Eşim Bana Aşık Değilmiş :(

Tüyler diken diken olmuyor ya da kalbim manyak gibi atmıyor bu zaten çok tuhaf olurdu aşırı bir saplantı bu bana göre ama görünce çok mutlu oluyorum kalp ritmim değişiyor dokunması çok güzel bir duygu ya da aşk yerine aşırı tutku ve bağlılık mı var :deli: evlilik öncesini saymıyor musunuz 7 yıl sevgililik içinde evlendik biz :KK53: Çocuğumuz bizim henüz yok olursa durum değişir mi bilemem yaşamadığım şeye yorum yapamam ama hala gözlerimin içi gülüyor Rabbim herkesi mutlu etsin inşallah:nazar::KK200:
Ama insan asikken tuyler tiken tiken oluyor ve heyecandan gebercem saniyosun.. bu yuzden dedim ask deil baska birsey diye.. herneyse mutlu olmak yeterli ask ya da sevgi farketmez

Ama insan asikken tuyler tiken tiken oluyor ve heyecandan gebercem saniyosun.. bu yuzden dedim ask deil baska birsey diye.. herneyse mutlu olmak yeterli ask ya da sevgi farketmez

O zaman ilk bir kaç görüşme dışında o geberme heyecan hissi kalmıyor ki heyecan duyuyorum senelerdir ama kalbim ağzımda değil:KK48:Aynen canım önemli olan mutlu olmak adı neyse öyleyiz:nazar::KK200:

O zaman ilk bir kaç görüşme dışında o geberme heyecan hissi kalmıyor ki heyecan duyuyorum senelerdir ama kalbim ağzımda değil:KK48:Aynen canım önemli olan mutlu olmak adı neyse öyleyiz:nazar::KK200:
Yok valla elde edene kdr karsidakini ben heyecanlaniyodum yani evlenene kadar diyeyim.. sonra degisti tabii

9 buçuk yıllık birliktelikten sonra eşim bana aşık değilmiş diye üzülmek, ne bileyim beni gülümsetti :) adam sevmese bunca zaman zaten sizinle olmazdı.

Ask, sevgi vs tabirlere takilmayin.
Bu kelimeleri bulanlar ve soyle soyle olursa asktir, soyle soyle oluyorsa sevgidir vs diyenler de insan.
Birakin bu isleri, seni seviyorum dememelerini falan.

Esiniz size sadik mi,
guveniyor musunuz,
beraber mutlu musunuz,
yuvaniz huzurlu mu,
size deger veriyor mu...
bunlarin cevabi evetse gerisi teferruat.
:KK51:

ivir zivirla vakit gecirmeyin, ani yasayin:KK68:

Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.

Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.

Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?
Benimki beni pek sevmez bile seninki dert sayılmaz boşver

Aşk ta hissedilen duygular bana hep abarti ve kalici olmayan duygular gibi gelmiştir yani bana göre aşk gecici sevgi bakidir.
oyuzden çokta üzerinde durmazdim
mesela siz esinizi ilk gordugunuzdeki gibi kalbiniz deli gibi carpiyomu hala her gördugunuzde ?

Back
X