cnm bende senin şuan yaşadığın süreçlerden geçtim,geçiyorumda
inanki sen şuan şanslısın bu süreçde sana bir açıklama yapan,sana anlayış gösteren biri var karşında enazından..
benim eşimde biranada karşıma çkıp ben ayrılmak istiyorum,evini arabanı veriyim bitsin dedi..nedenlerini söyledi bunları aşarız dedim bana göre hiçbir sorun yoktu bukadar büyütülecek ama o benden zaman istedi düşünmek için bende tamam ama evine gel burda düşün dedim,o 3 gün ne geldi ne aradı 3 gün sonunda ben aradım defalarca açmadı en sonunda msj attı artık bitti,avukata verdim mahkemeyi açmadıkca anlamayacaksın galiba dedi..yıkıldım
zamanla gerçekler ortaya çıktı..bu kararı çok önce almış,başkası varmış ve aileside biliyormuş
ailesi heryerde beni kötülemiş,eşimde dahil
adam ben burda delidivane onu arraken o yurtdışına gitmiş gününü gün ediyormuş
evi terketti haftalarca bense kızımla tek başıma hem aileme hem kızıma hem çevreye açıklama yapmak için uğraştım
keşke bana gelseydi düşündüm,yürütemeyeceğim kimsenin haberi olmadan halledelim deseydi en azından kzımızı karşımıza lıp birlikte açıklama yapsaydık..arkamdan iş çevirmesi dahada koydu bana..bunları planlıyormuş,yapıyormuş sonrada benimle aynı yatağı paylaşıyormuş..
inanki böylesi daha yıpratıcı,sen şanslısın eğer yürümüyorsa karşılıklı tekrar oturup herşeyi kararlaştırıp bitirin,sonrada kızınızada birlike açıklama yapın...
herşeyin hayırlısı olsun,huzur ve mutluluk herşeyden daha önemli
Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insaallah
Gönlünüz ferahlasin esmaul hüsna okuyorum sizin icin Rabbim in mübarek ismi dertlerinize derman olsun
Hemen pes etmeyin belki de bı anlık mantıksız duygu ve düşünceler sonucu bu karara vardı esınız Rabbim eşinize de doğru yolu bulma kudreti nasip etsin insaallah
Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?