Darısı bizim basimiza insallah bizimde 1.tutmadı 2.bayramdan sonra tekrar gitcezinmemiş testis sorundu,küçükken babaannesi farketmiş ama biraz geç kalınmış.10 aydır çocuk istiyorduk olmuyorduönce bengittim doktora herşey güzel çıktı sonra eşim gitti ve malum sonuç,gece gündüz ağladım başta,sonra ne yapabiliriz dedik ve bir arkadaş tavsiyesi ile bülent baysalla tanıştık florance nightingale da.tekrar tahliller yapıldı hem eşime hem bana sorun çukmadı ve tese dedi hoca.tese sonucunda yüzden fazla sperm bulundu vesonrası tüpbebek işlemleri.ilki tutmadı 2. Sinde hamile kaldım.kızım şuan2 aylık.allahım darısı tüm isteyenlere inşaallah
2.si tutacak inşaallah minik survivor sana sıkı sıkı sarılacak,sadece pozitif olun,olurmu tutarmı tutmaz mı düşüncesini geçin ve mutlu hissedin,transferden sonra da asla belirti arayıp o günlerinizi heba etmeyin:)Darısı bizim basimiza insallah bizimde 1.tutmadı 2.bayramdan sonra tekrar gitcez
Darısı bize inşallah benim de eşim inmemiş testis daha doğrusu indirilmiş ama bi fayda olmamiş azosperm olduğumuza göre fsh falan yuksekmiydi eşinin normalmiydiinmemiş testis sorundu,küçükken babaannesi farketmiş ama biraz geç kalınmış.10 aydır çocuk istiyorduk olmuyorduönce bengittim doktora herşey güzel çıktı sonra eşim gitti ve malum sonuç,gece gündüz ağladım başta,sonra ne yapabiliriz dedik ve bir arkadaş tavsiyesi ile bülent baysalla tanıştık florance nightingale da.tekrar tahliller yapıldı hem eşime hem bana sorun çukmadı ve tese dedi hoca.tese sonucunda yüzden fazla sperm bulundu vesonrası tüpbebek işlemleri.ilki tutmadı 2. Sinde hamile kaldım.kızım şuan2 aylık.allahım darısı tüm isteyenlere inşaallah
Buğun kandil bize bol bol dua et sen anlarsın bizim halimizden şu an herşey bebek oldu yaşamak icin yaşıyo gibiyim :-(inmemiş testis sorundu,küçükken babaannesi farketmiş ama biraz geç kalınmış.10 aydır çocuk istiyorduk olmuyorduönce bengittim doktora herşey güzel çıktı sonra eşim gitti ve malum sonuç,gece gündüz ağladım başta,sonra ne yapabiliriz dedik ve bir arkadaş tavsiyesi ile bülent baysalla tanıştık florance nightingale da.tekrar tahliller yapıldı hem eşime hem bana sorun çukmadı ve tese dedi hoca.tese sonucunda yüzden fazla sperm bulundu vesonrası tüpbebek işlemleri.ilki tutmadı 2. Sinde hamile kaldım.kızım şuan2 aylık.allahım darısı tüm isteyenlere inşaallah
Darısı bize inşallah benim de eşim inmemiş testis daha doğrusu indirilmiş ama bi fayda olmamiş azosperm olduğumuza göre fsh falan yuksekmiydi eşinin normalmiydi[/fsh sınırın çok az üstündeydi ama doktor sorun değil demişti,sperm var çıkış yok durumuydu
Tabiiki ederim etmezmiyim hiç,dilimden düşürmüyorum zaten isteyen herkese diye,siz de tese falan oldu mu ne aşamadasınız?ama bu işte moral önemli bilşyorum hem de çok iyi anlıyorum ama inan ki öyleBuğun kandil bize bol bol dua et sen anlarsın bizim halimizden şu an herşey bebek oldu yaşamak icin yaşıyo gibiyim :-(
Biz Kaan hocada tedavideyiz tese olmadık daha fsh 45 testosteron alt sınırda hepsi karışık anlican testisler atrofi butun sorun bizde mevcutTabiiki ederim etmezmiyim hiç,dilimden düşürmüyorum zaten isteyen herkese diye,siz de tese falan oldu mu ne aşamadasınız?ama bu işte moral önemli bilşyorum hem de çok iyi anlıyorum ama inan ki öyle
Darısı bize inşallah benim de eşim inmemiş testis daha doğrusu indirilmiş ama bi fayda olmamiş azosperm olduğumuza göre fsh falan yuksekmiydi eşinin normalmiydi
Süpeeerr çok sevindim adınıza,inşaallah gelsin bebiş ozaman:)bu gece bol bol isteme zamanı desenize:)Canım eşim de azosperm ve tedavi öncesi fsh 55ti yani aşırı fazla idi tedaviden sonra ise 5 e düştü, tesede sperm bulundu çok şükür tüp bebek için bekliyoruz biz de
Sevindim inşallah bizdede bulunur tedaviyi kimde oldunuz tese olmadan önce tedavi oldunuz yaniCanım eşim de azosperm ve tedavi öncesi fsh 55ti yani aşırı fazla idi tedaviden sonra ise 5 e düştü, tesede sperm bulundu çok şükür tüp bebek için bekliyoruz biz de
İğnemi kullandı eşin tedaviniz kaç ay sürdü bitkisel bişiler de kullandımı eşin cokmu sordum ne kusura bakma vallaCanım eşim de azosperm ve tedavi öncesi fsh 55ti yani aşırı fazla idi tedaviden sonra ise 5 e düştü, tesede sperm bulundu çok şükür tüp bebek için bekliyoruz biz de
Sevindim inşallah bizdede bulunur tedaviyi kimde oldunuz tese olmadan önce tedavi oldunuz yani
Spermatit olmadığı tüp bebekte çıkmadığı için miiiöncelikle çok geçmiş olsun zor bir durum benim eşimde de azosperm rahatsızlıgı var micro tese ameliyatı oldu ve tüp bebek şansımızda yok bizim sperm olmadığı için.... kök hücre bekliyoruz Allah büyüttür..
Nasıl yani ayy çok sevindim Allah evlatlarınızı size bağışlasın inşallahVee yıllar sonra tekrar yazıyorum şimdi 2.5 yaşında ikizlerim var :) dünya bir imtihandan ibaret yeterki isyanımız olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?