4 yıllık evli 3 yasinda oğlum var. İş arıyorum.ekonomi olarak para atmam lazım oğlum için. İnşaallah iyi bir iş bulurum
Asla aksine kimse bana açıkmasın diye kimseye aileri içi konusmadim ki eş kisiside benle 3 sene flört etti. İstemeye geleceği hafta öğrendi. Annemi küçük yaşta kaybettiğimi. Ben ona annem yok diye benimi arkam olmadığını garip görmesin diye kimseye paylasmiyorum. Ki lise de olsun is yerindeki mesai arkadaslarim hiç söylemedim. Allah kimseyi Annesiz birakmasin...Anneniz öldü diye acımak ne ki? Çok mu fazla dile getirip bu durumdan dolayı ona ihtiyacınız olduğunu dile getirdiniz ? Ki öyle olsa bile bu yaptığı acizlik. Çoğu insan sizin durumunuza üzüldüğünü yanınızda olduğunu söylese de zaaflarını bildiği birini ezmeye, kullanmaya bayılır. Güçlü durun. Ağzının payını verin.
Ay Allah aşkına sakın böyle bir açıklama bize de yapma. En yakın arkadaşım 8 aylıkken babasını kaybetmiş. Liseden beri arkadaşım. Biz lisedeyken akıl beş karış havada halimizle o arkadaşımın yanında baba demezdik ya. Bikaç kez öle Bi durum oldu ağlamıştı sonrasında baba lafı etmedik. Ne demek ona söylemedim diye acıklama yapıosun canım bnm. İlk gün söylemiş olsan ne olurduki. Sakın kendini böyle düşünüp üzme. Eşin kötü yerden vuruyor ama hep derim düşmez kalkmaz Bi Allah.Asla aksine kimse bana açıkmasın diye kimseye aileri içi konusmadim ki eş kisiside benle 3 sene flört etti. İstemeye geleceği hafta öğrendi. Annemi küçük yaşta kaybettiğimi. Ben ona annem yok diye benimi arkam olmadığını garip görmesin diye kimseye paylasmiyorum. Ki lise de olsun is yerindeki mesai arkadaslarim hiç söylemedim. Allah kimseyi Annesiz birakmasin...
Onun annesi ölümsüz mü???Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Evlenmeseydin kim dedi ki acı da evlen diye demedin mi, ortada acınacak durumum yok çok şükür diyip asıl ben sana acıdım şimdi diyebilirsin.Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?