• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim Bana Anne Diyor

Aslında oldu
Çocuktan sonra aynı ilişki olabilir mi
Çok değiştik önceliğimiz sorumluluklarımız değişti
Halim tavrım değişti
Fiziksel değişim de cabası
Ama yine de ben doğurunca eşimin de çocuğum olmak isteyeceğine ihtimal vermemiştim
Tabi ki değişim olacaktır. Eskisi gibi hesapsız davranamıyorsunuzdur en başta. İki kişi, mutlusunuz, evlilik yeteri kadar özgürlük alanı veriyordur, birlikte her istediğinizi istediğiniz zamanda yapabiliyordunuz. Çocuktan sonra illa ki kısıtlandınız.
Bu biraz şok edici olmuş olabilir. Siz bebeği taşıdığınız için, dokuz ay boyunca eşinize göre daha hazırlıklı olmuşsunuzdur muhtemelen.
İlgi de çocuğa kayınca, sizden bakıp ben de öyle yapmalıyım dedi muhtemelen. Ama dozu kaçırdı, iyi baba olayım derken, o da çocuk oldu.
Ben böyle bir fikir yürüttüm açıkçası. :KK64:

Yok ben almayayım. Söyleyemem
Bir iki çemkirsem demez ama her dediğinde ürperti ve şok karışımı bir his kaplıyor alışamadım. Daha çok sorguluyorum kendisi sonlandırdı istiyorum
Deneme yanılma yapıyorum güzel giyinsem süslensem der mi diye bakıyorum yine diyor
Soylerseniz daha etkili olur cidden..
Tabiki hoslanmaz bu nerden cikti der..
e bana deniyor ya dersiniz. Konu kapanır

Tabi ki değişim olacaktır. Eskisi gibi hesapsız davranamıyorsunuzdur en başta. İki kişi, mutlusunuz, evlilik yeteri kadar özgürlük alanı veriyordur, birlikte her istediğinizi istediğiniz zamanda yapabiliyordunuz. Çocuktan sonra illa ki kısıtlandınız.
Bu biraz şok edici olmuş olabilir. Siz bebeği taşıdığınız için, dokuz ay boyunca eşinize göre daha hazırlıklı olmuşsunuzdur muhtemelen.
İlgi de çocuğa kayınca, sizden bakıp ben de öyle yapmalıyım dedi muhtemelen. Ama dozu kaçırdı, iyi baba olayım derken, o da çocuk oldu.
ben böyle bir fikir yürüttüm açıkçası. :KK64:
İlgi bekleyen biri
Kendi karnını doyuramaz
Yemek seçer sevmediği yemek pişince bozulur yemez
Uyuyakalınca neden üstümü örtmedin diye trip atar
Onun çamaşırlarının yıpranıp yenisinin alınmasını çoraplarının eskimesini takip etmem gerektiğine inanır. Yırtık çorap bulursa benim ayıbım olduğunu ifade eder.

İlgi bekleyen biri
Kendi karnını doyuramaz
Onun çamaşırlarının yıpranıp yenisinin alınmasını çoraplarının eskimesini takip etmem gerektiğine inanır. Yırtık çorap bulursa benim ayıbım olduğunu ifade eder.
Kendisini küçük bir çocuk sizi de anne yerine koyuyormus ya zaten. Anne diye hitap etmesi de cabası olmuş.

İlgi bekleyen biri
Kendi karnını doyuramaz
Çocuktan sonra mı bu davranışları sergilemeye başladı? Yoksa sıklığı mı arttı?
Her iki durumda da size anne demesinden büyük problemler var demektir. Ki acilen annesi gibi davranmayı bırakmalısınız.
Annesiyle yaşayan biri olarak söylüyorum. Yemek seçme lüksüm yok, yemek yoksa yap bile demem, üstümü falan da örtmez, beş yaşında değilim, kıyafetlerime dokunmaz bile. O sebeple bir an evvel bunları yapmayı bırakın derim. Ki anne demese bile annesi gibi davranıyorsunuz.

Burda sorguluyacağınıza eşinize açıkça sorar mısınız bu saçmalığın sebebi nedir diye ?
Sapkın düşüncelere mi girdi acaba tuhaf davranıyor.
En kötüsü anne diye hitap ettiği sizinle ilişkiye giriyor o zamanda mı anne diyor ?İğrenç durum.
Bunlar olumsuz düşünceler tabiki bu eşiniz için bir espri falan da olabilir. Bunu biz değil sadece eşiniz size açıklayabilir.
Böyle bir çelişki yok aklımda sapkınlık söz konusu değil.
Ağız alışkanlığı gibi oldu
Beni farklı bir role bürüdü nedenini biliyorum ama başka yaşayan var mı merak ettim. Bir ben mi anne olunca kadınlıktan kovuldum

Çocuktan sonra mı bu davranışları sergilemeye başladı? Yoksa sıklığı mı arttı?
Her iki durumda da size anne demesinden büyük problemler var demektir. Ki acilen annesi gibi davranmayı bırakmalısınız.
Annesiyle yaşayan biri olarak söylüyorum. Yemek seçme lüksüm yok, yemek yoksa yap bile demem, üstümü falan da örtmez, beş yaşında değilim, kıyafetlerime dokunmaz bile. O sebeple bir an evvel bunları yapmayı bırakın derim. Ki anne demese bile annesi gibi davranıyorsunuz.
Öncesinde de böyleydi. Evde yaptığı tek iş yemekten sonra tabağı masadan alıp tezgaha bırakmak. Kendi işini asla yapamaz yaptığını da beğenmem bir iş yapınca on iş çıkarır.
Kendi Çamaşırlarını yıkamasını söyledim bıraktım yıkamadım o da yıkamadı kıyafeti kalmayınca gidip yenilerini aldı yine yıkamadı sorumluluk almıyor

Öncesinde de böyleydi. Evde yaptığı tek iş yemekten sonra tabağı masadan alıp tezgaha bırakmak. Kendi işini asla yapamaz yaptığını da beğenmem bir iş yapınca on iş çıkarır.
Kendi Çamaşırlarını yıkamasını söyledim bıraktım yıkamadım o da yıkamadı kıyafeti kalmayınca gidip yenilerini aldı yine yıkamadı sorumluluk almıyor
Çünkü böyle alıştırmışsınız. Nasıl bir yaptırım uygularsınız bilemem. Ama çözmeniz şart. En azından yetişkin bir birey kendini temiz tutabilmeli. Temiz ve söküksüz kıyafet olmazsa olmaz. Bu durum hiç normal değil.

Çünkü böyle alıştırmışsınız. Nasıl bir yaptırım uygularsınız bilemem. Ama çözmeniz şart. En azından yetişkin bir birey kendini temiz tutabilmeli. Temiz ve söküksüz kıyafet olmazsa olmaz. Bu durum hiç normal değil.
Ben alıştırmadım o zaten premsti
Hep öyle oldu
Bugüne dek hiç yemek yapmamış
Hep hazır yemiş
Geçen heyecanla kahve yapmayı öğrendim diyip tarif veriyor
30 küsur yaşındasın ve yeni mi öğrendin ne acı dedim. Düşünüyorum bu yaşına gelmişsin kendine bir keyif kahvesi yapıp içememişsin çok üzücü diye ifade ettim. Bozuldu kahve yapmaya kalktı beceremedi kahve su gibi pişmemiş olarak fincanda kaldı. Yok olmuyor.

Ben alıştırmadım o zaten premsti
Hep öyle oldu
Bugüne dek hiç yemek yapmamış
Hep hazır yemiş
Geçen heyecanla kahve yapmayı öğrendim diyip tarif veriyor
30 küsur yaşındasın ve yeni mi öğrendin ne acı dedim. Düşünüyorum bu yaşına gelmişsin kendine bir keyif kahvesi yapıp içememişsin çok üzücü diye ifade ettim. Bozuldu kahve yapmaya kalktı beceremedi kahve su gibi pişmemiş olarak fincanda kaldı. Yok olmuyor.
:D Güldüm valla, kusura bakmayın.
Hep Türk anneleri işte. Evlenene kadar çatalla ağızlarına yemek tepiyorlar. İşte sonuç bu.
Annesi bu ihtiyaçlarını karşılamış evlenene kadar, şimdi de siz karşılıyorsunuz. Transfer etmiş bence bilinçaltında, yüzeye de çıkan anne demesi olmuş. Çünkü bayağı annelik yapıyorsunuz adama.

:KK70: Güldüm valla, kusura bakmayın.
Hep Türk anneleri işte. Evlenene kadar çatalla ağızlarına yemek tepiyorlar. İşte sonuç bu.
Annesi bu ihtiyaçlarını karşılamış evlenene kadar, şimdi de siz karşılıyorsunuz. Transfer etmiş bence bilinçaltında, yüzeye de çıkan anne demesi olmuş. Çünkü bayağı annelik yapıyorsunuz adama.
Ben annelik yapmıyorum arada kaynıyor işte
Evde iki çocuğum var gibi biri üvey

Çok sıkıcı bi adam bence...
Bana anne diye seslenmeni istemiyorum, bana karısına bi erkek nasıl hitap ederse oyle hitap et diyemiyor musunuz

Biz de hamileliğimin başından beri ara ara birbirimize takılmak için Annecik/Babacık filan diye hitap ediyoruz birbirimize ama direkt Anne demek itici geliyor kulağa gerçekten. Yine de öyle çok ciddiye alınacak bir şey gibi gelmedi, direkt olarak hoşunuza gitmediğini söyleyin olsun bitsin sonuçta annesi yerine koyarak söylemiyordur yani.

Kendi işini yapmaması, hatta bundan kaçınması çok çok daha büyük ve çözülmesi zor bir sorun bence. 😕

Back
X