Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
elbette dualarım seninle. Allah herkese güç kuvvet huzur versin.
sizde güçlü olmaya çalışın kendinizi hazır hissettiğinizde anlatırsınız. evladınız varsa onlara çok yansıtmamaya çalışın.
karar vermek ve sonuç aşaması en sancılı geçen dönem olsada belki sonrası herşeyden daha güzel geçecektir kimbilir. Allah yardımcınız olsun.
11 yıllık evliyim ve 9 yaşında bir kızım var.Aslında herşeyi burda açık açık yazmak isterim ama burda tanıyanlar var.Herkes benim buraya üye olduğumu biliyor.Gece 2 de uyandırıp söyledi.İçim doldu paylaşacak kimse yok.Zaten eşim ayrılma sonuçlandıktan sonra herkese söylemekten yana.Bunuda kimse bize müdahale etmesn diye yapıyor.
inşallah ayrılma olmaz da eskisi gibi olursunuz, dua edeceğim sizin için. siz de bol bol kendinizi sevdirme duaları okuyun. rabbim yardımcınız olsun
Ya Kadir YaAllah Ya Rahman Ya Allah Ya Rahim Ya Allah Ya Kerim Ya Allah ( bunu günde 100 adet okuyun)
:26: yaa eşiniz çok düşünceli bir adammış. devlet sırrı mı ya bu. ayrıca ne demek gecenin ikisinden uyandırıp bir rüya gördüm dermiş. gibi bunu söylemek
bilen bilsin canım üye olduğunu, okuyan okusun ama müdahale edilmesini istenmiyorsa okuyan tanıyan bilen herkes tutup çenesini senin acına ortak olsun.
sen için cayır CAYIR YANARKEN SIRF BİRİLERİ İÇİN PAYLAŞMADAN İÇİNDE Mİ TUTUCAKSIN.
zaten insanın içinde birşeyler bittiyse ölürüm de deseniz değişmez giden gitmeyi kafaya koyduysa sonuç değişmez ki
11 yıl az da değilmiş. evlat sahibi insansınız. Allah yardımcınız olsun.
siz bu gece mi öğrendiniz pat diye gerçekten boşanacağınızı![]()
Yok canım aslında uzun yılların birikimi oluyor.SOnra diyorsun erteliyorsun bizimkide öyle işte.Suçlu aramıyorum çünkü ikimizde suçluyuz.
hangimiz biriktirmiyoruz ki
sadece geçici minik çözümler bulup o anı kurtarıyoruz. sonra içimizdeki balon şişiyor şişyor bir yerde patlıyor. ve biz bile inanamıyoruz nasıl geldik bugüne...
..ve nasıl kabullendik çok sevrek kurduğumuz yuvayı bir an önce dağıtmayı....
inşallah hayatınızda bir mucize olur ve herşey düzelir.![]()
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insaallah
Gönlünüz ferahlasin esmaul hüsna okuyorum sizin icin Rabbim in mübarek ismi dertlerinize derman olsun
Hemen pes etmeyin belki de bı anlık mantıksız duygu ve düşünceler sonucu bu karara vardı esınız Rabbim eşinize de doğru yolu bulma kudreti nasip etsin insaallah
Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir
Hakkında hayırlısı neyse o olsun.
Bazen söylemesi kolay,fiiliyata döküp iş ciddiye binince zor gelir.Belki eşin söylüyor ama yapmayacak.
İnşallah sorunlarınızı çözersiniz.