Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde bu durumu am bır yıl once öğrenmiştik,yurtdısındaydık varıkosel amlıyatı dendı orda yaptırmyo göze alamadık ve memlektımıze gelıp yaptırdık ama ameliyattan 6 ay sonra bugun sonucumuzn gene sıfır olduğunu ogrendık. sana yol gösteren varsa yada gösterecek varsa lütfen benıde gorunBenim eşim azosperm ve varikoseli var hiç sperm olmadigini söyledi doktorlar genetik testi oldu ve sonuç bekliyoruz bu durumda olan bir sürü insan var ve çok zor yoldan geçmiş ben çok korkuyorum ve cok fazla bilgim olmadigi icin hep araştırıyorum çok üzgünüm ne yapacagimi bilmiyorum bir sürü yorum var ama onlarin içinden kendi derdimi bulacak takatim yok :'((((( nolur bana fikir verin varikoselden kaynakli olabilir mi azosperm olması..tup bebek tedavisinde şansımız olur mu doktorlar en iyi ihtimal tüp bebek demis hiç spermi olmayanlar microtese mi yaptiriyo mikrotese yaptıranlar var mi bana bilgi verin şuan kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum
Canim gerçekten zor bir durum ama ben alıştım sanırım eger Varikosel ve azosperm varsa varikoselin yuzde yüz sonuç vermeyecegini doktorun söylemiş olmasi lazım zaten once bi onu yok edelim demiş doktor sonraya Allah kerim der gibi,simdi sizin ameliyat olmaniz normal yoldan olacağı anlamina gelmiyo ameliyat dahi olsa yinede tüp bebek yapılması lazım siz bir ümit ameliyat olmussunuz ama çıkışı olan çok ax insan var yine de tüp bebek yapıyorlar size tavsiyem en yakın zamanda tüp bebek ve micro tese tedavisine baslamaniz,bu arada arastirmalarima göre varikosel ameliyatının micro tesede hücre bulunması için önemli bi etken olduğunu soylemeden gecemeyecegim,ve genetik testi olmadan varikosel ameliyatı da yapilamamali azosperm hastalarinda, eger genetikte bir problem varsa varikosel ameliyatı olmanin hic bir ehemmiyeti yokmus,siz genetik testi oldunuz mu peki?Bizde bu durumu am bır yıl once öğrenmiştik,yurtdısındaydık varıkosel amlıyatı dendı orda yaptırmyo göze alamadık ve memlektımıze gelıp yaptırdık ama ameliyattan 6 ay sonra bugun sonucumuzn gene sıfır olduğunu ogrendık. sana yol gösteren varsa yada gösterecek varsa lütfen benıde gorun![]()
Zaman kaybetmeden iyi bi doktor bulun ankara kaan aydos ist emre bey en iyileri umarım genetik sorun yoktur biz tese olduk çıkmadı tedavide bi işe yaramıyorBenim eşim azosperm ve varikoseli var hiç sperm olmadigini söyledi doktorlar genetik testi oldu ve sonuç bekliyoruz bu durumda olan bir sürü insan var ve çok zor yoldan geçmiş ben çok korkuyorum ve cok fazla bilgim olmadigi icin hep araştırıyorum çok üzgünüm ne yapacagimi bilmiyorum bir sürü yorum var ama onlarin içinden kendi derdimi bulacak takatim yok :'((((( nolur bana fikir verin varikoselden kaynakli olabilir mi azosperm olması..tup bebek tedavisinde şansımız olur mu doktorlar en iyi ihtimal tüp bebek demis hiç spermi olmayanlar microtese mi yaptiriyo mikrotese yaptıranlar var mi bana bilgi verin şuan kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum
Çok şükür genetigimizde bi problem çıkmadı fsh ve volum düşük onlardan dolayı tikanikliktan supheleniliyo araştırma da şuan ankarada Rabbim en hayırlı sonucu bize göstersin inşallah sizin problem neydi canım azsperm dışında bişey varmiydi nasıl bi tedavi uygulandi size?Zaman kaybetmeden iyi bi doktor bulun ankara kaan aydos ist emre bey en iyileri umarım genetik sorun yoktur biz tese olduk çıkmadı tedavide bi işe yaramıyor
Genetik sorun var canim tese olduk sperm cikmadi 6 aydir igne tedavisindeyiz ama kaan aydos ilaclar testise gitmiyor bu yuzden fsh dusuremiyoruz tikaniklik genetik promlem kadar zor degil allah yardimcimiz olsun insallah guzel haberleri alirsinÇok şükür genetigimizde bi problem çıkmadı fsh ve volum düşük onlardan dolayı tikanikliktan supheleniliyo araştırma da şuan ankarada Rabbim en hayırlı sonucu bize göstersin inşallah sizin problem neydi canım azsperm dışında bişey varmiydi nasıl bi tedavi uygulandi size?
Allah hepimizin yardımcısı olsun sabir ve uzun zaman gerektiren bi dönemGenetik sorun var canim tese olduk sperm cikmadi 6 aydir igne tedavisindeyiz ama kaan aydos ilaclar testise gitmiyor bu yuzden fsh dusuremiyoruz tikaniklik genetik promlem kadar zor degil allah yardimcimiz olsun insallah guzel haberleri alirsin
Malesef canım sinavimiz zorAllah hepimizin yardımcısı olsun sabir ve uzun zaman gerektiren bi dönem![]()
Canim eger sperm hücresi var ve yolları aciksa dedigin gerçekten çok doğru ama bizde öyle değil önce sperm hücresi yok dendi şimdi tıkanıklık var ve açılması çok zor yoksa bizde üretim varmış ama şimdi hersey yine değişti esime once micro tese dendi sonra baska bi doktor tikanik var onu halledelim dedi şimdi başka bi doktor Varikosel çok ileri derecede bu hal hiç sperm olmamasi için yeterli bir neden dedi bakalım neler olacakMerhaba arkadaşlar bu konuyu görünce yazmak istedim benim eşimin spermiyogram sonuçları çok düşüktü ve Tüp bebekten başka olmaz dedi dr ama biz 1 ay dan beri keciboynuzu kuru yapıyoruz ve 1 ayin sonunda bi test daha yaptirdik sonuç inanılmaz yükselmiş geçen haftalarda yaptirdik ve Dr baya bi yükselmiş maşallah dedi.sizede önermek istedim Rabbim yardimci olsun inşallah arkadaşlar.
Allahım kolay gecirsin sadece duaya sarıldım ona sarildikca da herşey değişiyo hayir olsun inşallahMalesef canım sinavimiz zor
Allah yardımcımız olsun vardır beklememisin de bir hayriAllahım kolay gecirsin sadece duaya sarıldım ona sarildikca da herşey değişiyo hayir olsun inşallah
Canim eger sperm hücresi var ve yolları aciksa dedigin gerçekten çok doğru ama bizde öyle değil önce sperm hücresi yok dendi şimdi tıkanıklık var ve açılması çok zor yoksa bizde üretim varmış ama şimdi hersey yine değişti esime once micro tese dendi sonra baska bi doktor tikanik var onu halledelim dedi şimdi başka bi doktor Varikosel çok ileri derecede bu hal hiç sperm olmamasi için yeterli bir neden dedi bakalım neler olacak
Benim eşim de azosperm ve varikoseli vardı. 1 yıl celalettin Peru da tedavi gördü. Ben suan çok şükür hamileyim. Inşallah rabbim sizede bir çıkış kapısı göstersin ve bir bebeğiniz olsunBenim eşim azosperm ve varikoseli var hiç sperm olmadigini söyledi doktorlar genetik testi oldu ve sonuç bekliyoruz bu durumda olan bir sürü insan var ve çok zor yoldan geçmiş ben çok korkuyorum ve cok fazla bilgim olmadigi icin hep araştırıyorum çok üzgünüm ne yapacagimi bilmiyorum bir sürü yorum var ama onlarin içinden kendi derdimi bulacak takatim yok :'((((( nolur bana fikir verin varikoselden kaynakli olabilir mi azosperm olması..tup bebek tedavisinde şansımız olur mu doktorlar en iyi ihtimal tüp bebek demis hiç spermi olmayanlar microtese mi yaptiriyo mikrotese yaptıranlar var mi bana bilgi verin şuan kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum
Amin canım çok sagol cumlemizin inşallahRabbim yardımcınız olsun..İnanç ve dua da önemli inşallah sağlık ve sıhhat versin Rabbim . hayırlı evlatlar iniz olsun inşallah. .ya Şafi ismiyle
Aaa ne güzel canım maşallah yaa rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahBenim eşim de azosperm ve varikoseli vardı. 1 yıl celalettin Peru da tedavi gördü. Ben suan çok şükür hamileyim. Inşallah rabbim sizede bir çıkış kapısı göstersin ve bir bebeğiniz olsun
Sağol canım amin rabbim sizede bugünleri göstersin. En baştan anlatayım. Ben 22 eşim 28 yaşında. 2012 Kasım ayında evlendik. Erken dedik 6 ay çocuk düşünmedik. Sonra bi 6 ay da denemeler oldu ama hamile k alamıyorum. Doktora gidiyorum bişey yok diyorlar. Artık eşime sıra geldi. Sen de bi muayene ol dedim ve devlet hastanesi üroloji doktorundan randevu aldık eşim gitti. Bazı kan tahlili ve spermiogram testi istedi. Sperm testinde 0 yazıyordu. Beynimizden vurulmusa döndük. Hiç böyle bişey beklemiyordum. Sonra özel bi hastane üroloji doktoruna gitti. Oda bizi istanbul Laboratuvarına gönderdi. Esim ordada test verdi. Sonuç yine koca bir 0 dı. Cok zor günlerdi. Seni çok iyi anlıyorum. Doktorlar ameliyat diyorlardı Microtese diyorlardı. Sonra nette araştırma yapmaya başladım. Burda eşi azosperm olanlar burada dertleselim topiginde arkadaşlar celalettin Peru yu tavsiye ettiler. Ameliyatsız bir tedavi süreciydi. Esim randevu aldı ve beraber gittik. Cok iyi güler yüzlü samimi içten bir doktor. Allah ondan razi olsun. Bize yazdı çizdi anlattı. Bir zamanlar onada sperm yok denilmis çünkü. Bizi bizden başkası anlayamazdi. Eşimi spermiogram testi vermesi için Arif beye yönlendirdi. Test verdi ve biz eve geldik telefon bekliyorduk. E-posta yoluyla bize sonucu atacakti. Ve test sonucumuz geldi büyük bir heyecanla bilgisayar başında açılacak sayfayi bekliyorduk. Ne yazıyordu biliyor musun. Spermiogram incelemesinde 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü yazıyordu. Sok olduk sevinçten bi yere sigamiyorduk. Esim Arif beyi aradı teşekkür etti. Çünkü herkes onun gibi ayrıntılı incelemiyordu. Başladık tedaviye eşim 1 yıla yakın iğne ve bitkisel tedavi gördü. Varikosel de vardı ama ameliyat olacak kadar değildi. Ara ara eşim sperm testi verip kontrol oluyordu. Bi gün test verdi ve sperm sayısı 450 bine yükseldi. Celalettin Hoca bizi hemen tüp bebek için dr. Murat keskin e gönderdi. Ilk tedavimiz olduk ama tutmadı, 2 ay sonra tekrar denedik ve cok sukur ben hamileydim. Iste bu bizim hikâyemiz. Sizlere umut olsun. RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN BUGUNLERI.Aaa ne güzel canım maşallah yaa rabbim sag salim kucagina almayi nasip etsin insallahne tedavisi gördünüz varikosel ameliyati oldu mu eşin micro teseyle mi oldu biraz bahseder misin? Hazır bulmuşken sorayım sana
![]()
Maşallah canımSağol canım amin rabbim sizede bugünleri göstersin. En baştan anlatayım. Ben 22 eşim 28 yaşında. 2012 Kasım ayında evlendik. Erken dedik 6 ay çocuk düşünmedik. Sonra bi 6 ay da denemeler oldu ama hamile k alamıyorum. Doktora gidiyorum bişey yok diyorlar. Artık eşime sıra geldi. Sen de bi muayene ol dedim ve devlet hastanesi üroloji doktorundan randevu aldık eşim gitti. Bazı kan tahlili ve spermiogram testi istedi. Sperm testinde 0 yazıyordu. Beynimizden vurulmusa döndük. Hiç böyle bişey beklemiyordum. Sonra özel bi hastane üroloji doktoruna gitti. Oda bizi istanbul Laboratuvarına gönderdi. Esim ordada test verdi. Sonuç yine koca bir 0 dı. Cok zor günlerdi. Seni çok iyi anlıyorum. Doktorlar ameliyat diyorlardı Microtese diyorlardı. Sonra nette araştırma yapmaya başladım. Burda eşi azosperm olanlar burada dertleselim topiginde arkadaşlar celalettin Peru yu tavsiye ettiler. Ameliyatsız bir tedavi süreciydi. Esim randevu aldı ve beraber gittik. Cok iyi güler yüzlü samimi içten bir doktor. Allah ondan razi olsun. Bize yazdı çizdi anlattı. Bir zamanlar onada sperm yok denilmis çünkü. Bizi bizden başkası anlayamazdi. Eşimi spermiogram testi vermesi için Arif beye yönlendirdi. Test verdi ve biz eve geldik telefon bekliyorduk. E-posta yoluyla bize sonucu atacakti. Ve test sonucumuz geldi büyük bir heyecanla bilgisayar başında açılacak sayfayi bekliyorduk. Ne yazıyordu biliyor musun. Spermiogram incelemesinde 8 ileri ve yerinde hareketli 21 hareketsiz sperm görüldü yazıyordu. Sok olduk sevinçten bi yere sigamiyorduk. Esim Arif beyi aradı teşekkür etti. Çünkü herkes onun gibi ayrıntılı incelemiyordu. Başladık tedaviye eşim 1 yıla yakın iğne ve bitkisel tedavi gördü. Varikosel de vardı ama ameliyat olacak kadar değildi. Ara ara eşim sperm testi verip kontrol oluyordu. Bi gün test verdi ve sperm sayısı 450 bine yükseldi. Celalettin Hoca bizi hemen tüp bebek için dr. Murat keskin e gönderdi. Ilk tedavimiz olduk ama tutmadı, 2 ay sonra tekrar denedik ve cok sukur ben hamileydim. Iste bu bizim hikâyemiz. Sizlere umut olsun. RABBİM SİZLEREDE NASİP ETSİN BUGUNLERI.DUA VE SABIR. .... HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK
![]()
Evet canım çıkış içinMaşallah canımçok ayrıntılı ve guzel anlatmissin darısı bizlere olsun inşallah bizde Varikosel çok şiddetliymis onunda etkisi olabilir dendi size igne ne için verildi çıkış saglansin diye mi?
![]()