• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Bana Anne Diyor

annemizin sözünü dinleyelim, annemiz ne güzel yemekler yapmış bunları anlayabilirim de yok daha neler 😂 kocana sizin köyde annenizle mi sevişiyorlar de?😂

• Beğen
Reactions: The
Bunu da belirteyim gayet masumane bir hitap olarak kullanıyor asla ebeveyniyle bağdaştırmıyor sapkınlık söz konusu değil asla kundurmam.
Sebebi beni bir anne rolüne bürümesi eşten öte ana oldum yani

Çocuktan evvel böyle Bir rol karmaşası yaşamıyordu ama çocuğumuz anne dedikten sonra eşim de bana anne demeye başladı. Bu yalnızca çocuğumuzun yanında olmuyor. Telefonla arayınca ''Nasılsın anne'' der zaman zaman.
''Anne marketteyim bir ihtiyaç var mı?"
Çocuğumla konuşurken
"Annemizin sözünü dinleyelim"
"Annemiz ne güzel yemekler yapmış hepsinden yiyelim" gibi
Az evvel yalnızken "anne kumandayı uzatır mısın" dedi.
Başkalarının yanında da diyor.
Çoğunlukla ismimle hitap eder ama bu gerçekten rahatsız edici günde 3-5 defa kullanıyor.
Annen değilim diye uyardım ama devam ediyor çok üstüne gitmedim davranışını değiştirmek yerine sorguluyorum
Bunu yaşayan var mı peki?
Olsa da normal karşılamayacağım ama merak ettim doğrusu
Sizde ona çocuğunuza davrandığınız gibi davranın insanların yanında. Utanırsa aklı başına gelir belki

Özel isim gibi mi kullanıyor yani?

Çünkü çocuk doğurdunuz ve siz artık bir annesiniz, sadece anne.

Siz de ona baba deyin bari.
Evet öyle özel isim gibi
Çocukla konuşurken dahi ismini söylerim
Bunu x 'e (eşimin adı) ver derim.
Baba kavramını zaten oğlum biliyor ona öyle hitap etmeme gerek yok eşimin de bana anne demesine gerek yok ama artık onun için sadece bir anneyim

Annesi yaşıyor mu?
Eğer rahmetli olduysa ya da oedipus sendromunu atlatamadıysa sizi o başarısızlığı kapatmanın bir yolu olarak görüyor olabilir.
Annesi yaşıyor gayet sağlıklı aralarındaki ilişki normal annesini her evlat gibi sever sayar. Bir problemleri yok. Çocukken de doyurucu bir ilişki olmuş annesi ilgili çocuklarını gözeten bir kadın ayrıca ev hanımı olduğundan ayrılık kaygısı yaşamamış bu tür durumlar da söz konusu değil

Esim bana bir kere yalnislikla abla dediginde "Benimle yaptigini ablanla insallah yapmiyorsundur" (tövbe estagfurullah) dedim. Bir daha olmadi :KK70:cocuklariniza anneniz dese neyise ama devamli söylemesi rahatsiz edici. Biz anne oldugumuz kadar da kadiniz hala yav 🤭

Annesi yaşıyor gayet sağlıklı aralarındaki ilişki normal annesini her evlat gibi sever sayar. Bir problemleri yok. Çocukken de doyurucu bir ilişki olmuş annesi ilgili çocuklarını gözeten bir kadın ayrıca ev hanımı olduğundan ayrılık kaygısı yaşamamış bu tür durumlar da söz konusu değil
O zaman sizin şahsınızla ilgili bir durum olmalı. Yani duyardım bazen, eşleri doğum yapan adamların bakış açılarının değiştiğine dair bir şeyler. Sizi anne konumuna oturtmuş, diğer rollerinizi görmezden geliyor. Sadece annesiniz onun için, eş ya da sevgili değil. Peki niye böyle yapıyor olabilir? Çocuktan sonra bariz bir davranış değişikliği oldu mu? Karı koca ilişkinizde keskin bir değişim falan var mı?

Çocuktan evvel böyle Bir rol karmaşası yaşamıyordu ama çocuğumuz anne dedikten sonra eşim de bana anne demeye başladı. Bu yalnızca çocuğumuzun yanında olmuyor. Telefonla arayınca ''Nasılsın anne'' der zaman zaman.
Çocuğumla konuşurken
Çoğunlukla ismimle hitap eder ama bu gerçekten rahatsız edici günde 3-5 defa kullanıyor.
Annen değilim diye uyardım ama devam ediyor çok üstüne gitmedim davranışını değiştirmek yerine sorguluyorum
Burda sorguluyacağınıza eşinize açıkça sorar mısınız bu saçmalığın sebebi nedir diye ?
Sapkın düşüncelere mi girdi acaba tuhaf davranıyor.
En kötüsü anne diye hitap ettiği sizinle ilişkiye giriyor o zamanda mı anne diyor ?İğrenç durum.
Bunlar olumsuz düşünceler tabiki bu eşiniz için bir espri falan da olabilir. Bunu biz değil sadece eşiniz size açıklayabilir.

Çocuğumla konuşurken
Tuhafmıs yahu.
Yatakta bozardım ben olsam enseste girer diye valla.
Ben hoslanmam soylerdim.Baba demeye baslamami istemiyorsa susardı:d

Çocuğumla konuşurken
Çözüm basit.
Tartışmaya gerek yok.
Arayip -baba ekmek peynir al.
Baba şunu getir vs derseniz 3 güne çözülür sorun..

O zaman sizin şahsınızla ilgili bir durum olmalı. Yani duyardım bazen, eşleri doğum yapan adamların bakış açılarının değiştiğine dair bir şeyler. Sizi anne konumuna oturtmuş, diğer rollerinizi görmezden geliyor. Sadece annesiniz onun için, eş ya da sevgili değil. Peki niye böyle yapıyor olabilir? Çocuktan sonra bariz bir davranış değişikliği oldu mu? Karı koca ilişkinizde keskin bir değişim falan var mı?
Aslında oldu
Çocuktan sonra aynı ilişki olabilir mi
Çok değiştik önceliğimiz sorumluluklarımız değişti
Halim tavrım değişti
Fiziksel değişim de cabası
Ama yine de ben doğurunca eşimin de çocuğum olmak isteyeceğine ihtimal vermemiştim

Çözüm basit.
Tartışmaya gerek yok.
Arayip -baba ekmek peynir al.
Baba şunu getir vs derseniz 3 güne çözülür sorun..
Yok ben almayayım. Söyleyemem
Bir iki çemkirsem demez ama her dediğinde ürperti ve şok karışımı bir his kaplıyor alışamadım. Daha çok sorguluyorum kendisi sonlandırdı istiyorum
Deneme yanılma yapıyorum güzel giyinsem süslensem der mi diye bakıyorum yine diyor

Back
X