Esim bana acidigi için evlenmis

Bunun biti niye kanlandı, kendisini senden yetersiz görüp senin serpilmeni mi engellemeye çalışıyor yoksa gözüne başkasını mı kestirdi, sana yaptığı şey psikolojik şiddet ve aşağılıkca. Üzüldüğünü değil de kızdığını belli etmelisin bence, sokaktan kedi sahiplenmesiğini anlasın .

"Ben de senin gibi bir adamla evli olduğum için kendime acıyorum. Bu yüzden seni boşuyorum." der ve boşanma davası açardım ben olsam.

4 yıllık evli 3 yasinda oğlum var. İş arıyorum.ekonomi olarak para atmam lazım oğlum için. İnşaallah iyi bir iş bulurum

Evlenmeden önce işiniz var mıydı? Bu dünyanın bin türlü hali var şu devirde çalışmadan evlenmek büyük bir risk. Ondan sonra birçok kadın, kocasının sözlü ya da fiziksel şiddetine maruz kalıyor ama elinden bi şey gelmiyor. Umarım iş bulursunuz, iyi bi iş olmasını düşünmeyin. İyi ya da kötü bi iş bulun, kendinizi ezdirmeyin lütfen.

Bir de size neden böyle bi şey diyebiliyor? Bunu diyebilecek seviyeye gelmek bence kolay değil. Sizin acaba eşinize karşı çok büyük mü hatalarınız oldu? Hırsından mı söylüyor?

Mutsuz huzursuz kendi içinde kötü bi hayat yaşayan insanlar kavga da bu şekilde konuşur. Bu şekilde kendini mutlu hissettiğini sanar yükselir kabarır kendince. Sizlik bi sıkıntı yok Allah ıslah etsin. Evlilik herşeyden once Allah ın emridir. İsterken bile oyle soylenir. Acıdıgım için benimle evlenir misin demedi yani. O onun acizliği. Düşüklüğü. Zulmediyor bu şekilde size ve bu buyuk günah. hz aişeyi sevmelere doyamayan Peygamber ümmetiyiz. Ama gel görki kadın hep yerlerde el altında. Sen hiç üzülme canım benim o onun acizliği. Sabır cek bol bol Allah gözlerinden akan her damlanın hesabını soracaktır. Sabır olurmu cokça sabır. Bırakın soylesin dünya kimseye kalmaz. Kadınlar size Allah ın emaneti dir sözünü unutanın vay haline.

"ben sana bosanirken acimiycam. Simdi surdan s** g**" derdim. Normalde tenezzül de etmem. Ama böyle heriflerin ibret alem için donuna kadar alın

Ne kadar üzüldüğünüzu belli ettiyseniz oradan vuruyor. Kimse kimseye acidigi için evlenmez. Çok çok istisnalar dışında. Kavga anında sinirimden söylemiş canınız acısın diye. Üzüldüğünüzu belli etmeyin.karsilik da verin içiniz rahatlasın

Önüne koyduğunuz her tabak için "sana acıdığım için yemek yapıyorum..", yıkayıp, kurutup ütülediğiniz her çamaşırı giydiğinde " sana acıdığım için yıkıyorum çamaşırlarını... Ben olmasam resmen açsın ve leş gibi koarsın.." diyin... Hayırdır derse acınacak halde olduğunu hatırlattım dersiniz.. Hadsiz..!

Asla aksine kimse bana açıkmasın diye kimseye aileri içi konusmadim ki eş kisiside benle 3 sene flört etti. İstemeye geleceği hafta öğrendi. Annemi küçük yaşta kaybettiğimi. Ben ona annem yok diye benimi arkam olmadığını garip görmesin diye kimseye paylasmiyorum. Ki lise de olsun is yerindeki mesai arkadaslarim hiç söylemedim. Allah kimseyi Annesiz birakmasin...

Ay Allah aşkına sakın böyle bir açıklama bize de yapma. En yakın arkadaşım 8 aylıkken babasını kaybetmiş. Liseden beri arkadaşım. Biz lisedeyken akıl beş karış havada halimizle o arkadaşımın yanında baba demezdik ya. Bikaç kez öle Bi durum oldu ağlamıştı sonrasında baba lafı etmedik. Ne demek ona söylemedim diye acıklama yapıosun canım bnm. İlk gün söylemiş olsan ne olurduki. Sakın kendini böyle düşünüp üzme. Eşin kötü yerden vuruyor ama hep derim düşmez kalkmaz Bi Allah.

Onun annesi ölümsüz mü???
Neyine güvenip böyle büyük laflar ediyor???
Bence ağlayacağınıza ona bi güzel haddini bildirin de, rahmetli annenizin adını ağzına alırken bin kez düşünsün!!!

Bu insan merhametsiz biri bu çok net ortada. İnsan eşim dediği insanın canını böyle acıtmaz. Hem de vefat etmiş annesi üzerinden.
Eğer gücünüz varsa ezdirmeyin kendinizi. Ben kadınlar istedikten sonra herşeyi başarabileceklerine inanıyorum. Çalışıyorsanız ne iş olursa olsun Çalışın kendinizi hazır hissettiğiniz an boşanın. Böyle eş olmaz.

Ne için acımış anlamadım? Yorumları da okumadım. Anneni kaybetmiş olman acınacak bir durum değil çünkü.

Anne kaybetmek elinde olan bir şey mi ? Bu açık olacak.bir şey mi ?
Eşin çok terbiyesizmis
Sanki lütuf etmiş
Ayağına mi kapandın evlen diye

Evlenmeseydin kim dedi ki acı da evlen diye demedin mi, ortada acınacak durumum yok çok şükür diyip asıl ben sana acıdım şimdi diyebilirsin.

Kendini aciz göstermişsin. Seni kırmak yıkmak içinde bunu kullanıyor bence eşin karaktersiz bir erkek..

Allah'ın belası sanki evlenmişte ne olmuş. Kendini ne halt sanıyor. Sen de güçlü durmayı öğren ve insanlardan sana acımasını bekleme. Belki şuana kadar çok zorluklar yaşadın ama güçlü olmazsan insanlar sana acır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…