- 17 Haziran 2019
- 1.899
- 6.106
- 158
insallah canim. eger olursa ki insallah olur parani biriktirmeye calis. elinden almaya kalkarsa acidigin birinin birde parasina mi tenezzül ediyorsun diye ez.Hayır pazartesi günü mulakatim var inşaallah olumlu şartları iyi isdir
Helal olsun adam gibi adamBende sana acidimm bu tipinle kimle evlenirdin diyeydin ya canim bende cok kucuk yasta babami kaybettim baba yazarkem bile yazamıyorum agzimdan cikmamisdir baba diie bi kelime esimin babasina baba demiyorumdaha doğrusu diyemiyorum evlenmeden once bunu esime dediydim benim.yilarca cikmayan bi kelime agzimdan cikmaz babana baba diyemem ddmisdim saygı ile karsiladi allah razıolsun babasina bnm yanimda baba bile drken sesi titriyor bn incilmiyim kirilmiyim die
İnşallah iş bulun kendinizi garantiye alın önce.4 yıllık evli 3 yasinda oğlum var. İş arıyorum.ekonomi olarak para atmam lazım oğlum için. İnşaallah iyi bir iş bulurum
Hiç konuşma.yemegi yap çekil kosene.canuni sıkma.kendi terbiyesozliguMerhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Hiç bi erkek birene acidigi için evlenmez belli ki asıl kendi acınacak durumda ve hissettiği şey bu ama size farklı yansıtıyorMerhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Acınacak kişi kendisi bence senin annen yok belki ama karşındakininde vicdanı yok Allah'ım ya sinirlerim bozulduMerhaba hanımlar
Ş......Merhaba hanımlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?