Merhaba,
Eşim ile yaklaşık 5,5 yıldır evliyiz. Onun öncesinde de 4 yıllık bir flört dönemimiz oldu. Geçen akşam yan yana uzanmış tv izliyoruz. Ben "Beni seviyor musun?" diye sordum. "Evet seviyorum." diye yanıt verdi. Eşim bana beni sevdiğini çok sık söylemez. O sebeple bazen duymak istediğimde sorarım ona bu soruyu. Sonra "Peki aşık mısın?" diye sordum. Duraksadı ve gülümseyerek "Bilmem ki ne desem?" diye cevap verdi. Ne demek bilmem ki deyince "Evet" diye yanıt verdi. Sonra ben "Yalancı Oğlumuzun yüzüne hasret kalsın mı?" diye sorduğumda "Hayır kalmasın" diye cevap verdi. Öyleyse sen bana aşık değilsin, olsaydın "Kalsın" diye cevap verirdin dedim ve hiç bir şey demedi.
Yani benim anladığım eşim bana aşık değilmiş artık. Oysa ki büyük bir aşkla evlenmiştik biz. Annesi beni istememesine rağmen evlenmişti benimle. (Ben k.v.nin beni istemediğini evlendikten sonra öğrendim) Flört döneminde de gerçekten çok güzel bir aşk yaşamıştık. Ben hala deli gibi aşığım eşime. Ama onun bana aşık olmaması beni çok üzüyor. Önce surat asayım, trip atayım dedim, vazgeçtim sonra... Ama hiç bir şey olmamış gibi davranmak da beni çok yoruyor.
Sonuçta bir herhangi bir insanı sevebilirsiniz ya da herhangi bir şeyi sevebilirsin ama herkese aşık olamazsınız. Aşık olduğunuz kişi özeldir. Aşık olduğunuz kişi sizin en özelinizdir, en değerlinizdir. Şimdi soruyorum size kızlar, siz benim yerimde olsanız ne yapardınız bu durumda? Eşinize nasıl davranırdınız?