of canım çok üzüldüm umarım bu kez herşey daha güzel olur sizin için.Evet canım malesef uzak ama ne bileyim izmirdeki hastaneler ilaç falan önermeden direk tese yaparız deyince içimiz rahat etmedi bir de burayla konuşalım dedik.Tansel beyin yaklaşımı daha mantıklı geldi hatta ilk başta bu değerlerle tese bile yapmayacağını söyledi üzüldük ama en azından körü körüne bizi ameliyata sürüklemiyorbir deneylim diye düşündük.bu hastaneye 3. Gelişimiz. İlk eşimle göründük ve iğne falan verdi doktor, iğneler bittince tahlil sonuçlarını mail attık hep o şekilde tedavimiz devam etti. Dr değerlerin düzeldiğini söyleyince benim adet günümün 2. Günü ist gittik ve iğne vb.ilaçlarım verildi.3. Gelişimizde de eşim tese oldu ve benim yumurtalarım toplandı.şuan istanbuldayız.Tabi bu son gelişimizde yumurta toplama için kesin bir tarih verilmediği için otelde kalmamız gerekti, diğer gelişlerimiz günübirlik oldu hep.uzakta olmak maddsi açıdan daha büyük sıkıntı malesef... Öbür aya tekrardan geleceğiz transfer için.Anladığım kadarı ile embriuoların olması da yeterli değil umarım herşey yolunda gider...gerçekten her aşama birbirinden zorlu

canım eşim internetten çakşır otu suyu ve ginseng kapsülleri aldı onları kullandı, tabi faydası oldumu hiçbir fikrimiz yok dra sperm çıkma ihtimalini artırmak için ne yapabiliriz falan diye sordu eşim ama herhangibirşey önermedi.