Eşim bana aşık değil

Eminim benim eşim de bana aşık değildir ama çok sevdiğini biliyorum. Aşk, sevgiden çok daha coşkun, yoğun, gözleri kör edici bir duygu olabilir ama maalesef geçici yani geçince geriye sevgi kalıyor.

Üfff yine bir ergen trip konusu daha . Yahu aşk ne heyecan o heyecan gecıyor 2 gün sonra. Çok seviyormuş iste daha ne istiyorsun ? Böyle trıplerle soğutma kendinden. Derde bak

Eşinizden böyle birşey mı bekliyorsunuz. Sizde ona aşık değilsiniz demek ki bebeğinizden örnek vermişsiniz.
Yok bu kadar büyük bir aşk bekleyemem zaten o bambaşka bir şey ..ama daha çok heyecan ve tutku bekliyorum daha fazla aynı ilk zamanlardaki gibi ..şu anda seviyor hissediyorum ama mesela ilk gunun tadı ayrıydı ne bileyim bilmiyorum ne istediğimi

Kendinize dert arıyorsunuz.Bana aşık mısın ne ya hu ergen gibi🙄

Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
😂Kendine dert mi arion?İliskine heyecan mi?Kavusamazsan aşk olur kavusursan sevgi diye bir yerde okumustum.Sevsin seni aşk bir heyecan ama sevgi bambaska.Ayrica sen asiksin diye gözün neleri neleri görmuodur şimdi 😁

Bana göre aşk bir saplantıdan başka birşey değil. Sevgi ve sadakat ise mumla aranandır. Bi meşgale bul kendine zihnini rahat bırak.
Bir meşgale bulmaya çalışıyorum zaten isimden ayrıldım yine atanacaktim burda puanım yetiyordu ama çocuk olunca benim gebeliğim çok fena geçtigi için basvurmadim ..evde bir şeyler yapıp satsam mi diye düşünüyorum daha bebeğim küçük çalışmam çünkü ev işlerini erkenden bitiriyorum yapacak iş kalmıyor..burda e ticaret konusu okumuştum zihnimde bir seyler tasarladım yapıp satmaya başlayım diyorum bakalım nasip yoksa eşime saricam galiba

Siz şey olmuşsunuz.. Rahat batması..

Şakası bir yana eşiniz size aşık olmadıysa bu saatten sonra olacağını sanmıyorum, aşk sizin zannettiğiniz gibi birine iyi davranayım onun hoşlandığı şeyleri yapayım bana aşık olsun demek değil. Bu saatten sonra kendinize aşık etmeniz imkansız yani.

Coluk combalakli kadiniz yav ne aski?
Seviyorsa,bagliysa yeter. Ustunu kurcalamayin
Ben kendimi hala 16 yaşında gibi görüyorum çoğu zaman ve öylede hissediyorum ...yani duygularim orda kalmış ilerlememis sanki..çocuklarımda sanki oyuncak bebeklerim ..ne bileyim ruhum öyle çocuk kalmış burada içimden gecenleri tüm saflığıyla söylüyorum ..anormal bir şey olduğu belli ama öyle işte napayım

kendinize dert mi arıyorsunuz ?

Neden bana aşık mısın diye sorma gereği duydunuz ?

Öncelikle bunu merak ettim sevgisinden mi şüphe ettiniz ?

Aşk dediğiniz şey şayet Kalbinde uçuş uçuş kelebekler olup ilk günkü gibi heyecan bekliyorsanız o bende de olmuyor o çok uçucu bir duygu

Sevdiğini söylemiş , aşktan kastınız ne ?

Ne olsa bana aşık dersiniz mesela
Hissetmem lazım ..maddi bir şey söyleyemem ilk tanışma zamanlarında hissettiklerim gibi ...sadakatsiz diye dizi varya atlaya atlaya izledim bağımlı olmayim diye iste 6 bölümü 40 dk bitirdim ..ordaki kadın çok güzel ama eşi aldatıyor başka genç kizla oda çok güzel ...ve aldattigi karısına diyor ki o adam seni seviyorum ona aşık oldum diyor inanabiliyormusun .... Önce gidiyor sevgiliyle öpüşüyor aşk dolu...sonrada karısıyla ..ikisinide güzel öpüyor nasıl yapıyor bunu off

Benim yüzüm güzel ama şu hamilelik göbeği daha gitmedi ...yani dizideki kadınlarin fiziği de harika..gaza gelip sporada başladım ama ahh su göbek

Bugun düşündüm keşfettim ben ona aşık oldum ama o bana aşık değil bana ilgili beni çok sevdiğini söylüyor ama aşık değil .....cesaret edip dün soramadım bu sabah sordum...bana aşık değilskn demi dedim...aşık olduğunu soyleyenlerden çok daha fazla seviyorum seni dedi...ya bir gün aşık olup gidersen dedim bu saatten sonra olmaz dedi...optuk sarıldık ama büyük olay çıkacak haberi yok ...yani yaşı daha genç olsa aşık olup beni bırakacak miydi bu ne demek oluyor ayrıca ..seni tahmin edemeyecegin kadar çok seviyorum diyor ben ona aşığım hemde çok fazla o bana neden aşık değil..nasıl bana aşık olmasını saglarim.. lütfen düzgün yorum bekliyorum nasıl aşık olur bana..?
Abi benim eşim bunu söylese heralde bu durum da olmazdım. Yıllardır soruyorum ve hep aynı cevap " e senle evliyim ya " millet mutlulugmu nasil bozarım derdinde yeminle

Siz şey olmuşsunuz.. Rahat batması..

Şakası bir yana eşiniz size aşık olmadıysa bu saatten sonra olacağını sanmıyorum, aşk sizin zannettiğiniz gibi birine iyi davranayım onun hoşlandığı şeyleri yapayım bana aşık olsun demek değil. Bu saatten sonra kendinize aşık etmeniz imkansız yani.
#Kocişkosununaşkımsusu olmak istiyor

Hormonlar çıldırmış olmalı, regl dönemin mi? Böyle sorgulamalar ilişkiyi kötü etkiler devamlı bu şekilde sorgulamak hayattan soğutur hatta eşeğin aklına karpuz kabuğu düşer.

Back
X