Erkek İnfertilitesi EŞİM AZOSPERM NE YAPMALIYIM? :'(((

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi
Darısı bizim basimiza insallah bizimde 1.tutmadı 2.bayramdan sonra tekrar gitcez

Darısı bizim basimiza insallah bizimde 1.tutmadı 2.bayramdan sonra tekrar gitcez
2.si tutacak inşaallah minik survivor sana sıkı sıkı sarılacak,sadece pozitif olun,olurmu tutarmı tutmaz mı düşüncesini geçin ve mutlu hissedin,transferden sonra da asla belirti arayıp o günlerinizi heba etmeyin:)

Darısı bize inşallah benim de eşim inmemiş testis daha doğrusu indirilmiş ama bi fayda olmamiş azosperm olduğumuza göre fsh falan yuksekmiydi eşinin normalmiydi

Buğun kandil bize bol bol dua et sen anlarsın bizim halimizden şu an herşey bebek oldu yaşamak icin yaşıyo gibiyim :-(

Buğun kandil bize bol bol dua et sen anlarsın bizim halimizden şu an herşey bebek oldu yaşamak icin yaşıyo gibiyim :-(
Tabiiki ederim etmezmiyim hiç,dilimden düşürmüyorum zaten isteyen herkese diye,siz de tese falan oldu mu ne aşamadasınız?ama bu işte moral önemli bilşyorum hem de çok iyi anlıyorum ama inan ki öyle

Tabiiki ederim etmezmiyim hiç,dilimden düşürmüyorum zaten isteyen herkese diye,siz de tese falan oldu mu ne aşamadasınız?ama bu işte moral önemli bilşyorum hem de çok iyi anlıyorum ama inan ki öyle
Biz Kaan hocada tedavideyiz tese olmadık daha fsh 45 testosteron alt sınırda hepsi karışık anlican testisler atrofi butun sorun bizde mevcut

Allah yardımcınız olsun,Rabbim büyük sonsuz merhamet sahibi,yeter ki adım atıp bıkmadan usanmadan hayırlısı ile isteyelim.duacınızım

Darısı bize inşallah benim de eşim inmemiş testis daha doğrusu indirilmiş ama bi fayda olmamiş azosperm olduğumuza göre fsh falan yuksekmiydi eşinin normalmiydi

Canım eşim de azosperm ve tedavi öncesi fsh 55ti yani aşırı fazla idi tedaviden sonra ise 5 e düştü, tesede sperm bulundu çok şükür tüp bebek için bekliyoruz biz de

Canım eşim de azosperm ve tedavi öncesi fsh 55ti yani aşırı fazla idi tedaviden sonra ise 5 e düştü, tesede sperm bulundu çok şükür tüp bebek için bekliyoruz biz de
Süpeeerr çok sevindim adınıza,inşaallah gelsin bebiş ozaman:)bu gece bol bol isteme zamanı desenize:)

Sevindim inşallah bizdede bulunur tedaviyi kimde oldunuz tese olmadan önce tedavi oldunuz yani

İğnemi kullandı eşin tedaviniz kaç ay sürdü bitkisel bişiler de kullandımı eşin cokmu sordum ne kusura bakma valla

Sevindim inşallah bizdede bulunur tedaviyi kimde oldunuz tese olmadan önce tedavi oldunuz yani

İnşallah canım evet öncelikle eşim iğne vuruldu yaklaşık 6 ay süre boyunca, fsh en son 5. Ayda 5 e düşmüştü ondan sonra ölçtürmedik bile..Doktorumuz fulya da Tansel Kaplancan, zaten fsh düşmeden tese yapamam demişti çok şükür herşey yolunda gitti
Eşinin fshı nasıl, o da iğne mi vuruluyor?
Bitkisel birşeyler kullandı mı diye sormuşsun, doktorun tavsiye ettiği herhangi birşey yoktu.ancak eşim kendisi araştırıp birşeyler aldı ama olumlu mu olumsuz mu etkiledi bilemiyorum, ameliyata kadar hep kullandı o.internetten çakşır suyu, ara ara kırmızı kore gingsengi ve arı sütü ve polen de kullandı

öncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum benim eşimde de azosperm rahatsızlıgı var micro tese ameliyatı oldu ve tüp bebek şansımızda yok bizim sperm olmadığı için.... kök hücre bekliyoruz Allah büyüttür..

Spermatit olmadığı tüp bebekte çıkmadığı için miii

Vee yıllar sonra tekrar yazıyorum şimdi 2.5 yaşında ikizlerim var :) dünya bir imtihandan ibaret yeterki isyanımız olmasın

Vee yıllar sonra tekrar yazıyorum şimdi 2.5 yaşında ikizlerim var :) dünya bir imtihandan ibaret yeterki isyanımız olmasın
Nasıl yani ayy çok sevindim Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallah
Peki neler yaptınız neler kullandınız tedavi gördünüz mü kısaca paylaşır mısınız?

Bilmem unuttuk gitti desem yeridir,kısaca micro tese için bir ümit gittiğimiz tüp bebek merkezinde elimiz dolu çıktık micro tesesiz..:) tedavi falan da uygulanmadı aslında sadece doppler ultrason falan çekildi bir 50 gün hastanelerde çözüm aradı eşim bensiz..ankaraya gitmişti... Sonra ameliyat dediler riskleri vardı biz bi sene bekledik en son o ameliyat yerine micro tese olmak istedik gittiğimiz t.bebek merk.de bize gerek olmadığını milyonlarca hücre bulunduğunu söylediler tüp bebek tedavisine başladık zaman kaybetmemek adına sonra ikizlere hamile kaldım şimdi 2.5 yaşındalar işte öyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…