• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ayrılmak istediğini söyledi...

Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederim.Konu benim ailemle yada onun ailesiyle ilgili değil.Tabi bizi bu duruma ''o şunu dedi'' ''o geldi o gelmedi'' gibi şeyler getirdi.Sonra eşim evliliğimizin 3.yılı askere gitti.Kızım 3 aylıktı.İşimizde bize ait.15 ay ben neler çektim emzirdiğim çocuğu anneme bıraktım.Kar kış demeden minibüslerle emzirmeye günde 3-4 kere geldim.15 ay bitti teşekkür beklerken geldi şu parayı ne yaptın.Neden bu kadar kredi kartı harcadın.Hesaplarıma göre şu kadar paramız olması lazım gibi şeyler söyledi.O dönemde çok sinir etti beni.Askerde izin günleri benim ve bebeğimizin yanına gelmeye değil kendi ailesinin yanına gitmeye çalıştı ben alındım diye yine bana kızdı.Kızdı kızdı...Neyse geçmişi karıştırmayayım daha sinir oluyorum çünkü.Kısacası iyi kötü 11 yıl...

canım ikiniz için hatta üçünüz için de en hayırlısı ne ise o olsun insallah.. Hakkınızda hayırlı olanı bir Allah bilir..İnsallah bu dönem yıpratıcı olmaz hiçbiriniz için..En önemlisi de çocugunuz için..
Hayırlısı olsun diyorum ama sunu demekten kendimi de alamıyorum..
Rabbim insallah esınle arana sıcaklık versın..mutlu huzurlu anlayıslıı ve güvenılır bir yuvanız olsun..

Öncelikle Allah yardımcınız olsun bol bol dua edin.Malesef bazı şeyler tek taraflı yürümüyor;üzülmeyin demek şu anda çok anlamsızdır tahmin edebiliyorum.Ama tabi ki bu zor günlerinizi de atlatacaksınız ve keşke daha önceden bu karar gündeme geldiğinde bitseymiş diyeceksiniz.sevgiler..

HZ.ALİ şöyle dua edermiş ALLAHIM gönlümde olanı hakkımda hayırlı eyle ,,hakkımda hayırlı olanada gönllümü razı eyle

cnm benim hakkında hayırlısı ne ise o olsun

allahım bilir herşeyi biz duamızı ederiz

allaha sığın gerisi boş

bu gece yatarken duama sizi de ekleyeceğim.. Allah hakkınızda hayırlı olanı versin.. Allah'a güvenin demekten başka birşey gelmiyor elimden...

Mevlam'dan dilerim acıyan kalbiniz huzur bulsun.
Hakkınızda hangisi hayırlısıysa o nasip olsun, nasip olan gönlünüze hoş gelsin.

Duamda olacaksınız.

Bu erkekler ne kadar nankör oluyor bazen .Yıllarca senin çocuklarını büyütmüş ,ütünü yemeğini yapmış bir insanı gecenin ikisin de uyandırıp rüya gördüm yalanıyla ayrılmak istediğini söylüyorsun ...!

cnm bende senin şuan yaşadığın süreçlerden geçtim,geçiyorumda
inanki sen şuan şanslısın bu süreçde sana bir açıklama yapan,sana anlayış gösteren biri var karşında enazından..
benim eşimde biranada karşıma çkıp ben ayrılmak istiyorum,evini arabanı veriyim bitsin dedi..nedenlerini söyledi bunları aşarız dedim bana göre hiçbir sorun yoktu bukadar büyütülecek ama o benden zaman istedi düşünmek için bende tamam ama evine gel burda düşün dedim,o 3 gün ne geldi ne aradı 3 gün sonunda ben aradım defalarca açmadı en sonunda msj attı artık bitti,avukata verdim mahkemeyi açmadıkca anlamayacaksın galiba dedi..yıkıldım
zamanla gerçekler ortaya çıktı..bu kararı çok önce almış,başkası varmış ve aileside biliyormuş
ailesi heryerde beni kötülemiş,eşimde dahil
adam ben burda delidivane onu arraken o yurtdışına gitmiş gününü gün ediyormuş
evi terketti haftalarca bense kızımla tek başıma hem aileme hem kızıma hem çevreye açıklama yapmak için uğraştım
keşke bana gelseydi düşündüm,yürütemeyeceğim kimsenin haberi olmadan halledelim deseydi en azından kzımızı karşımıza lıp birlikte açıklama yapsaydık..arkamdan iş çevirmesi dahada koydu bana..bunları planlıyormuş,yapıyormuş sonrada benimle aynı yatağı paylaşıyormuş..

inanki böylesi daha yıpratıcı,sen şanslısın eğer yürümüyorsa karşılıklı tekrar oturup herşeyi kararlaştırıp bitirin,sonrada kızınızada birlike açıklama yapın...

herşeyin hayırlısı olsun,huzur ve mutluluk herşeyden daha önemli

cnm bende senin şuan yaşadığın süreçlerden geçtim,geçiyorumda
inanki sen şuan şanslısın bu süreçde sana bir açıklama yapan,sana anlayış gösteren biri var karşında enazından..
benim eşimde biranada karşıma çkıp ben ayrılmak istiyorum,evini arabanı veriyim bitsin dedi..nedenlerini söyledi bunları aşarız dedim bana göre hiçbir sorun yoktu bukadar büyütülecek ama o benden zaman istedi düşünmek için bende tamam ama evine gel burda düşün dedim,o 3 gün ne geldi ne aradı 3 gün sonunda ben aradım defalarca açmadı en sonunda msj attı artık bitti,avukata verdim mahkemeyi açmadıkca anlamayacaksın galiba dedi..yıkıldım
zamanla gerçekler ortaya çıktı..bu kararı çok önce almış,başkası varmış ve aileside biliyormuş
ailesi heryerde beni kötülemiş,eşimde dahil
adam ben burda delidivane onu arraken o yurtdışına gitmiş gününü gün ediyormuş
evi terketti haftalarca bense kızımla tek başıma hem aileme hem kızıma hem çevreye açıklama yapmak için uğraştım
keşke bana gelseydi düşündüm,yürütemeyeceğim kimsenin haberi olmadan halledelim deseydi en azından kzımızı karşımıza lıp birlikte açıklama yapsaydık..arkamdan iş çevirmesi dahada koydu bana..bunları planlıyormuş,yapıyormuş sonrada benimle aynı yatağı paylaşıyormuş..

inanki böylesi daha yıpratıcı,sen şanslısın eğer yürümüyorsa karşılıklı tekrar oturup herşeyi kararlaştırıp bitirin,sonrada kızınızada birlike açıklama yapın...

herşeyin hayırlısı olsun,huzur ve mutluluk herşeyden daha önemli

Sizin Kızınız kaç yaşında ? Allah sizede yardımcı olsun gerçekten çok zormuş.

maalasef erkek kafasında bitirdiyse bitmiştir o evlilik demektir ama bayan bosanmak istiyorum dediyse acık kapı var hala demektir...cnm kızınız için hayırlısı budur belki Allaha sığın..üzüldüm dile kolay 11 yıl

Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir

Bu duayı anlayamadım rica etsem daha açık yazarmısınız ebced değeri 20 olunca yani normal 20 defamı okuyacağız. Bir de bu Ya Vedud c.c yi anlayamadım tşk ederim.

Allah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin insaallah

Gönlünüz ferahlasin esmaul hüsna okuyorum sizin icin Rabbim in mübarek ismi dertlerinize derman olsun

Hemen pes etmeyin belki de bı anlık mantıksız duygu ve düşünceler sonucu bu karara vardı esınız Rabbim eşinize de doğru yolu bulma kudreti nasip etsin insaallah

Esler arasında sevgiyi kuvvetlendirmek icin Ya Vedud c.c okuyun Ebced degeri 20 adettir

her gün eşinizin size olan sizin de eşinize olan sevgisinin artması için 20 defa YA VEDUD YA ALLAH diyorsunuz. sesli ya da sessiz fark etmez. abdestli olsa güzel olur ama abdestsiz ve regl dönemlerinde de okunabilir. genelde insanlar regl döneminde okumak istemiyorlar o nedenle yazdım. Allah yardımcınız olsun.

Arkadaşım erkek de kadında son noktaya gelmeden yada sevgisi tükenmeden böyle bir karar almıyor. Dile kolay beraber geçen yıllar ve bir kız çocuğu. Ama altından kalkmak zor tabii. Hele hazırlıksız yakalanmak şok etkisi yaratır elbette. Önce kızınızı düşünün insan annelıktende, babalıktanda boşanamıyorkı. Kızınızı hazırlamaya çalışın travma yaşıyacaktır yavrum. Umarım eşinizin fikri değişir yuvanızı kurtarırsınız. Allahım yardımcınız olsun dualarımızın karşılığını versin inşallah

Merhaba ozgur,su anda sok olmus durumdayım.hayırlısı ne ıse o olsun kardesım,ıstersen 1001 amennerresulı okuyalım sana.kım benımle beraber okuyabılır?

Canım,topıkce hepımız cok uzulduk yaa,bıtanem,arada takıl bızle,dertles ıstersen canım benım,allah buyuk,hayırlısı ne ıse o olur ınsaallah,merak etme

Back
X