- Konu Sahibi Belgisizamir
Benim eşimde bazen telefonu kapatırken tamam abim der bana ortağına da tamam askım demişligi var biz çok gülüyoruz ben iş yoğunluğuna veriyorum sizinki ne yoğunluğu bilemedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Madonna fahişe sendromuHatta bunun bilimsel bir adı
Cocuk yaninizdayken annesi dese anlicam da anne demek te normal degilÇocuktan evvel böyle Bir rol karmaşası yaşamıyordu ama çocuğumuz anne dedikten sonra eşim de bana anne demeye başladı. Bu yalnızca çocuğumuzun yanında olmuyor. Telefonla arayınca ''Nasılsın anne'' der zaman zaman.
''Anne marketteyim bir ihtiyaç var mı?"
Çocuğumla konuşurken
"Annemizin sözünü dinleyelim"
"Annemiz ne güzel yemekler yapmış hepsinden yiyelim" gibi
Az evvel yalnızken "anne kumandayı uzatır mısın" dedi.
Başkalarının yanında da diyor.
Çoğunlukla ismimle hitap eder ama bu gerçekten rahatsız edici günde 3-5 defa kullanıyor.
Annen değilim diye uyardım ama devam ediyor çok üstüne gitmedim davranışını değiştirmek yerine sorguluyorum
Bunu yaşayan var mı peki?
Olsa da normal karşılamayacağım ama merak ettim doğrusu
Şaka yapıyordur. Öyle lafın gelişi diyordur. Bunu çevremdeki insanlarda gördüm. Yani çocukla empati yapmak için söylüyorlar. Kadınlar da öyle. Babamız mı gelmiş, babamız mı almış, babamız seviyor bizi… tarzında. Bence abartılacak bir şey değil. Sorun da değil bence. Olabilir. Tatlı geliyor bana. Çok detay bilmediğimden belki.Çocuktan evvel böyle Bir rol karmaşası yaşamıyordu ama çocuğumuz anne dedikten sonra eşim de bana anne demeye başladı. Bu yalnızca çocuğumuzun yanında olmuyor. Telefonla arayınca ''Nasılsın anne'' der zaman zaman.
Çocuğumla konuşurken
Çoğunlukla ismimle hitap eder ama bu gerçekten rahatsız edici günde 3-5 defa kullanıyor.
Annen değilim diye uyardım ama devam ediyor çok üstüne gitmedim davranışını değiştirmek yerine sorguluyorum
Ben söylerken ki tavrını merak ettim alaycı bir şekilde mi vurguluyor?Çocuktan evvel böyle Bir rol karmaşası yaşamıyordu ama çocuğumuz anne dedikten sonra eşim de bana anne demeye başladı. Bu yalnızca çocuğumuzun yanında olmuyor. Telefonla arayınca ''Nasılsın anne'' der zaman zaman.
Çocuğumla konuşurken
Sadece çocuğumuzun yanında söylese takılmam ama yalnızken de söylüyor akraba eş dost da duyuyor.Şaka yapıyordur. Öyle lafın gelişi diyordur. Bunu çevremdeki insanlarda gördüm. Yani çocukla empati yapmak için söylüyorlar. Kadınlar da öyle. Babamız mı gelmiş, babamız mı almış, bamız seviyor bizi… tarzında. Bence abartılacak bir şey değil. Sorun da değil bence. Olabilir. Tatlı geliyor bana. Çok detay bilmediğimden belki.
Sizi rahatsız etmişse dememeli o ayrı mesele. O zaman eliniz dikkat etmeli.
Alaycı değil sevecenBen söylerken ki tavrını merak ettim alaycı bir şekilde mi vurguluyor?
Yani eğer ben merkezci davranıyorsanız çocuğunuza karşı (sadece kendi çocuğunuz gibi davranıyorsaniz) belki sizi sinirlendirmek için yıldırmak için yapıyordur diye geldi aklıma
O zaman olay çok farklı ve eşinizin ciddi anlamda karakter karmaşası var. Bence oturup açık açık konuşmalısınız. Olmuyorsa mutlaka terapi alması lazım.Sadece çocuğumuzun yanında söylese takılmam ama yalnızken de söylüyor akraba eş dost da duyuyor.
İğrenç diye niteleme ters düşüyor hatta ensest yakıştırması yapılmış çok yanlış bunu belirttim yine söylüyorum
Böyle bir sapkınlıktan söz edilemez iması bile rahatsız ediyor beni eşime saygısızlık olarak algılıyorum.
Böyle bir şüphem olsa konuyu buraya açmam boşanma davasına eklerim.
Eşim gayet ahlaklı biri ailesi de düzgündür.
Konu eşimin beni anne mertebesinde tutması
Detay verecek olursam biraz çekici bir kıyafet giyecek olursam
"Sen annesin böyle dolaşamazsın" der
Evde bile açık kıyafet giymeden rahatsız olur bana uygun bulmaz yakıştırmaz ters bulur. Kadınlıktan öte anneyim ona göre
Anlatmak istediğiniz şeyi anladım ben ensest vs zaten düşünmemiştim okuduğumda da. Eşini doğumdan sorna anne mertebesine koyup birlikte olamayan adamların bir tık üstünde eşinizin durumu. Bence yardım alması gerekiyor normal bir bakış açısı değil bu. Siz evladınızın annesi, onun eşisiniz aradaki çizgiyi kaçırmış ve bu evliliginize ciddi zararlar verir. Bir uzmandan yardım almasıni söyleyinSadece çocuğumuzun yanında söylese takılmam ama yalnızken de söylüyor akraba eş dost da duyuyor.
İğrenç diye niteleme ters düşüyor hatta ensest yakıştırması yapılmış çok yanlış bunu belirttim yine söylüyorum
Böyle bir sapkınlıktan söz edilemez iması bile rahatsız ediyor beni eşime saygısızlık olarak algılıyorum.
Böyle bir şüphem olsa konuyu buraya açmam boşanma davasına eklerim.
Eşim gayet ahlaklı biri ailesi de düzgündür.
Konu eşimin beni anne mertebesinde tutması
Detay verecek olursam biraz çekici bir kıyafet giyecek olursam
"Sen annesin böyle dolaşamazsın" der
Evde bile açık kıyafet giymeden rahatsız olur bana uygun bulmaz yakıştırmaz ters bulur. Kadınlıktan öte anneyim ona göre
Iyi bari anne diyor...buna da şükür.İlgi bekleyen biri
Kendi karnını doyuramaz
Yemek seçer sevmediği yemek pişince bozulur yemez
Uyuyakalınca neden üstümü örtmedin diye trip atar
Onun çamaşırlarının yıpranıp yenisinin alınmasını çoraplarının eskimesini takip etmem gerektiğine inanır. Yırtık çorap bulursa benim ayıbım olduğunu ifade eder.