peki neden böyle olmuş yani siz eşinizden uzak durduğunuz için eşiniz sizden bulamadığı sıcaklığı sevgiyi başkalarında aramak istemiş olabilir mi
Tamam eşiniz de hatalı eğer eşinden ilgi görmüyorsa mutsuzsa ayrılmalı başkalarıyla konuşmak çok yanlış bunun bir bahanesi olamaz ama sizde yolunu açmamışsınız ki güzel kelimeler kullanabilsin ilk başlarda yalnız bırakmış haklısınız ama ya sonrası
çok haklısınız hep savaşmam gerekiyordu...
evet sanırım ondan kendini evde misafir gibi hissetmiş olduğundan dolayı yaptığını söyledi.. tanımadığı kişilerle konuşurken bile daha rahat olduğunu söyledi
evet sanırım ondan kendini evde misafir gibi hissetmiş olduğundan dolayı yaptığını söyledi.. tanımadığı kişilerle konuşurken bile daha rahat olduğunu söyledi
eşinle konuşmuş olmana sevindim. umarım hersey yoluna girer. fakat merak ettım oğlun suan kac yasında ?
ben hala kardeşinizin neden sizde kaldığını anlamış değilim br de çocuğun neden baba demediğini :26: bende olsam misafir gibi olurum eşim kardeşiyle ve çocupumla 3lü bir aile kurduysa beni yok sayıyorsa bende misafirim sanırdım kendimi :26::26:
oğlum içine kapanık utangaç çok çekingen birisi.. sosyal yönüde zayıf bu yüzden... eşim zorladıkça gelişmesi için ben zorlamak doğru olmaz dedim hep zaman bıraktım ondan diyemedi sanırm...
O kadar sayfa okudum biri de dememiş ki ağa 10 yıl içine neden attın. Yani bir insan neden 12 yıl susar da birden tüm kinini kusar. Başka kadınlarla konuşmak falan ne çirkin şeyler. Bir sıkıntısı varsa, bunu sizinle paylaştıysa o başka ama madem kardeşinizin kalmasından bu kadar rahatsız bunu taa en başta söyleyecekti.8 yıl kalırken aklı nerdeydi. İstemiyorum demiş ve zaten gelmiyor artık. Daha önce istemiyorum deseydi. Tamam sizin hiç hatanız yok demiyorum ama ben böyle içine atıp atıp da sonra patlayan insanları anlayamıyorum. Varsa bir sorun zamanında paylaşılır ve bir çözüm yolu aranır.
yine de tuhaf 11 yaşındaki çocuk babasının kim olduğunu yada nasıl desem baba nedir kime denir bilmiyor mu:26:
biliyor canım hemde çok iyi biliyor.. babasını aşırı derecede seviyor... babası da onu...
her akşam oğlunu babacım diye seviyor....
sadece uzun zamandır baba demediğinden ve utangaç olduğundan direk baba diyemiyor şimdi ama artık ismi le de hitap etmiyor kızkardeşim gittiğinden beri..
bir daha seslenirse baba diyeceğinden eminim...
anladım peki kız kardeşiniz neden çocuğu babasından koparmaya uzaklaştırmaya çalıştı ? neden aile içi ilişkilerinize müdahele etti ona ne ki :44:
dediğiniz gibi yapmam lazım.. böyle yaptıkça oda elbet tekrar ısınacaktır.. ilk başlarda yapamasa bile benim pes etmediğimi görünce hemen oda yumuşar eskisi gibi sever kollar.. gurur yapmayacam artık...canım yazanlar vardır belki ama olaya birde şu açıdan bak;
eşinin erkek kardeşi size gelip 8 sene kalsa ve bu süreçte bebeğin sana hiç anne demese senden uzaklaşsa soğusa..
eşin ailene ilgi göstermese her köye gittiğinizde sen kendi ailende kalmak istemene rağmen eşinle mecburen k.vdenlerde kalsan...
ne düşünürsün??
eşinden soğumaz mısın??
eşinin yaşadığı şu anda normal bir durum..
ama iş işten geçmeden bir an önce gönlünü al artık..
yok yaza şunu yapıcam kışa bunu yapıcam diye bir şey yok...
o zamanları görüp görmeyeceğimiz belli değil..
12 sene geçmiş artık eşinin ailesiyle ne yaşandıysa yaşandı geçmişte bırak..
temiz bir sayfa aç..
çocuğunu bir akrabanıza yolla..
güzelce saçlarını yaptır makyajını yap güzel kıyafetini giy..
eşinle güzel bir akşam geçir..
illaki atraksiyona gir demiyorum yani en azından ona ilgi gösterdiğini hala sevdiğini belli et...
bunun başka bir çözümü yok..
eşini tekrar istiyosan derhal bir adım atman lazım...
dediğiniz gibi yapmam lazım.. böyle yaptıkça oda elbet tekrar ısınacaktır.. ilk başlarda yapamasa bile benim pes etmediğimi görünce hemen oda yumuşar eskisi gibi sever kollar.. gurur yapmayacam artık...
aslında etmedi oda hep sustu.. siz sustunuz dedi ondan böyle oldu herşey dedi....
bir tek ben konuştum dedi.. konuştukça kötü adam ben oldum dedi.. benim öyle hissetmeme sebep oldunuz dedi...
bende bu yüzden uzaklaştım dedi...
eşim bu konuda haklı o savaşırken yanında savaşmalıydım o yokken değil...
nasıl o tek savaşırken kazanamadı ise bende tek iken kazanamadım..
beraber savaşssaydık kazanırdık.. şimdi çok daha iyi anlıyorumm...
hatalarımın farkındayım
eşimde zaten bunu söylüyor.. oyüzden kendini suçluyor.. keşke deseydim diyor.. ne ablana ne sana ne oğluma acısaydım bu konuda diyor...
onu da iyi niyetinden yapmadığını huzursuzluk çıkarmamak için yaptığını fakat olayların bu hale geleceğini kendisininde görmediğini söyledi..
çünkü bize güvendiğini kendisinin sevilip sayılacağını evin reisi olarak davranılacağını düşündüğünü belirtti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?