Eşim bana beni sevmediğini söyledi...

Bu konu fake midir ne dir ? hangi erkek buna sabreder? baldizi sekiz sene onlarla yasicak baldiz at kosturucak evde, ve oglu ona baba demicrk. her neyse gercekse bile soyle soyliyim, Sen hepsini haketmissin. Ne vicdansizmissin bunlari yaparken. Madem evlenmeseydin kizkardesinle yasasaydin, hadi yasadin mecburdunuz onu evinize almayi, at kosturmasaydin kardesine evde, kocani silmeseydin.

Simdi bana ustune varma diyecekler, ne de olsa sen su an cok uzgunsun yok kocan baska kadinlara bakiyormusta. A guzelim aklin nerdeydi bu gune kadar ? Hickimseyi gormedinmi cevrende ? Aile nedir hic mi acip kitap okumadin , hic mi baska ciftleri gormedin? Adami siliklestirmissiniz zaten ama bagirarak ama susarak farketmez.

Ugrasman lazin deyistirmek icin bazi seyleri. Tek uzuldugum sey ise o zavalli arada kalan oglun.

Son düzenleme:

Bazi seylere mi ? Hepsine arkadas itmis adami? Adam cinsellik kurmadim demis eyer dogruysa iyi sahip olmus kendine tebrik etmek lazim. On sene boyunca ablasi da var yanlarinda, zaten ablasinin bir aralarina girip yatmadigi kalmis. Ayip yaa. Cok kizdim konusahibine.

suçunuz var dilerim artık her şey daha güzel olur ama eşinizde hiç masum değil.
fakat yine de eşiniz düşünebilen, yaptıklarının doğruluğunu yanlışını sorgulayabilen, kendini değiştirip geliştirebilen biri gibi duruyor, böylesi insan da zor bu zamanda. ben bulamıyorum en azından. (eğer doğru anladıysam tabi)
yine de aldatılmak çok kötü.. es geçemiyorum...
inşallah bundan sonra güzel olur her şey, bu zamanlarda eskide kalır...

çok merak ediyorum hiçbirinizin eşi kadınlar külübüne üye olup kendisinin söylediği lafları kocası söylemiş gibi yazıyomu? ve yine çok merak ediyorum çıktığı kadınlarıda yazmışmı ? kusura bakmayın eşim benide sizleride salak yerine koymuş . beyefendi bana dokunamıyo bunu benim ağzımdan sizlere yazmış ama çıktığı kadınla mesajlarını gördüm sarılmak istediğini falan devam ediyo . aslında yazacağım okadar şey varki sinirden yazamıyorum ,

Yuuuhhh! Nasıl yani???
Bunca zaman burda bizlerle yazışan dert yanan kişi aslında kocanız mıydı?
Benim kafam hepten karıştı

bide beni piskoloğo zorla götürmüşya oda hikaye piskolok bile bana sen hep bukadar sakinmisin dedi şimdi anlıyorumki aslında salakmısın demek istedi .artık yorumlarınızı beyefendi eve geldiğinde okur muhtemelen ben birdaha giremem buraya sizlere tavsiyem benim kocam gibilere aldanmayın

Çocuk, sırf teyzesi de evde var diye sırf babadan soğumaz. Bu mantık dışı birşey. Babanın da az da olsa payı vardır bunda.
Ne aileler var nüfusları sekiz on kişi. Babanne dede dayı beraber yaşıyorlar, geniş de değil bildiğin kalabalık. Her birinde çocuk babadan uzaklaşıyor mu, yoo.
Yani babanın da ilgisizliği hatası mutlaka vardır.
Ama sizin de var tabii ki, evde yemek ve sofra işi sizin göreviniz mesela. Akşamları beraber yemek yememe olayında haklı eşiniz.
Veya çocuk babaya adıyla hitap ettiğinin ilk zamanlarında anne olarak mudahale etmeniz gerekirdi alışkanlık yapmadan.
Karşılıklı hatalar olmuş.
Ancak anlattıklarınıza göre eşiniz iyi ve sabırlı biri gibi görünüyor. Bir gün yalnız bir ortamda karşınıza alıp konuşun.
Hatalarınızı kabul ettiğinizi ve eşinizi hala çok sevdiğinizi evliliğinizi ve ilişkinizi hala kurtarabileceğinizi anlatın uzun uzun. Hatalarınızı anladığınız için o konularda artık değişeceğinizi, düzeltmek için çok çaba sarfedeceğinizi anlaatın.
Ses tonunuz yumuşak, umut dolu olsun.
Eşinizi mutlu olmak için hala bi umut var cümlesine inandırın.
Samimi konuşun. On dakikalık değil iki saatlik konuşmalar yapın.
Çocuğunuz için de psikolojik destek alabileceğinizi, bir uzmanla koordine çalışarak yavaş yavaş çocuğu babasına bağlayabileceğinizi anlatın.
Çocuğun yaşı küçük. Duyguları henüz esnek.
Ergenliğe girip de dik başlılığa başlamadan hala iki üç seneniz var. Rol model aldığı kişi değişebilir hala.
Uzman yardımıyla tavsiyelerle bu yapılabilir.
Durum teyzeye anlatılırsa o da anlayış göstererek biraz geri planda kalabilir. Psikolog seanslarına o da katılarsk sizle beraber ne yapması gerektiğini öğrenebilir.
Kısacası iş artık biraz size kalıyor.
Geç de olsa akşam yemeklerini beraber yemeniz için ısrarcı olun istemeseler de herkesi sofrada toplayın vs.
Biraz fedakarlık, biraz uzman yardımı ve bol çaba ile aileniz kurtarılabilir durumda hala. Şükredin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…