Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

BlackandBlack

Daha kavuşamadan, Mevlam ayrılık yazmış :(
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2015
1.721
2.312
133
42
Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.

Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.

Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?

Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.

Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.

Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?

hayır aşk zorunluluk değildir. aşk evrim geçirir. flört ederken kaşına gözüne aşıktır şimdi yaptığın yemeğe aşık olmuştur veya çocuk büyütmene gibi gibi.
seviyor olması daha ulvi ve daha gerçekçi bi duygu.
benim eşim bana sana aşık değilim ama çok seviyor ve çok saygı duyuyorum dese benim için daha kalıcı.
aşk bitse ve yerini sevgi almasa ne olacak peki?

Canım empati kurarak okudun bizde şuan deli gibi aşığız nişanlımla MaşaAllah ama senin olduğun aşamada olsam çok üzülürdüm ben de ama trip yapma canım benim davranışları iyi ilgiliyse seviyorsa

Ask kavusamamaktir,ozlemektir.
Evlenmisniz ayni evdesiniz ask yerini sevgiye ve aliskanliga birakmistir ki gayyet normal.
ask oldugun kisi saatlerce aklinda olur evlenince saatlerce aklinda olsa gubluk hayata adapte olamazssin.bir anormalik yok evliliginiz gayet olmasi gereken duygularla ilerliyor

Seven ve aşık olan insanın her hareketinden bellidir. Zaten aşk evliliklerde zamanla yerini sevgi,saygı ve alışkanlık gibi duygulara bırakır.Bakışı,konuşması,sizi sizden çok düşünmesi vs. Yani insan anlar her türlü sevilip sevilmediğini. Şimdiye kadar eşimde dahil hiçkimseye sormadım beni seviyor musun,aşık mısın diye? Söylenirse mutlu olurum evet ama söylenmezsede bilirim sevildiğimi
Cevabını kaldıramayacağım sorular sormazdım. Sorduysam da aldığım cevap bir şekilde olumsuzsa,davranış ve hareketlerine bakar bunlarda destekler nitelikteyse,eşimle devam edip etmeme yönünde ciddi kararlar alırdım. Tabiki bahsettiğim sadece aşk değil sevgi ve saygı gibi iki önemli kavram daha var hayatımda. Onlarda bitmişse düşünme zamanı gelmiştir

Canım empati kurarak okudun bizde şuan deli gibi aşığız nişanlımla MaşaAllah ama senin olduğun aşamada olsam çok üzülürdüm ben de ama trip yapma canım benim davranışları iyi ilgiliyse seviyorsa
Şimdi sizin aşkınız basından askın
Ama emın ol hepımız bu yollardan gectık balayından dönüp donları camasır makınesıne attıgı anda aşk bıtıyor :skandal:

Aşk dediğin duygu hormonları harekete geçiren belli dönem sonra olağan hale gelen bi durum.
Belli bi ömrü var zaten ispatlı
Daha neyini kurcalıyosunuz

Merhaba,

Ben de artık eşime aşık degilim.
Seviyorum, sayıyorum.
Çocugumun babası
Aşk onu ilk tanıdıgımda kalbimin hızlı atmasına vesile olan şeyin adıydı.
12 yıllık evliyim ne aşkı yahu derim sorana

Aşk hormonlarla ilgili bir durum zaten. Bitmesi doğal. Önemli olan sevgi, saygı, hoşgörü. Aşksız evlilik sürmeseydi kimse ömür geçiremezdi birlikte. Dert edecek bir şey yok aslında.

Ya inanın ufak bı tebessüm belirdi yuzumde..Çocukça geldi çünkü.Sizin aski nasıl tanimladiginz ve nasıl algiladiginiz önemli.belkide eşinizin sevgisi sizin bu taniminiza uyuyor.yani aşk nedir sizce nasıl tanımliyorsunuz? Bikere sizin flört doneminizdeki o heyecan ve kalp çarpıntısı heran o insanı düşünme hali filan hala devam ediyormu?? Ben aşkı eş geçiyorum mühim olan derin sevgidir.asktaki hisler geçicidir.hic takılma derim.Çokta sorgulama.esiniz sizi seviyor daha ne olsun.

Aşk ilk günki gibi kalsa dünyada hiçbir iş tamamlanamazdı :D Düşünsenize 7 milyar insan bütün gün aval aval etrafa bakardı.

Böyle mevzuları derinlemesine düşünmeyin. Aşk biter, yerini daha sağlam ve kalıcı duygulara bırakır.

B BlackandBlack boşuna kafanı yoruyorsun..aşk geçici zaten.. bana göre de aşk acı çekmek kavuşamamak özlem duymak gibi bişi ..önce aşık olursun istersin elde edersin sonra sakinleşir sadece seversin ve saygı duyarsın en güzel duygu bu

Kim kime dipdibe 10 sene geçirirdikten sonra hala aşık kalır ya? Bana hiç inandırıcı gelmiyor.

Belki en fazla anne evladına bu kadar güçlü duygular besleyebilir. Ya da aşığım diyen insanların aşktan anladığı benim anladığımdan çok daha farklı bir şey.

Back
X