Merhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
baslıgı okur okumaz ıcımden geçen hoşt olduMerhaba hanımlar
Canim cok sıkkın. Basliktaki cümleyi her kavgamizda dile getiren bir koca....Bana kimsenin acimasini istemiyorum. Ben annemi küçük yasta kaybettim. Bunu basa kakar gibi söylüyor. Canım acıyor suan agliyorum ve ben ona bunu belli ettirmeye çalışıyorum. Napim kızlar nasıl bir yol izlemeliyim
Çok üzüldüm karaktersiz eski esimde böyleydi sana ailen sahip çıkmadı ben çıktım baban böyle üvey annen böyle şu böyle neler bırak derdim bırakmazdı psikolojimi alt üst etti tüm erkeklerden soğdum valla onun yüzünden. Bu süreçte öğrendim tek şey kimse benden değerli değil kimsenin beni üzmeye hakkı yok oldu.Merhaba hanımlar
4 yıllık evli 3 yasinda oğlum var. İş arıyorum.ekonomi olarak para atmam lazım oğlum için. İnşaallah iyi bir iş bulurumKaç senelik evlisiniz ?
Çocuk var mı ?
Ayrılmayacaksınız da iyice süründürün bi daha bu Lafı edemesin.
Bende kalmak istemiyorum gidecek ne yerim ne de kimsem vartamda iste seni su an ki duruma getirmek icin böyle söylüyor. sil gözünün yasini onu mutlu etme, verecegin en güzel cevap bu . esim bu derece acimasiz olsaydi ben ayni evde kalamazdim artik onunla ama sizin durumunuz nasil bilmiyoruz ki ?
calisiyormusun ?Bende kalmak istemiyorum gidecek ne yerim ne de kimsem var
Hayır pazartesi günü mulakatim var inşaallah olumlu şartları iyi isdircalisiyormusun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?