Erkek İnfertilitesi EŞİM AZOSPERM NE YAPMALIYIM? :'(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

Ervali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2014
290
458
158
Benim eşim azosperm ve varikoseli var hiç sperm olmadigini söyledi doktorlar genetik testi oldu ve sonuç bekliyoruz bu durumda olan bir sürü insan var ve çok zor yoldan geçmiş ben çok korkuyorum ve cok fazla bilgim olmadigi icin hep araştırıyorum çok üzgünüm ne yapacagimi bilmiyorum bir sürü yorum var ama onlarin içinden kendi derdimi bulacak takatim yok :'((((( nolur bana fikir verin varikoselden kaynakli olabilir mi azosperm olması..tup bebek tedavisinde şansımız olur mu doktorlar en iyi ihtimal tüp bebek demis hiç spermi olmayanlar microtese mi yaptiriyo mikrotese yaptıranlar var mi bana bilgi verin şuan kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum

canım ALLAHIM sabır ve şifa versın ınsallah.cok zor bır durum gercekten.zorlu bır surec.oncelıkle sen sabırlı ol.esıne destek ol.zamanla alısıyor ınsan benım esşim azosperm degıl ama bızde ugrasıyoruz sperm sayısı az. bızde ılk duydugumuzda cok uzulduk ama alıstık sımdı tedavı goruyo esım.rabbım herkesın gonlune gore versın ıns

Geçmiş olsun cnm benimde eşim azosprem bizde öğreneli 4 ay oldu 2 aydır tedavi görüyor cnm alışrsın zamanla ben 1 ay ağladm ama şimdi alıştım

Amin Rabbim herkesin diledigini kendisine versin zor ve ne yapacagimi bilmiyorum ama imtihan olduğunu hissetikce eyyup sabrı istiyorum :'((

Geçmiş olsun cnm benimde eşim azosprem bizde öğreneli 4 ay oldu 2 aydır tedavi görüyor cnm alışrsın zamanla ben 1 ay ağladm ama şimdi alıştım

Peki canim ne tedavi görüyorsunuz bize tedavi vermediler bekliyoruz şuan

Amin Rabbim herkesin diledigini kendisine versin zor ve ne yapacagimi bilmiyorum ama imtihan olduğunu hissetikce eyyup sabrı istiyorum :'((
amın canımmm tez zamanda ınsallah hayırlısından herkesın ımtıhanı farklı ıste.sizin farklı benım farklı cok zor gercekten ama beklemmek sabırla en guzewli

amın canımmm tez zamanda ınsallah hayırlısından herkesın ımtıhanı farklı ıste.sizin farklı benım farklı cok zor gercekten ama beklemmek sabırla en guzewli

Beklemek lazım evet ama yaş geçiyo yaş geçtikçe de korkuyorum ama Rabbimin dilediği olacak canım dualasalim inşallah sadece kendi nefsime değil tüm bu sıkıntıyı çeken kardeşlerime dua ediyorum artık kişi başı 500 yasin okuduk yetmiş fetih doner fatiha ve binbir fatiha okunacak gerekirse tefriciye ve aklima karsima gelecek bütün dualar hepsinin içinde sizlerde olursunuz inşallah dua edelim

CANIMM ALLAHIM kabul etsın ınsallahhhh bızleride kat dualarına.ben rabbımden ısterken önce herkese sonra bana dıye dılıyorum. allahım hayallerımıze kavustursun ınsalah

Tese dediler bize bizde tesede bulunmaz bunu kaldıramayız diye 6 ay tedavi görecez veya daha fazla iğne kullanıyor eşim bide bitkisel ilaçlar hap kullanıyor

Canım öncelikle rabbim yardımcınız olsun. Benim eşimde öyleydi. 1 sene Dr.celalettin Peru da tedavi gördü sperm sayısı 450 bine çıktı. Ikinci tüp bebek denememde hamile kaldım. Zor bir süreç rabbim sizinde yüzünüzü güldürsün. Seni çok iyi anlıyorum. Geçen sene bizde bu dertle uğraşıyorduk. Cok şükür sperm çıkışı oldu inşallah sizinde olur bebeğinize kavusursunuz

Allah razı olsun kardeşim bize hiç tedavi sürecinden bahsetmediler azosperm ve varikosel hastasi birine tedavi şansi veriliyo mu peki?

Allah razı olsun kardeşim bize hiç tedavi sürecinden bahsetmediler azosperm ve varikosel hastasi birine tedavi şansi veriliyo mu peki?
Veriliyor tabiki cemrem29 nickli arkadaş var eşinde hiç sperm yoktu. Iki kere microtese olmuş ve sperm bulunamamış celalettin beyde tedaviye başlamış 1 milyon sperm çıkışı oldu ve tedaviye başlayacak. Sizde kendisi ile irtibata geçebilirsiniz. Dr.celalettin Peru Eşi azosperm olanlar gelin burada dertleselim topiginde arkadaşlar yardımcı olur canım :)

Bizde ii aydır celalettin hocada tedavi görüyoruz cnm çok sevindim cnm ii gitmesine tedavinin peki eşinizşn hormolları kromozom testi nasıl

Bizde ii aydır celalettin hocada tedavi görüyoruz cnm çok sevindim cnm ii gitmesine tedavinin peki eşinizşn hormolları kromozom testi nasıl
Hormon testleri normaldi kromozomları da iyiydi. Pregnly ve menegon kullandı. Ersel beyin verdiği bitkisel ilaçları kullandı 2013 Kasım ayında tedaviye başladık. Mayıs ayında ilk tüp bebek denememiz oldu ama tutmadı. Ikindi deneme eylül ayında oldu ve cok sükür hamileyim. Inşallah rabbim sizlerede bugünleri yaşatır bol bol dua ediyorum. Rabbim tüm isteyenlere bugünleri nasip etsin :)

Canim varikosel varmis bence onuda ortadan kaldirn cogu doktor bunun azospermi sebebi olmadigini soylesede duydugum bi kac.doktor bunu onemsiyor. Benm esimde azospermi esimde solda 2.6mm varikosel var gittgmz doktorlar onemsemedi mufit hocaya gidicez bizde insallah. Btd arkadasimizn eside azospermiydi varikosel ameliyatindan sonra sperm cikisi.oldu. bu konuda iyi olan bir.doktora gidebilirsinz canim

Canim Hacettepe ye gitti eşim orda bakıldı ona varikosel ameliyatı için genetik testini bekleyin dediler ben bide cupping therapy diye bişey duydum onun arastirmasindayim görüştük onlarla da karşımiza çok cikan bi durum değil dediler ama bu tür hastalara 4 seans uyguluyoruz eger duzelme varsa evet siz bizim hastamizsiniz diyoruz ve devam ediyoruz dediler yok eger degilse micro teseye yonlendiriyoruz varikosel ameliyatini onermiyoruz dedi çünkü varikoselse biz bunun tedavisini Allahin izniyle yaparız dediler bizde simdi genetik ttesti cikmadan bu merkeze gitmeyi düşünüyoruz rabbim belki de sifayi nu sekilde verecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…