuçlandıktan sonra herkese söylemekten yana.Bunuda kimse bize müdahale etmesn diye yapıyor.

:26: yaa eşiniz çok düşünceli bir adammış. devlet sırrı mı ya bu. ayrıca ne demek gecenin ikisinden uyandırıp bir rüya gördüm dermiş. gibi bunu söylemek:(

bilen bilsin canım üye olduğunu, okuyan okusun ama müdahale edilmesini istenmiyorsa okuyan tanıyan bilen herkes tutup çenesini senin acına ortak olsun.

sen için cayır CAYIR YANARKEN SIRF BİRİLERİ İÇİN PAYLAŞMADAN İÇİNDE Mİ TUTUCAKSIN.:20:

zaten insanın içinde birşeyler bittiyse ölürüm de deseniz değişmez giden gitmeyi kafaya koyduysa sonuç değişmez ki:(

11 yıl az da değilmiş. evlat sahibi insansınız. Allah yardımcınız olsun.

siz bu gece mi öğrendiniz pat diye gerçekten boşanacağınızı:50:

inşallah ayrılma olmaz da eskisi gibi olursunuz, dua edeceğim sizin için. siz de bol bol kendinizi sevdirme duaları okuyun. rabbim yardımcınız olsun

Ya Kadir YaAllah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah ( bunu günde 100 adet okuyun)

İnşallah duanız kabul olur teşekkür ederim.En çokta kızım için canım acıyor.Hiçbirşeyden habersiz yatağında uyuyor çok zor durum.Allah kimseye yaşatmasın.Eşim kararlı gibi hatta haftaiçi davayı açacağını söyledi.Ben önce tamam dedim.SOnra ben boşanmıyorum uğraş biraz dedim ama öyle daha çok yara alacağımızdan korkuyorum.

:26: yaa eşiniz çok düşünceli bir adammış. devlet sırrı mı ya bu. ayrıca ne demek gecenin ikisinden uyandırıp bir rüya gördüm dermiş. gibi bunu söylemek:(

bilen bilsin canım üye olduğunu, okuyan okusun ama müdahale edilmesini istenmiyorsa okuyan tanıyan bilen herkes tutup çenesini senin acına ortak olsun.

sen için cayır CAYIR YANARKEN SIRF BİRİLERİ İÇİN PAYLAŞMADAN İÇİNDE Mİ TUTUCAKSIN.:20:

zaten insanın içinde birşeyler bittiyse ölürüm de deseniz değişmez giden gitmeyi kafaya koyduysa sonuç değişmez ki:(

11 yıl az da değilmiş. evlat sahibi insansınız. Allah yardımcınız olsun.

siz bu gece mi öğrendiniz pat diye gerçekten boşanacağınızı:50:

Yok canım aslında uzun yılların birikimi oluyor.SOnra diyorsun erteliyorsun bizimkide öyle işte.Suçlu aramıyorum çünkü ikimizde suçluyuz.Böyel mutsuzum diyor ama benim ayrıldıktan sonra daha da üzüleceğini biliyorum.

Son düzenleme:
Yok canım aslında uzun yılların birikimi oluyor.SOnra diyorsun erteliyorsun bizimkide öyle işte.Suçlu aramıyorum çünkü ikimizde suçluyuz.

hangimiz biriktirmiyoruz ki:(

sadece geçici minik çözümler bulup o anı kurtarıyoruz. sonra içimizdeki balon şişiyor şişyor bir yerde patlıyor. ve biz bile inanamıyoruz nasıl geldik bugüne...
..ve nasıl kabullendik çok sevrek kurduğumuz yuvayı bir an önce dağıtmayı....

inşallah hayatınızda bir mucize olur ve herşey düzelir.:nazar:

hangimiz biriktirmiyoruz ki:(

sadece geçici minik çözümler bulup o anı kurtarıyoruz. sonra içimizdeki balon şişiyor şişyor bir yerde patlıyor. ve biz bile inanamıyoruz nasıl geldik bugüne...
..ve nasıl kabullendik çok sevrek kurduğumuz yuvayı bir an önce dağıtmayı....

inşallah hayatınızda bir mucize olur ve herşey düzelir.:nazar:

İnşallah...Hayatta ne mucizeler oluyor belki buda olur...

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insaallah

Gönlünüz ferahlasin esmaul hüsna okuyorum sizin icin Rabbim in mübarek ismi dertlerinize derman olsun

Hemen pes etmeyin belki de bı anlık mantıksız duygu ve düşünceler sonucu bu karara vardı esınız Rabbim eşinize de doğru yolu bulma kudreti nasip etsin insaallah

Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insaallah

Gönlünüz ferahlasin esmaul hüsna okuyorum sizin icin Rabbim in mübarek ismi dertlerinize derman olsun

Hemen pes etmeyin belki de bı anlık mantıksız duygu ve düşünceler sonucu bu karara vardı esınız Rabbim eşinize de doğru yolu bulma kudreti nasip etsin insaallah

Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir

Allah razı olsun...

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Bazen söylemesi kolay,fiiliyata döküp iş ciddiye binince zor gelir.Belki eşin söylüyor ama yapmayacak.

İnşallah sorunlarınızı çözersiniz.

Hakkında hayırlısı neyse o olsun.

Bazen söylemesi kolay,fiiliyata döküp iş ciddiye binince zor gelir.Belki eşin söylüyor ama yapmayacak.

İnşallah sorunlarınızı çözersiniz.

Çok uzun uzunn konuştuk o zaten kafasında bitirmiş.Ben hep ileriye dönük hayal kurduğum için yıkıldım.Zaman istedim bende senin gibi kafamda bitirmeme izin ver dedim.Bakalım hayırlısı arada ağlama krizim tutuyor bazen buz gibi katı oluyorum kafam allak bullak...

eğer eşiniz evliliğinizi kesin bitirdiyse yapacağınız pek fazla birşey yok..bu duruma bir an önce alışıp toparlanmaya çalışın.o zaman bundan sonraki hayatınızın daha güzel olması için olsun bütün Dualarımız..Rabbim Hayırlısını versin ikiniz içinde.yardımcınız olsun.

Allah'tan hayırlısı neyse onu dilemek lazım.
sonuç ne olursa olsun dilerim şu an bulunduğunuz durumdan daha iyi olur.
Kalpte beyinde bittiyse yapılacak her hareket kendinizi üzmek adına olur
sebeplerini bilmeden bu kadar yorum yapabiliyorum.
Allah sabrını ve hayırlısını versin sizin adınıza.

ayrılmakta bu kadar karalıysa içinde sana karşı sevgi aşk kalmış mıdır düşünmek lazım.seni sevmeyen biriyle sırf sen istiyorsun diye ya da kızın için devam etmeye çalışmak ne derece doğru.iyi düşün.ama onuru da ayaklar altına alma.dimdik dur.dua et Allah a havale et.belki eşin depresyonda felandır.nedenlerini bilemeyince şudur budur diyemiyoruz ki?:50:

Back
X