Eşim Bana Anne Diyor

Aklıma ilk gelen. Dini nikah düşer diye korkut

Anlaşılan evimizin annesi anlamında kullanıyor
Yine de rahatsız edici
Ben de küçüğüme babamız geldi babamız aldı diye bazen konuşurum ama kendine baba demem
Anneliği yakıştırıp kadından öte anne olarak görmesi de rahatsız edici siz çocuğunuzun annesisiniz. Insan anne olunca herkesin annesi olmaz ki.

Artık şaşırmıyorum he annem söyle diyeceksin olmayacak Anne deyip sizle aynı yatağa giriyor ,idrak edemiyor galiba bazı şeyleri .

Şaka gibi ya ne tuhaf bı konuşma sitili

Biz de oğlanın yaninda annesi babası diyoruz ama direk hitap şekli olarak kullanmak çok başka. Sizin de fark ettiğiniz gibi annelik rolunuz ağırlık kazanmış. Eş, sevgili gibi asil sıfatlarınz önemini yitirmiş. Ciddi olarak konuşun. davranışlarına, ağzından çıkanlara dikkat etmesi gerektiğini bilsin

Hadi bir iki defa şakayla der ama bu alışkanlık olmuş hoşlanmadığınizi sürekli olarak söyleyin

Ben anne demesinin size bir tepki olduğunu hissettim yorumlarınızdan.Bilerek yada bilmeyerek.Esiniz beceriksiz olduğu için onu azarlıyor ve kucumsuyor olabilir misiniz?Kendini yetişkin bir erkek gibi değil de çocuk gibi hissediyor belki sizin yanınızda

Benim 8 yaşındaki yegenim (erkek) bana türk kahvesi yapıyor. Eşinize maşallah diyeyim. Devamı gelsin inşallah.

ilk defa duydum. Çocuklara Annemiz derken alışkanlık yapmış sanırım

Sacma otesi.
Gerekirse sert bir dille uyarin.
Başkalarının yaninda da diyor demissiniz. Insanlae afedersiniz baska bi yeriyle guler yani.

Sorunuzun cevabı burda.. Siz onun annesi olmuşsunuz bebeğinizden bir farkı yok. Eşi olsaydınız sorumlulukları paylaşırdı. Bence maddi durumunuz yoksa sosyal medyalardan aile danışmanlarını izleyin. Anne rolüne bürünmüşsünüz tamamen sizin değiştirmeniz gereken hususlar var bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…